Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- senad_flamin
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Ako City bude onako igrao Dzeki se ne pise dobro ,meni izgleda nemoguce da dobije i jednu loptu na 16 m a kamoli u petercu...covjece onaj Silva,Yaya,i Tevez nisu mu ni pokusali da dadnu loptu u prostor,kasnije presao malo lijevo i onda je i poceo lopte dobijat...
-RIVALDO-
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
pa utakmica je bila takva, tvrda, zatvorena i bez mnogo sansi.senad_flamin je napisao/la:Ako City bude onako igrao Dzeki se ne pise dobro ,meni izgleda nemoguce da dobije i jednu loptu na 16 m a kamoli u petercu...covjece onaj Silva,Yaya,i Tevez nisu mu ni pokusali da dadnu loptu u prostor,kasnije presao malo lijevo i onda je i poceo lopte dobijat...
nije niko dobijao lopte na 16m. rado bi Silva ili Yaya uputili Dzeki neku dobru loptu/zicer da su mogli.

Villa je zabila u prvom poluvremenu i onda se junacki branila, bacali su se i blokirali sve u blizini svog sesnaesterca.
i sta odmah panicite, covjek bi citajuci neke postove pomislio da se City bori za opstanak a ne za titulu

- senad_flamin
- Kontakt:
calcio je napisao/la:pa utakmica je bila takva, tvrda, zatvorena i bez mnogo sansi.senad_flamin je napisao/la:Ako City bude onako igrao Dzeki se ne pise dobro ,meni izgleda nemoguce da dobije i jednu loptu na 16 m a kamoli u petercu...covjece onaj Silva,Yaya,i Tevez nisu mu ni pokusali da dadnu loptu u prostor,kasnije presao malo lijevo i onda je i poceo lopte dobijat...
nije niko dobijao lopte na 16m. rado bi Silva ili Yaya uputili Dzeki neku dobru loptu/zicer da su mogli.![]()
Villa je zabila u prvom poluvremenu i onda se junacki branila, bacali su se i blokirali sve u blizini svog sesnaesterca.
i sta odmah panicite, covjek bi citajuci neke postove pomislio da se City bori za opstanak a ne za titulu
Ali imati onakav vezni red i onakvog majstora u napadu,i ne stvoriti za 90 min ni jedne 100% prilike ..onda jbg... nece se jos dugo boriti za prvaka... iako bih volio da gledam Dzeku u LP...
-RIVALDO-
Jara ne mogu da vjerujem o kakvim ti glupostima pricas ... Ako neko moze reci da se u Engleskoj igra los fudbal i da su ga upropastili onda forum bas nije za "strucnjake" .toolyo je napisao/la:Poceo sam pratiti Englesku ligu samo zbog Dzeke! Dzeko majstore, proradit ces ti vrlo brzo a i danas si bio jako solidan, u odnosu na blijedu igru cijele ekipe. Nikako ne kontam ovakav nacin igre (kad vidim da ljevak izvodi korner sa desne strane odmah bi da gasim televizor), igraju li svi klubovi u Engleskoj ligi ovako? Ako igraju, ser_em im se na njihov fudbal, kazu da su ga oni i izmislili ali su ga na kraju i upropastili. U prilog tome mozda bi moglo ici i pitanje: Ako je Engleska liga najjaca na svijetu, zasto im je reprezentacija tako ocajna? Inace navijam za Juventus a mislim da se najbolji fudbal u Evropi igra u Spaniji.
Pojacaj i uzivaj -- The greatest -- http://www.youtube.com/watch?v=Y7xvegPH_Lw --
- senad_flamin
- Kontakt:
Zavatoni je napisao/la:Jara ne mogu da vjerujem o kakvim ti glupostima pricas ... Ako neko moze reci da se u Engleskoj igra los fudbal i da su ga upropastili onda forum bas nije za "strucnjake" .toolyo je napisao/la:Poceo sam pratiti Englesku ligu samo zbog Dzeke! Dzeko majstore, proradit ces ti vrlo brzo a i danas si bio jako solidan, u odnosu na blijedu igru cijele ekipe. Nikako ne kontam ovakav nacin igre (kad vidim da ljevak izvodi korner sa desne strane odmah bi da gasim televizor), igraju li svi klubovi u Engleskoj ligi ovako? Ako igraju, ser_em im se na njihov fudbal, kazu da su ga oni i izmislili ali su ga na kraju i upropastili. U prilog tome mozda bi moglo ici i pitanje: Ako je Engleska liga najjaca na svijetu, zasto im je reprezentacija tako ocajna? Inace navijam za Juventus a mislim da se najbolji fudbal u Evropi igra u Spaniji.
Nisam strucnjak vec covjek koji ne podnosi onaj engleski fudbal...slazem se ovim @toolyo ne podnosim ih...
Takodjer mislim da je najljepsi fudbal u Spaniji...
-RIVALDO-
bitno je da ti navijas za Juve, pusti sve ostalotoolyo je napisao/la:Poceo sam pratiti Englesku ligu samo zbog Dzeke! Dzeko majstore, proradit ces ti vrlo brzo a i danas si bio jako solidan, u odnosu na blijedu igru cijele ekipe. Nikako ne kontam ovakav nacin igre (kad vidim da ljevak izvodi korner sa desne strane odmah bi da gasim televizor), igraju li svi klubovi u Engleskoj ligi ovako? Ako igraju, ser_em im se na njihov fudbal, kazu da su ga oni i izmislili ali su ga na kraju i upropastili. U prilog tome mozda bi moglo ici i pitanje: Ako je Engleska liga najjaca na svijetu, zasto im je reprezentacija tako ocajna? Inace navijam za Juventus a mislim da se najbolji fudbal u Evropi igra u Spaniji.

