Buraz ba očajan si u trolanju , ali očajan ...Ofiraš se maksimalno, brukaš ...U zivotu nisam vido goreg pokušaja trola ...
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Re: Chat
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
- Shategabri
- Kontakt:
BH Telecom - where amazing happens
Istekne mi MojaWebTV i aktiviram na tri mjeseca, na stranici BHTelecoma uredno stoji da imam aktivnu uslugu, međutim ne mogu se logovati na servis, jer kaže da trebam aktivirati uslugu
Na podršci blage nemaju, pošalji mail
Fakat su katastrofa!
Istekne mi MojaWebTV i aktiviram na tri mjeseca, na stranici BHTelecoma uredno stoji da imam aktivnu uslugu, međutim ne mogu se logovati na servis, jer kaže da trebam aktivirati uslugu
Na podršci blage nemaju, pošalji mail
Fakat su katastrofa!
Koševo Zapad
Malo si promašio temuShategabri je napisao/la: ↑15 sep 2021, 19:49BH Telecom - where amazing happens![]()
Istekne mi MojaWebTV i aktiviram na tri mjeseca, na stranici BHTelecoma uredno stoji da imam aktivnu uslugu, međutim ne mogu se logovati na servis, jer kaže da trebam aktivirati uslugu![]()
Na podršci blage nemaju, pošalji mail![]()
Fakat su katastrofa!
Zadnjih dana postoje problemi za uplatama, pogotovo preko Unicredit banke pa i to može biti jedan od razloga. Drugi je da postoji bug u sistemu koji će se riješiti.
O katastrofi bolje nemoj, znamo ko je prvak u tome
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Taman sam i ja htio napisati da je fulio temuRayJay je napisao/la: ↑15 sep 2021, 20:00Malo si promašio temuShategabri je napisao/la: ↑15 sep 2021, 19:49BH Telecom - where amazing happens![]()
Istekne mi MojaWebTV i aktiviram na tri mjeseca, na stranici BHTelecoma uredno stoji da imam aktivnu uslugu, međutim ne mogu se logovati na servis, jer kaže da trebam aktivirati uslugu![]()
Fakat su katastrofa!![]()
Zadnjih dana postoje problemi za uplatama, pogotovo preko Unicredit banke pa i to može biti jedan od razloga. Drugi je da postoji bug u sistemu koji će se riješiti.
O katastrofi bolje nemoj, znamo ko je prvak u tome![]()
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
- Shategabri
- Kontakt:
JelRayJay je napisao/la: ↑15 sep 2021, 20:00Malo si promašio temuShategabri je napisao/la: ↑15 sep 2021, 19:49BH Telecom - where amazing happens![]()
Ma haj chatamo, pa da se izajdam
Uplata je prošla, uredno skinuto s računa, na profilu na BHT stoji da imam 90 dana MWT.
Al se ne mogu logovati jer mi traži da aktiviram...
E jbg ako je to, onda sam džabe produžio večeras, al nije im fer da prodaju nešto što je roba s greškom.
Da napomenem da je uredno radilo dok nije isteklo i zatražilo da produžim.
Koševo Zapad
Zamisli da si stariji od 10 godina i da slusas Jalu.
- Shategabri
- Kontakt:
Što, jel to ima neka tema na kojoj će mi riješiti problem?bombaysaphire je napisao/la: ↑15 sep 2021, 20:05Taman sam i ja htio napisati da je fulio temuRayJay je napisao/la: ↑15 sep 2021, 20:00Malo si promašio temuShategabri je napisao/la: ↑15 sep 2021, 19:49BH Telecom - where amazing happens![]()
![]()
Koševo Zapad
-
bombaysaphire
- Kontakt:
viewtopic.php?f=6&t=2778Shategabri je napisao/la: ↑15 sep 2021, 20:09Što, jel to ima neka tema na kojoj će mi riješiti problem?
