Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Pitam se kako o ovome Mirzu Begicu niko u savezu nespominje nit je u kontaktu sa njim, lik ima 2.20 evo presao u Real Madrid, spanjolci ga oslanjaju sa el bosnio Mirza, a njegova jedna od izjava je: da su mu ime Mirza dali roditelji po jos jednom Madridjanju velikom Delibasicu 

El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
- Slatinash_7
- Kontakt:
Zato sto je igrao za Sloveniju,igra za pare i koliko ja znam nikad nije rekao da bi igrao za nasLos_Blanos2 je napisao/la:Pitam se kako o ovome Mirzu Begicu niko u savezu nespominje nit je u kontaktu sa njim, lik ima 2.20 evo presao u Real Madrid, spanjolci ga oslanjaju sa el bosnio Mirza, a njegova jedna od izjava je: da su mu ime Mirza dali roditelji po jos jednom Madridjanju velikom Delibasicu
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
- Los_Blanos2
- Kontakt:
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
ja imam i dan danas orginal isjecak iz novina iz 2000. godine gdje mirza begic nas odbija tj odbija svoje! on je tada igrap u pomladku kk olimpije (dosao iz tuzlanske slobode). zvao ga je tadasnji selektor nase A-repke na EP u svedsku. pozvani su bili on i teletovic kao mlade nade Da idu sa A-repkom. dok je teletovic naravno pristao, begic je rekao NE i otisao na pripreme za kvalifikacije slovenske U19 repke. znaci izabrao je otici na KVALIFIKACIJE TUDJE MLADE REPKE nego EP SVOJE A-REPKE ??????
PS: ako lazu novine onda lazem u ovom slucaju i ja..
PPS: molim svakoga da nepocne da psuje mo "SLOVENCU", jer to nije nivo na koji mi trebamo da spadamo...dovoljna je njemu kazna sto nemoze da nosi GRB SVOJE JEDINE DOMOVINE na SRCU..pa taman on o ovome i skroz suprotno razmisljao..
SELAM
PPS: molim svakoga da nepocne da psuje mo "SLOVENCU", jer to nije nivo na koji mi trebamo da spadamo...dovoljna je njemu kazna sto nemoze da nosi GRB SVOJE JEDINE DOMOVINE na SRCU..pa taman on o ovome i skroz suprotno razmisljao..
SELAM
Haj ja bi u sve vjerovao da tada Begic nije imao citavih 15 godinaedinjo-vg je napisao/la:ja imam i dan danas orginal isjecak iz novina iz 2000. godine gdje mirza begic nas odbija tj odbija svoje! on je tada igrap u pomladku kk olimpije (dosao iz tuzlanske slobode). zvao ga je tadasnji selektor nase A-repke na EP u svedsku. pozvani su bili on i teletovic kao mlade nade Da idu sa A-repkom. dok je teletovic naravno pristao, begic je rekao NE i otisao na pripreme za kvalifikacije slovenske U19 repke. znaci izabrao je otici na KVALIFIKACIJE TUDJE MLADE REPKE nego EP SVOJE A-REPKE ??????
SELAM

Ali posto je on '85 godiste, hmm...
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Ma cim je on 2.20 ne treba ocekivati od njega neku preveliku inteligenciju,vec ga zamisljam da ne zna ni pricat kako treba,ko da on zna sta je patriotizam,to je neka bukva,ne treba ga kriviti..
Vidi mu glOve samo

Vidi mu glOve samo

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
izvinjavam se na lapsusu, to je bio EP 2003 

