Kao ponosni sponzor @fkzeljeznicar čestitamo 100. godišnjicu kluba uz želje za mnogo uspjeha na zelenom terenu.
Hotel Hills - uvijek uz najbolje!

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Kao ponosni sponzor @fkzeljeznicar čestitamo 100. godišnjicu kluba uz želje za mnogo uspjeha na zelenom terenu.
Hotel Hills - uvijek uz najbolje!
Prije par dana sam napisao ovo: Strasno los marketing rade povodom stogodisnjice. Nadao sam se bas dobroj ponudi u shopu sto se tice oblacenja a izgleda da im je vrhunac isprintati sliku i nalijepiti na maju. Isto rade i Manijaci nazalost. Nikakve kreativnosti i bas lose uradjeni aritkli za 2021u godinu.Azzuri je napisao/la: ↑15 sep 2021, 12:30Velika mana je marketing, pogotovo sto se tice fan shopa..ne mogu da vjerujem da nisu u stanju nabaviti 10ak razlicitih salova vezanih za 100 godina i isto tako majica...umjesto da bombarduju raju ponudom, oni dnevno jednu stvar novu dodaju i to neki suskavac ili dukserica, pa dajte jel moguce da nemaju osjecaja za to, pa to bi se sve rasprodalo u par dana i fine bi se pare mogle zaraditi, ali ovako..katastrofa.
Prekinuli ugoovor koji smo imali sa njima
Bersaga prijatelju hoces obuci kombinezon ili odijelo u Subotu
Ide odijelo prijatelju preko kombinezona, moram poslije utakmice u treću smjenu, asfaltiramo u Švrakinom.KONTRASVIH je napisao/la: ↑15 sep 2021, 12:44Bersaga prijatelju hoces obuci kombinezon ili odijelo u Subotu pićko ?
Nema u Ferhadiji. Ulaznice se prodaju u nasem Fan Shopu na stadionu osim na dan utakmice. Tada se ulaznice prodaju ispred stadiona u "kucici".rodjak je napisao/la: ↑15 sep 2021, 13:32Pozdrav za Plavi dio Sarajeva,dolazim na ovu istorijsku utakmicu povodom 100 godisnjice Zelje (usput iskrene cestitke i navijacima i uposlenicima na velikom jubileju kluba, nas je iduce godine) gdje se moze karta uzeti za utakmicu(ima li u Ferhadiji) .Hvala unaprijed i svako dobro
Oni su odlucili da ne idu na gostovanja dok god se ne bude moglo otici u svaki grad, a i mislim da nas kanton jos uvijek nije dozvolio prisustvo gostujucih navijaca.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.