Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Ma Juve je sirot k‘o Krivaja pred raspad. Kakav Haland i kakav Pogba. Usralo se dovodjenjem polovnjaka k‘o sto su Remzi, Inguan za koga se iskrcalo 90 miliona
a prodao se Demiral, ostavio Boni za prve ekipe. Ma gluho bilo i ne bilo 
To je tacno sto posto. Mole se Papi da tribine budu pune da se iole novca generise.
Jednostavno lose.
Nema od Pogbe niti Halanda nista, najvaljeno je vec da ce se ici na mladje igrace i jeftinije opcije, Pogba bi bio dzaba, ali 15-20 M platu da mu daju u ovom trenutku nema od toga nista, tako i Haland.
Realnije su opcije mladi Talijani, za koje ces kesirati oko 30-50 M i platu do 3-5 M .
Realnije su opcije mladi Talijani, za koje ces kesirati oko 30-50 M i platu do 3-5 M .
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Ili ovako tipa Morata koga niko ne zeli 
Logicno i ocekivano, jesam li ja jedini koji se nije uopste obradovao ovom transferu nesto spektakularno? Znao sam (i govorio i ovdje) da je de ligt tu u prolazu zbog raiole.
Uostalom kao i svaki njegov igrac bilo gdje.
Ne znam samo na osnovu cega osjecaj juventinima da mino nas nesto gotivi, favorizuje itd?
Zestoka zabluda.
Ne znam samo na osnovu cega osjecaj juventinima da mino nas nesto gotivi, favorizuje itd?
Zestoka zabluda.
- BuffonGigi
- Kontakt:
Nikad nas nije ni gotivio, razlog sto radi s nama je sto su mu Beppe i Paratici davali astronomske provizije, u doba dok to jos nije toliko bila praksa kao sad. Raiola je krme koje je nagovaralo Nedveda da ide u Inter kad smo izbaceni u Serie B, to se ne zaboravlja. Ali Pavel je i pored ocigledne nekompetencije kao direktor, kao covjek nesto sasvim drugo, nije bio robot kao vecina Raiolinih igraca.dinoo je napisao/la: ↑18 sep 2021, 09:05Logicno i ocekivano, jesam li ja jedini koji se nije uopste obradovao ovom transferu nesto spektakularno? Znao sam (i govorio i ovdje) da je de ligt tu u prolazu zbog raiole.
Zestoka zabluda.
Isto tako, ova njegova izjava ne znaci da momak ide. Ne brine mene njegov odlazak, koliko cinjenica da jos uvijek ne vidimo neki ogroman napredak u odnosu na period kad je tek dosao. Ok, naucio je sklanjati ruke, ali jos uvijek ne vidimo neku beton odbranu s njim na celu. Iako iskreno mislim i vjerujem da ce to Allegri utegnuti, jer ako nista, on je kao trener itekakav ekspert za odbranu.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Momak koji nista posebno nije pokazao na terenu! Veliko razocarenje do sada. Nadam se da je do trenera bilo i da ga Max moze vratiti na pravi put. Za njega uzeti 80+ miliona bila bi prava premija.
Max Allegri
- BuffonGigi
- Kontakt:
To je malo izvuceno iz konteksta, izjava nije bas takva. Spominjao se Romagnoli i Raiola je rekao da ne bi bilo cudno da na kraju sezone ode bez odstete u Juventus i da bi s De Ligtom formirao sjajan tandem, ali i da postoji mogucnost da tamo ne zatekne De Ligta koji moze da ode na kraju sezone, trziste tako funkcionise.
Za De Ligta ne uzet 80+ miliona sa dvije godine ugovora bi bila najlošija prodaja kluba ikad, koliko god u Juventusu nije odigrao dominantno kao u Ajaxu. Štoper sa tek napunjene 22 godine, do 35. može igrati vrhunski ako ga neka povreda ne pokosi. A otići će, za godinu ili za 5, samo je pitanje vremena.
- Burberry46
- Kontakt:
Ma sve su to spekulacije, ko zna sta ce biti narednog ljeta daleko je to. Ko zna ko ce doci i otici. Sezona je tek pocela
1946
Iduce godina Boni i Chielo u odbrani.
- BuffonGigi
- Kontakt:
Iskreno, kad vidis pravac u kojem klub trenutno ide, niko mu nema pravo zamjeriti ako bude zelio otici.
I onda se opet krenes smijati onim likovima sto su pisali "Makni Bonuccija, Demiral i De Ligt su nasi stoperi sljedecih 15" godina 
Danas se samo na lokalne igrace mozes osloniti da ce ostaviti dublji trag, ovo ostalo je sve prolazno.
Danas se samo na lokalne igrace mozes osloniti da ce ostaviti dublji trag, ovo ostalo je sve prolazno.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Raiolini igraci ne ostaju dugo gde god bili a posebno ne mladih
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Tim vise da je prodaja Demirala bila suvisna, pa cak i odricanje Romera.
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- BuffonGigi
- Kontakt:
Oko Demirala i Romera ce vrijeme pokazati sta je bilo ispravno. Meni ovaj prvi nakon povrede, nije djelovao kao igrac na kojem treba graditi buducnost. Sto se tice drugog, nismo imali priliku gledati ga u nasem dresu tako da pojma nemam.
- Juventinisimo
- Kontakt:
Italia je napisao/la: ↑16 sep 2021, 19:57
Ispostovao sam te i procitao sve, ali iskreno posle ove recenice ne treba ni citati. Ako nisi svjestan koliko jedna takva osoba moze uticati na citav kolektiv, onda brate fali ti mnogo znanja, shvatanja. Jedan Diego Ribas je toliko direktno/indirektno uticao na uništavanje Juventusa, da je bilo potrebno odigrati najlosije sezone u historiji kluba dok se to nije rijesilo. Msm, besmisleno je pričati o uticaju nekog igraca/covjeka na nesto, a posebno uticaju CRa koji je primarno doveden zbog svog brenda, pa tek onda zbog igrackih kvaliteta u poznim godinama.
Dalo bi se sto sta na ovo odgovoriti, ali iskreno mislim da neces razumijeti, vec ces po nekakvom svom random mišljenju percipirati, pa te ja pitam, jel ima smisla?
Od cijelo posta, osvrnuo si se na jednu stvar...i fenomenalnim odgovorom utisao kriticare, aferim brate...
Tim, u kojem jedan Ronaldo, NAJVECI profesionalac koji je ikada koracao planetom fudbala(MJ,Brady u drugim sportovima) ako ima negativan efekt u bilo kojem TIMU svijeta, znaj da je taj TIM jedna obicna taraba..pa bio to i nas Juventus...
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.