..takodjer zelim da obavjestim da je umjesto igraca bayana u tim doslo novo pojacanje Megamon
SportSport.ba liga
Moderatori/ce: __Liedson__,deyo
Re: SportSport.ba liga
..Pivopije trenutno 1:1,cekamo jos ove talijane pa da vidimo mozemo li dobiti ovaj mec,iako hendikepirani,sa igracem manje,ipak smo napravili veliko iznenadjenje na domacem terenu
..takodjer zelim da obavjestim da je umjesto igraca bayana u tim doslo novo pojacanje Megamon
..sluzbena press-konferencija i predstavljanje novog igraca ce biti veceras u 20:00 u velikoj dvorani Pivopija
..nadamo se da ce nam on donijeti nove uspjehe u daljem takmicenju

4:4
Sekretar jeli ovo utakmica sa najviše golova u povijesti?
...što je više lome to je volim jače...
jacky09 je napisao/la:4:4![]()
A jos nije kraj
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Ima ona sa 9-1 cini mi se.Spamm protiv nekoga dok je neutral bio tu123456 je napisao/la:jacky09 je napisao/la:4:4![]()
A jos nije kraj.Mislim da nije.Bilo je ludi rezultata i prije.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
eh sekretaru brisi dubravu iz ekipe jer ima 3 minusa i u ekipu stavi igraca "adinjo".. sad cu ja njemu reci da se javi..
i btw. pocni koristiti novi grb dao sam ti davno ih
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Italia je napisao/la:eh sekretaru brisi dubravu iz ekipe jer ima 3 minusa i u ekipu stavi igraca "adinjo".. sad cu ja njemu reci da se javi..
OK ubacit cu novoga igraca.
Grb?Pa zar nisam to odradio.Sramota ako sam zaboravio
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
- haris_alibaba
- Kontakt:
prva pobjeda vukova u drugoj ligi!
na sjajnom gostovanju vukovi su upisali ubjedljivu pobjedu od 3:0 i sa tim pokazalid a u drugpj ligi nisu slucajno. Strijelci za vukove su bili bavarian_bk i dva pogotka kapitena harisa_alibabe.
na sjajnom gostovanju vukovi su upisali ubjedljivu pobjedu od 3:0 i sa tim pokazalid a u drugpj ligi nisu slucajno. Strijelci za vukove su bili bavarian_bk i dva pogotka kapitena harisa_alibabe.
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Ovo pokazuje da Vukovi imaju velike ambicije da ove sezone izbore plasman u 1. ligu. Alibaba ove sezone odlicno krenuo kao i Bavarian, jedino se ceka novo pojacanje , Adis , da proradi. Uprava kluba je obecala iznenađenje za igrače , a o čemu je riječ još se neznaharis_alibaba je napisao/la:prva pobjeda vukova u drugoj ligi!
- adnan_nanda
- Kontakt:
Nadam se da će danas još jedan gol na toj utakmici pastijacky09 je napisao/la:4:4![]()
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Novac uložen u @King Kenny-ja se polako isplaćuje. U svom prvom nastupu se upisao u listu strijelaca kada je ekipa Jointa u pitanju, te tako donio važan bod svojoj ekipi. Dugo se vagalo da li dovesti Džeku ili Kenny-ja, a Joint je izgleda napravio pravi potez i odlučio se za perspetivnog napadača iz Tk. 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Chievo 0 - 0 Genoa
1.liga 2.kolo Gongashi-Delfin 3:3.... pa je sad 4:3
® GONGASHI POWERHOUSE ® Founder & Capitano ©
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
Pobjeda BSU od 3:2 (ako je Chievo - Genoa 0:0) !
Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
Dobro je uzeli smo bod na teškom gostovanjuAulleTa je napisao/la:Pobjeda BSU od 3:2 (ako je Chievo - Genoa 0:0) !
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
deyo je napisao/la:Chievo 0 - 0 Genoa
Cestitam na pobjedi
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
- spielführer_21
- Kontakt:
Ma vraga dobro.. Trebali smo pobjediti, oni su bili sa igračem manje, samo što smo ja i ti zakazali.. Da je bar jedan od nas pogodio, sad bi imali maksimalnih 6 bodova..LBJ MVP je napisao/la: Dobro je uzeli smo bod na teškom gostovanju
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
- Interista di cuore
- Kontakt:
dobar remi Dragonsa u gostima kod Premiera...3:3 je bilo,pohod ka drugoj ligi se nastavlja 
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Lagano ja ne znam šta je sa mnom razmišljam da se puvčem u trenerske vode nikako me nećespielführer_21 je napisao/la:Ma vraga dobro.. Trebali smo pobjediti, oni su bili sa igračem manje, samo što smo ja i ti zakazali.. Da je bar jedan od nas pogodio, sad bi imali maksimalnih 6 bodova..LBJ MVP je napisao/la: Dobro je uzeli smo bod na teškom gostovanju
Dobro je jer su oni imali azdnju tekmu i Chiveo na je mogao ukopati 4 boda od mogućih 6 dosta cilj je 2. mjesto
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- spielführer_21
- Kontakt:
Ma ja sam siguran da ćeš ti proraditi kad bude najvažnije, onako kapitenski..LBJ MVP je napisao/la: Lagano ja ne znam šta je sa mnom razmišljam da se puvčem u trenerske vode nikako me neće
Dobro je jer su oni imali azdnju tekmu i Chiveo na je mogao ukopati 4 boda od mogućih 6 dosta cilj je 2. mjesto
Nije loše osvojiti 4 boda, ali smo imali veliku priliku pobjediti u gostima. Pitanje je hoće li iko više igrati sa igračem manje..
CollegeGunner dominira!
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Nakon katastrofalnog finisa sezone sa 5 uzastopnih poraza, Garaze su upisale dvije pobjede i sada djele prvo mjesto drugoligaske tabele. Nadajmo se da ce ova sezona biti uspjesnija i da cemo konacno izboriti prvoligaski status.
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.
Pijetlovi i u drugoj utakmici doživjeli težak poraz od 3:0 i tako nažalost istakli kandidaturu za brzi povratak u 3.ligu.U ovom meču zbog povrede nije nastupio kapiten @Johnyx95 tako da su šanse za pobjedu i prije početka meča bile minimalne. 
FK Pjetlovi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.