da, bilo je to 2003edinjo-vg je napisao/la:izvinjavam se na lapsusu, to je bio EP 2003
mirza begic je jedna obicna prodana dusa, ocigledno se zaboravlja kada su prije 2 godine pored varde i jovanovica pokusali vratiti rizvica, begica i preldzica, prva dvojica su odbili dok je emir htio i jos hoce da igra za BiH, sto mi je nisko od njega jer za razliku kada sam ga prvi put razumio kada je pokusavao rijesiti svoju egzistenciju, prije 2 godine nije bila takva situacija
tako da je meni Mirza Begic obicna p.cka i prodana dusa i nezasluzuje uopste pomena, a ja kada ga god vidim samo cu mu zvizdati
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Jadniji potez od odbijanja igranja za svoju drzavu je angazovanje tog istog u klubu kao sto je uradila KK Bosna sa Rizvicem,sad Batina ili u rukometu Karacic,ne bih se zacudio da i taj begic navrati pred penziju
bolje je dovesti bilo kog iz Srbije,Hrvatske ,SAD... nego takve likove makar zbog principa i mladjih generacija kojima se salje poruka
bolje je dovesti bilo kog iz Srbije,Hrvatske ,SAD... nego takve likove makar zbog principa i mladjih generacija kojima se salje poruka
kada je doveden rizvic doveden je sa namjerom da se dovede kvalitetan a domaci centar (bil je popunjena kvota stranaca sa gilbertom i bremerom) jer se mislilo obzirom da je rizvic rodjen i odrastao 17 god u BiH da ce se takvim smatrati, ali ga srpski i hrvatski delegati nisu usvojili kao takvog, ali shvatajuci kakav je to paradoks (tacnije konakovic i avdic su digli takvu buku da ce ako treba unistiti BiH ligu ali bi svi igraci van BiH sljedece sezone bili stranci) jer su se hrvati i srbi smatrali domacima prosirena je kvota na 3 strancasantos je napisao/la:Jadniji potez od odbijanja igranja za svoju drzavu je angazovanje tog istog u klubu kao sto je uradila KK Bosna sa Rizvicem,sad Batina ili u rukometu Karacic,ne bih se zacudio da i taj begic navrati pred penziju
dok batina je igrao hrvatsku B repku tako bi sa vrlo malom papirologiom mogao zaigrati za BiH
ali da se razumijemo meni se hasan rizvic od prije 2 godine (kada je odbio BiH repku) uzasno zgadio i mislim da batina bosni vise manje i nije toliko potreban i da bi vise volio da ali demic ima njegove minute
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Znaci kad sam vidio vijest, dvije stvari su mi odmah naumpale...mirzza je napisao/la:Ma o tom misu ne treba ni pisati ni pricati, steta tastature trositi, treba **** razvaliti kad dodje na odmor ovdje i to je to.
Kako ce @mirzza da mu opci sa zenskim dijelom familijem, a ovaj moj prijatelj da kaze isto to sto i ti

Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- Los_Blanos2
- Kontakt:
bukvaDylan Dog je napisao/la:Ma cim je on 2.20 ne treba ocekivati od njega neku preveliku inteligenciju,vec ga zamisljam da ne zna ni pricat kako treba,ko da on zna sta je patriotizam,to je neka bukva,ne treba ga kriviti..
Vidi mu glOve samo

Nemoj vrijedjati Admira Bukvu

FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
-
- Kontakt:
Doviđenja Slovenac!
Jasmin Hukić, nekadašnji kapiten košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine, odlučio je i konačno reći zbogom dresu sa državnim grbom.
Odrekao se Hukić pasoša zemlje u kojoj je rođen i u kojoj je načinio prve košarkaške korake, preuzevši pasoš Slovenije, zemlje koja nam je ukrala veliki broj kvalitetnih košarkaša u proteklih desetak i kusur godina.
Doduše, Hukić se odrekao reprezentativnog dresa još 2007. godine, nakon Evropskog prvenstva u Španiji. Na pozive iz Saveza za nastup u najdražem dresu ostajao je ravnodušan, izmišljajući ponekad i nevjerovatne razloge za nedolazak na pripreme reprezentacije.
I sada, kad smo ga možda i najviše trebali, odlučio se odreći bh. državljanstva, opet se pravdajući kako nije znao da mora vratiti bh. pasoš.
Njegovo iskustvo bi u značajnoj mjeri pomoglo, Đedoviću, Gordiću i ostalim mladim košarkašima na EP u Litvaniji. Sam selektor Sabit Hadžić najavljivao je Hukića kao jednog od nosilaca igre na narednom EP.
Ostavio je Hukić na cijedilu sve svoje reprezentativne kolege, selektora, ali je najviše izdao nas iskrene navijače reprezentacije Bosne i Hercegovine.
Izgleda da je Jasmin zaboravio i svoje Tuzlake koji su ga bodrili u dresu Slobode i u dresu reprezentacije, kada je čitav Mejdan skandirao njegovo ime.
Ipak, neke su stvari očigledno važnije. Jasminu je bilo važno postati Slovenac. To mu se i ostvarilo, na račun njegove rodne Bosne i Hercegovine.
Na kraju možemo samo reći: Doviđenja Slovenac, i sjeti se ponekad tvoje Bosne i Hercegovine...
http://www.sportin.ba/vijesti.aspx?id=24608
Jasmin Hukić, nekadašnji kapiten košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine, odlučio je i konačno reći zbogom dresu sa državnim grbom.
Odrekao se Hukić pasoša zemlje u kojoj je rođen i u kojoj je načinio prve košarkaške korake, preuzevši pasoš Slovenije, zemlje koja nam je ukrala veliki broj kvalitetnih košarkaša u proteklih desetak i kusur godina.
Doduše, Hukić se odrekao reprezentativnog dresa još 2007. godine, nakon Evropskog prvenstva u Španiji. Na pozive iz Saveza za nastup u najdražem dresu ostajao je ravnodušan, izmišljajući ponekad i nevjerovatne razloge za nedolazak na pripreme reprezentacije.
I sada, kad smo ga možda i najviše trebali, odlučio se odreći bh. državljanstva, opet se pravdajući kako nije znao da mora vratiti bh. pasoš.
Njegovo iskustvo bi u značajnoj mjeri pomoglo, Đedoviću, Gordiću i ostalim mladim košarkašima na EP u Litvaniji. Sam selektor Sabit Hadžić najavljivao je Hukića kao jednog od nosilaca igre na narednom EP.
Ostavio je Hukić na cijedilu sve svoje reprezentativne kolege, selektora, ali je najviše izdao nas iskrene navijače reprezentacije Bosne i Hercegovine.
Izgleda da je Jasmin zaboravio i svoje Tuzlake koji su ga bodrili u dresu Slobode i u dresu reprezentacije, kada je čitav Mejdan skandirao njegovo ime.
Ipak, neke su stvari očigledno važnije. Jasminu je bilo važno postati Slovenac. To mu se i ostvarilo, na račun njegove rodne Bosne i Hercegovine.
Na kraju možemo samo reći: Doviđenja Slovenac, i sjeti se ponekad tvoje Bosne i Hercegovine...
http://www.sportin.ba/vijesti.aspx?id=24608
- miralem444
- Kontakt:
Huka zar i ti ???????moj zemljak tuzlak ma bravo majstore...kaze ovdje sjeti se ponekad tvoje bosne ..evo ja ti porucujem netrebas se sjetit jednostavno Bosna te nerteba izdajico ovog naroda poletio si na dusu ti ....IZDO SI OVAJ NAROD...DUGO VREMENA SAM TRENIRO KOSARKU I OVUJEK SAMS E DOVIO GLEDAJUCI TEBE U TEBI UZORA TRAZIO..KAKAV SI MI UZOR BIO..NIKAKAV ..ZALOSNO HUKICU INTERESDZIJOOOO...NETREBAS OVOM NARODU OVOJ ZEMLJI...STRANAC SIIII ZA SVE NAS..SLOVENACremistarmo je napisao/la:Doviđenja Slovenac!
http://www.****/vijesti.aspx?id=24608
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
- Slatinash_7
- Kontakt:
Za Huku nemam rijeci
Idol i meni i mnogim vrsnjacima dok smo trenirali,idol hiljadama ljudi koji su ga bodrili u Mejdanu ..........Stvarno NO COMMENT