meni samo nije jasno kako od 50 centarsuteva ni jedan nije bio dobar.. da li ovi "moderni" igraci znaju ubaciti loptu u sesnesterac da pogodi igraca? ili je mahinalno bacaju pa gdje padne padne.. 20 puta su imali korner i samo je jednom igrac City-a udario loptu posle kornera.. imaju mozda tehniku i brzinu, ali nemaju ubacaj..

„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
eto kako je covjek odigrao, igrac koji je cuvao edina je bio igrac utakmice
one only david beckham
Spanija najljepsi fudbal? Prvo i najbitnije koliko cesto gledate utakmice spanske lige uopste, i koliko puta GODISNJE gledas utakmice koje ne ukljucuju Barsu i Real. Jeste mozda gledali kad utakmice tipa Malaga - Almeria? **** ti tu ljepotu fudbala kad se jedna ekipa igra sa drugima ko sa djecom.
Mozda kad bi imao priliku gledati cesce spansku ligu, ukljucujuci i druge timove, onda bi imao pravo komentirati.
Ovako gledam njemacku i englesku ligu za vikend i gledam tekme uporedo + italijanska liga tokom proslih godina sto sam pratio i sigurno mogu reci da je u Engleskoj najljepsi fudbal.
Nemojte napamet pricati... Barsa igra najljepsi fudbal, OK, al spanija ko liga ne ide u istu recenicu.
Mozda kad bi imao priliku gledati cesce spansku ligu, ukljucujuci i druge timove, onda bi imao pravo komentirati.
Ovako gledam njemacku i englesku ligu za vikend i gledam tekme uporedo + italijanska liga tokom proslih godina sto sam pratio i sigurno mogu reci da je u Engleskoj najljepsi fudbal.
Nemojte napamet pricati... Barsa igra najljepsi fudbal, OK, al spanija ko liga ne ide u istu recenicu.
- miralem444
- Kontakt:
da vam ja postavim pitenja fudbalski znalci...
STA JE TO TEVEZ URADIO KOLKO JE DUELA DOBIO KOLKO JE LOPTI IZGUBIO?
STA JE TO SILVA URADIO,KOLKO JE LOPTI PRODO BEZVEZE ?,I ZA GOL JE KRIV IGRA SE 30 METARA OD GOLA SVOG..
ZNACI LJUDI MOJI OD OVE DVOJICE NAVEDE EDIN JE BOLJE ODIGRO DUPLO MANJE JE GRIJESIO U PRVOM POLUVREMENU JEDNA GRESKA ,U DRUGOM SU BILE DVIJE TRI...AL SVE U SVEMU NORMALA JE TO TREBA NJEMU VREMENA DA UDJE U SEMU...A jednostavno City ako hoce da dzeko bude masinerija oni moraju bit svjesni da mu trebaju davat lopte 20 metara od gola kvalitetne lopte gdje ce on napravit jedan dva driblinga i sut a svi znamo da je nepogresiv da je jednostavno kralj sesnesterca...i fakat nema lopti visokih na dzeku...jedna je bila u 83 minuti gdje je po meni edin mogo i moro bolje..al porazavajuce je to tek u 83 minuti da jedna iole kvalitetna visoka lopta se posalje u sesnesterac protivnika...
STA JE TO TEVEZ URADIO KOLKO JE DUELA DOBIO KOLKO JE LOPTI IZGUBIO?
STA JE TO SILVA URADIO,KOLKO JE LOPTI PRODO BEZVEZE ?,I ZA GOL JE KRIV IGRA SE 30 METARA OD GOLA SVOG..
ZNACI LJUDI MOJI OD OVE DVOJICE NAVEDE EDIN JE BOLJE ODIGRO DUPLO MANJE JE GRIJESIO U PRVOM POLUVREMENU JEDNA GRESKA ,U DRUGOM SU BILE DVIJE TRI...AL SVE U SVEMU NORMALA JE TO TREBA NJEMU VREMENA DA UDJE U SEMU...A jednostavno City ako hoce da dzeko bude masinerija oni moraju bit svjesni da mu trebaju davat lopte 20 metara od gola kvalitetne lopte gdje ce on napravit jedan dva driblinga i sut a svi znamo da je nepogresiv da je jednostavno kralj sesnesterca...i fakat nema lopti visokih na dzeku...jedna je bila u 83 minuti gdje je po meni edin mogo i moro bolje..al porazavajuce je to tek u 83 minuti da jedna iole kvalitetna visoka lopta se posalje u sesnesterac protivnika...
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
krenuce i dijamanta samo polako nije hica vazno je da je promjeno sredinu
moraju totalno da promjene igru jer dok nema visokih lopti u sesnesterac nema ni golova od dzeke a tavez neda lopte nikom to je takav igrac i jbg opet ga cjene i previse
Opte ponavljam da nisam gledao meč, al ono što sam vidio u video klipu koji nam je plasirao @željovac uopšte nije loše odigrao Džeko. Jednostavno da je imao još 2-3 šanse (a ne polu-šanse) mislim da bi pogodio...
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
-
- Kontakt:
City je smješna ekipa, pametnije je Džeki bilo da je prešao u Chelsea u napadu s Drogbom da igra koji ove godine bolje asistira nego zabija, a to bi za Džeku bilo dobro. Uz Lamparda, Malouda i Essiena bi stekao veliko iskustvo u Engleskoj, a Anelku bi izbacio iz ekipe jer je skroz izgubljen. U Cityju se ne zna ko kolo vodi, svak dribla za sebe. Baš se vidi da nisu tim.
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN
skim igraju sljedecu utakmicu
-
- Kontakt:
dzeko je KING...
Ti si sigurno neki srbin sa dosta kompleksa kojem je krivo sto je BOSANAC uspio.beckham je napisao/la:eto kako je covjek odigrao, igrac koji je cuvao edina je bio igrac utakmice
I Tevez se jako boji Dzeke i zeli da sacuva mjesto u prvoj postavi pa mu na doda ni jednu jedinu loptu.
BOSNA DA PROSTIS JEDNA ZEMLJA IMADE
I POSNA I BOSA DA PROSTIS
I HLADNA I GLADNA
I KTOMU JOS DA PROSTIS
PRKOSNA OD SNA
I HLADNA I GLADNA
I KTOMU JOS DA PROSTIS
PRKOSNA OD SNA
beckham je napisao/la:eto kako je covjek odigrao, igrac koji je cuvao edina je bio igrac utakmice