- Shategabri
- Kontakt:
Hvala, u svakom slučaju riješeno i dobio sam još mjesec dakle 4 mjeseca ukupnobombaysaphire je napisao/la: ↑15 sep 2021, 20:32viewtopic.php?f=6&t=2778Shategabri je napisao/la: ↑15 sep 2021, 20:09Što, jel to ima neka tema na kojoj će mi riješiti problem?![]()
Koševo Zapad
Jeste stari slogan ali dajemo višeShategabri je napisao/la: ↑15 sep 2021, 20:41Hvala, u svakom slučaju riješeno i dobio sam još mjesec dakle 4 mjeseca ukupnobombaysaphire je napisao/la: ↑15 sep 2021, 20:32viewtopic.php?f=6&t=2778Shategabri je napisao/la: ↑15 sep 2021, 20:09
Što, jel to ima neka tema na kojoj će mi riješiti problem?![]()
![]()
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Kako si dobio još jedan mjesec ?RayJay je napisao/la: ↑15 sep 2021, 20:55Jeste stari slogan ali dajemo višeShategabri je napisao/la: ↑15 sep 2021, 20:41Hvala, u svakom slučaju riješeno i dobio sam još mjesec dakle 4 mjeseca ukupno![]()
![]()
Evo amidži hoću da aktiviram , 3 različite kartice , 3 različite banke i ne može nikako ...
- Shategabri
- Kontakt:
Kod mene Intesa. Pa et zbog problema koji su bili.bombaysaphire je napisao/la: ↑15 sep 2021, 21:41Kako si dobio još jedan mjesec ?RayJay je napisao/la: ↑15 sep 2021, 20:55Jeste stari slogan ali dajemo višeShategabri je napisao/la: ↑15 sep 2021, 20:41
Hvala, u svakom slučaju riješeno i dobio sam još mjesec dakle 4 mjeseca ukupno![]()
![]()
Evo amidži hoću da aktiviram , 3 različite kartice , 3 različite banke i ne može nikako ...
@RayJay
Koševo Zapad
Da ponovim blago ljudima koji ne rade treću smjenu.
I tako godinama.
I tako godinama.
Za koga i za sta branili? Pola foruma pere gu.zice po dijaspori, a zivinice ponosne na ratne komandante koji su se redom uhljebili na drzavne jasle. Pod hitno to skinut i bacit u prvu rijeku.
Max Allegri
- StrikeWarzone
- Kontakt:
- Ima elemenata za organizirani kriminal, ali to je sada na Tužilaštvu BiH. Trebamo provjeriti ukupno 35.000 diploma svih nivoa obrazovanja, a do sada smo provjerili više od 5.000 diploma od čega je 57 krivotvoreno - naveo je Kafedžić.
Zaposlio ih Asim.- U "Radu" smo otkrili 19, GRAS-u 10, "Vodovodu i kanalizaciji" 5, "Toplanama" 4, "Pokopu" 3. Primjer Iz GRAS-a osoba sa falsifikovanom diplomom izdaje potvrde da je vozilo u voznom stanju, građane ih vozač sa lažnim diplomama. Ukupno je do sada osobama sa krivotvorenom diplomom isplaćeno više od 12 miliona KM plaća, a društvena šteta je nemjerljiva. Neki od uposlenika GRAS-a naplatili su novac i po osnovu tužbe. Jedno lice naplatilo je 96.000 KM po osnovu tužbe - rekao je Kafedžić.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Nije mi ovo nikad bilo jasno.
"Radim na UKCu Tuzla"
Bosnjo: - - -
"Radim na UNI Klinici u Frankfurtu"
Bosnjo:" Aaaaa perac guzova, peres guzice u Njemackoj, yebo te Hans u pi.cku al' tek kad mu operes guzove".
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Trenutno korisnika/ca: ArtemisFowl, Goalgetter, Nemanja99 i 27 gostiju.