Sport i TV
Re: Sport i TV
Joj kad se sjetim kad je OBN prenosio Ligu prvaka, ovamo utakmica Real Madrid - Bayern a oni prenose Crvena zvezda protiv bubam Macabi Haife ili Dinamo protiv Cluja

al potez telemacha da blokira rokkr tokom LP je supacki do bola jos platili moderaciju na klixu svaki negativni post se brise hahahahahha 
Vidio sam da se ljudi i na fb žale zbog toga, app im radi samo uz VPN ili mobilni net
Dugo vlada jednoumlje na toj temi jer ništa ne smiješ napisati protiv (čak ni uputiti kritiku), dok se Telecom na svojoj temi redovno pljuje od strane trolova.
Riova IPTV lista i dalje radi uredno, ja odgledao sinoc utakmicu u HD 
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- kontrasviju
- Kontakt:
Za 2 mjeseca ističe ugovor, ali tačno su doveli čovjeka do toga da ne zna s kim potpisati novi. Jedni nemaju Arene, drugima internet iz kamenog doba, treći ne pokrivaju pola grada. 
1921
I opet bez multiprenosa.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
-
jolicnikola
- Kontakt:
a na RTS slika sa Arene, koji haveri 
- TheTruth34
- Kontakt:
Ko ima bolji net,Telecom ili Logosoft?
Logosoft je povoljniji ali upitna je dostupnost i stabilnost.
cuj upitna stabilnost kod logosofta
ko je probao niski ping kod logosofta i ocaj kod bhta taj zna pravu razliku
- TheTruth34
- Kontakt:
Dostupni su na AP,nije to frka,bolji su od telecoma znaci.
Telekomov internet je vjerovatno jedan od najsporijih interneta u svijetu
Očito smo obojica subjektivniRobust je napisao/la: ↑15 sep 2021, 23:36cuj upitna stabilnost kod logosoftadošlo je do provale ako je sta dobro kod njih to je da im je konekcija jaka kao beton
![]()
a ne kao kod bhtelecoma moraš pratiti onog nedima meteorologa kad izlazis vani da budeš siguran hoces li imati neta kad se vratis
ko je probao niski ping kod logosofta i ocaj kod bhta taj zna pravu razliku![]()
Ne možeš to tvrditi jer imaju gigabitni paketi na FTTH.
Ja ga imam i nije stvarno nestabilan radi uvijek.Stabiliniji je od telemaha koji je kod komsije ali je preeeespoooor.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.