-
- Kontakt:
Pa bola i Srbi mogu biti Bosanci, šta je s Banjalučanima, Dobojlijama itd ?modni mis je napisao/la:Ti si sigurno neki srbin sa dosta kompleksa kojem je krivo sto je BOSANAC uspio.beckham je napisao/la:eto kako je covjek odigrao, igrac koji je cuvao edina je bio igrac utakmice
I Tevez se jako boji Dzeke i zeli da sacuva mjesto u prvoj postavi pa mu na doda ni jednu jedinu loptu.

Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN
moronu jedan tevez je igrac kojeg najvise cjene u citiyu,tako da on bas nikada nece biti na klupi,a edin je doveden ovdje da napravi prevagu u borbi za titulu a on nemoze da osuta na go kako trebamodni mis je napisao/la:Ti si sigurno neki srbin sa dosta kompleksa kojem je krivo sto je BOSANAC uspio.beckham je napisao/la:eto kako je covjek odigrao, igrac koji je cuvao edina je bio igrac utakmice
one only david beckham
Ma oni ne vole Bosnu.Joj kako je njima jadan zivot.Osvoje titulu lige prvaka i prvaka dobije BIH a ne srbija,urade neki projekat,zasluge idu BiH,itd...Eto ti drinini vukovi i ovi iznad...Chelsea_CBH je napisao/la:Pa bola i Srbi mogu biti Bosanci, šta je s Banjalučanima, Dobojlijama itd ?modni mis je napisao/la:Ti si sigurno neki srbin sa dosta kompleksa kojem je krivo sto je BOSANAC uspio.beckham je napisao/la:eto kako je covjek odigrao, igrac koji je cuvao edina je bio igrac utakmice

BOSNA DA PROSTIS JEDNA ZEMLJA IMADE
I HLADNA I GLADNA
I KTOMU JOS DA PROSTIS
PRKOSNA OD SNA
I HLADNA I GLADNA
I KTOMU JOS DA PROSTIS
PRKOSNA OD SNA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.