Pa znamo svi sta Svabama fali i za sta dovode radnu snagu.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Maršale dobar post fino odmjereno kulturica na 072 ali kao i sve nas režim Kasumovica i Dino Pašalić njegov te obrisa iako si bio top komentar. 
Zenica Koreja
Zenica Koreja
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Nebitno, procitao je ko je trebao.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
Pet godina čekali da provjere nešto što su trebali u roku 24 sata
Vi mislite da su političari najveći neradnici, ko nije imao posla sa sudovima veze nema šta su neradnici. Dvije godine čekam neki bez veze slučaj na sudu oko raspodjele zemlje. Nakon dvije godine dobio termin za ročište, roštilj se pripremio. Dođe dan ročišta, odgođen za 15 dana jer je sudac otišao na seminar uslijed pandemije i gdje leži još par tisuća ako ne i desetine tisuća slučajeva u ladicama.
Kakva država za neradnike
Vi mislite da su političari najveći neradnici, ko nije imao posla sa sudovima veze nema šta su neradnici. Dvije godine čekam neki bez veze slučaj na sudu oko raspodjele zemlje. Nakon dvije godine dobio termin za ročište, roštilj se pripremio. Dođe dan ročišta, odgođen za 15 dana jer je sudac otišao na seminar uslijed pandemije i gdje leži još par tisuća ako ne i desetine tisuća slučajeva u ladicama.
Kakva država za neradnike
Ima li neko SS posta kojeg je napisao Maršal Fuketu?
Ja ne znam za vas, ali Gnjusi dobiše novi asfalt i dodatke otkad je Fuke na vlasti. Na selima su uvijek bili glasovi
"u mojoj porodici staroj 500 godina niko nije bio kriminalac i ubica".
Lik zna porodično stablo od 1521. god.
Čitao je osmanske deftere, koji gigant
Lik zna porodično stablo od 1521. god.
Čitao je osmanske deftere, koji gigant
To onaj što je napisao knjigu.
I kod mene znaju od 16 stoljeća, al mi se ne bavimo politikom
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
U svakoj porodici mora biti makar jedan kriminalac, dzabe sve.
Sto bi rekli liberali, sve je to normalno i prirodno."Borkinja koja se suoči sa transrodnom osobom može biti ozbiljno povrijeđena. Nebitno je to što odavno uzima ženske hormone, jednostavno to ne ide. Ne mogu se ovakve stvari dopuštati. Druga je stvar ako žena želi da se bori sa muškarcem, ali natjerati ženu da se bori sa transrodnom osobom koja je rođena kao muškarac je apsurdno".
Non-binaryTheChief je napisao/la: ↑16 sep 2021, 19:52
Sto bi rekli liberali, sve je to normalno i prirodno."Borkinja koja se suoči sa transrodnom osobom može biti ozbiljno povrijeđena. Nebitno je to što odavno uzima ženske hormone, jednostavno to ne ide. Ne mogu se ovakve stvari dopuštati. Druga je stvar ako žena želi da se bori sa muškarcem, ali natjerati ženu da se bori sa transrodnom osobom koja je rođena kao muškarac je apsurdno".![]()
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Zapad svakako ide u sunovrat, a to ce ici brze pogotovo ako ne bude ljudi koji ce nastaviti legacy Jordana Petersona.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Dok nas zemljotres ne rastavi na proste faktore necemo se opametiti. Lijepe 90te, sve je ljepse bilo.
- ASD
- Kontakt:
Što bi mi bilo krivo. To je i očekivano jer si se pozivao na patriotizam kad si radio kampanju za SDA na forumu za vrijeme izbora.
S obzirom da govoriš da je bilo bolje ovdje gdje nas je barem 95% provelo to vrijeme u BiH. Da li u ratu ili tik poslije rata, onda je malo reći da je to glupo od tebe.
Slusaj drug, ne volim iznositi privatne stvari, pogotovo ne na sportskom forumu. Ja nisam posao ni u djeciji vrtic kada je zaratilo u Bosni (pocetak rata sam proveo u Bosni). Otisli smo ja i majka (imamo veliku familiji u Njemackoj koja zivi tamo od 70tih, amidza mi 79 rodjen u Njemackoj, zato smo i imali tu mogucnost), babo nije htio napustiti Bosnu, ostao je braniti Bosnu, a za uspomenu je dvaput ranjavan, jednom vrat, jednom rame. Metak s jedne strane vrata usao, s druge mu izvadili. Sve to bez narkoze, i uhvatili ga za kost misleci da je metak, imam i rengen za uspomenu, dok mi je amidza poginuo u specijalnoj jedinici sa 22 godine. U knjizi opsade Sarajevo njegovo ime, nase prezime.ASD je napisao/la: ↑16 sep 2021, 22:00Što bi mi bilo krivo. To je i očekivano jer si se pozivao na patriotizam kad si radio kampanju za SDA na forumu za vrijeme izbora.
S obzirom da govoriš da je bilo bolje ovdje gdje nas je barem 95% provelo to vrijeme u BiH. Da li u ratu ili tik poslije rata, onda je malo reći da je to glupo od tebe.
I ti meni pricas sada o patriotizmu, SDA i slicnim stvarima. Kakva kampanja, jesi li zaista tako glup ili se samo pravis?
Trenutno korisnika/ca: alemsa, bavariapivo i 10 gostiju.