Slatina Bog i batina
pa kada dodje u Tuzlu stavi te mu svi na znanje sta mislite o njemu, ja definitivno hocu ako se nadjem u Tuzli kada bude on tamo bez obzira sto smo dalji rod preko familije moje naneSlatinash_7 je napisao/la:Za Huku nemam rijeciIdol i meni i mnogim vrsnjacima dok smo trenirali,idol hiljadama ljudi koji su ga bodrili u Mejdanu ..........Stvarno NO COMMENT
Zato ja nikad necu navijati za Hrvatsku u rukomeetu i Sloveniju u kosarci.Alilovic smrad hercegovacki,pi..ckurina oso njima.Onda Dzomba,mislim cak i onaj Denis Buntic.A o kosarci da ne govorim.Rizvic,Preldzic...i do sutra.Nabijem ja njih sve.
BOSNA DA PROSTIS JEDNA ZEMLJA IMADE
I POSNA I BOSA DA PROSTIS
I HLADNA I GLADNA
I KTOMU JOS DA PROSTIS
PRKOSNA OD SNA
I POSNA I BOSA DA PROSTIS
I HLADNA I GLADNA
I KTOMU JOS DA PROSTIS
PRKOSNA OD SNA
njega nemjesaj sa ovima, njega je odbacio nesposobno-kurumpirani KS BiH, pa je radi rjesavanja svoje egzistencije prihvatio njihov poziv, ali cim je postojala naznaka sanse da moze zaigrati za BiH objerucke je prihvatio, ne koa rizvic i begic i do sada vise nije zaigrao za slovenijumodni mis je napisao/la:Zato ja nikad necu navijati za Hrvatsku u rukomeetu i Sloveniju u kosarci.Alilovic smrad hercegovacki,pi..ckurina oso njima.Onda Dzomba,mislim cak i onaj Denis Buntic.A o kosarci da ne govorim.Rizvic,Preldzic...i do sutra.Nabijem ja njih sve.
upravu su nermine za preldzica, a rizvic i pogotovo begic cu papcine!!
@modni mis:
u sadasnjoj hvatskoj rukometnoj repci ima vise "bosanaca i hercegovaca"
obadva golmana su "nasi" i caj su obadvojica igrali za nasu mladu repku...tadasnja golmansku trojku nase u18 repke su cili alilovic, sego i Grahovac..dalje: "nasi" su i musa, maric i buntic..kao i obadva trenera tj goluza i sola..Selam
u sadasnjoj hvatskoj rukometnoj repci ima vise "bosanaca i hercegovaca"
obadva golmana su "nasi" i caj su obadvojica igrali za nasu mladu repku...tadasnja golmansku trojku nase u18 repke su cili alilovic, sego i Grahovac..dalje: "nasi" su i musa, maric i buntic..kao i obadva trenera tj goluza i sola..Selam
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.