FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

HPCompaq
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la HPCompaq » 17 sep 2021, 20:58

Kao i svaka dr utakmica, cilj je osvojiti 3 boda, ako ne moze to dobar je i bod.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

admirrx
Kontakt:

Post Postao/la admirrx » 17 sep 2021, 20:58

O boze boze..
Previše se dize tenzija neko zbog tog plasticnog kluba iz Simin Hana koji je ujedno i inat klub.

MakabiTuzla
Kontakt:

Post Postao/la MakabiTuzla » 17 sep 2021, 21:13

Ma samo igrati ono nase, tvrdo i zabijati golove. Duga je liga, treba skupljati bodove. A pred kraj malo pojacati.
#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 17 sep 2021, 21:31

Beduin je napisao/la:
17 sep 2021, 20:39
klma1 je napisao/la:
17 sep 2021, 18:07
Ne idem. Ne dam 10 za sjever. Ali eto loženje je krenulo, idemo da pokažemo koliko nas ima.
Radije napunite sjever protiv Posusja i ne kukajte za cijenu karte. Sve što se karti proda sutra ide TC.
Boli me k. za TC, neka budu i prvaci apsolutno me ne zanima ova utakmica
I ja sve sve mislim ici ili ne. Ja i otac da im dadnemo 20KM, iz nekog inata mi se ne daje i sve razmisljam to uplatiti u vidu donacijske karte online.
A sa druge strane mi se gleda Sloboda na Tusnju, zivo mi se sexa za Slogom, totalno nebitno igramo li protiv njih ili bilo kojeg drugog tima u ligi. Previse znacaja im se daje.

Vidicu, ako slucajno i odem na tekmu to je Sjever ili A tribina, dres Slobode kao i uvijek do sad i idemo srce na teren.
U toku je i donatorsko vece.

I ja se nesto neckam, nije mi do 10km vise kome ide.
Sto se tice prepucavanja svih vrsta, ko ne postuje "tebe" ne trebas ni ti njega **** laznu skromnost.
Sloboda ili ništa.

- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA

hondas
Kontakt:

Post Postao/la hondas » 17 sep 2021, 21:38

Ljubav prema Slobodi jaca od svega a na cenera cu da pljunem pa onda kartu da kupim.

runjerahmanove
Kontakt:

Post Postao/la runjerahmanove » 17 sep 2021, 21:42

hondas je napisao/la:
17 sep 2021, 21:38
Ljubav prema Slobodi jaca od svega a na cenera cu da pljunem pa onda kartu da kupim.
I makar jednom po guzi se obrisat :urnebes: :njanjanja:

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 17 sep 2021, 21:46

Kako ljudima padne na pamet da naprave ac runjerahmanove...
E...R U NJ E rahmanove.

runjerahmanove
Kontakt:

Post Postao/la runjerahmanove » 17 sep 2021, 21:49

FKBilder je napisao/la:
17 sep 2021, 21:46
E...R U NJ E rahmanove.
Bas ti se svidja moj nick? Kreativnost mi je jaca strana :mrgreen:

runjerahmanove
Kontakt:

Post Postao/la runjerahmanove » 17 sep 2021, 21:56

FKBilder je napisao/la:
17 sep 2021, 16:54
runjerahmanove je napisao/la:
17 sep 2021, 16:33
FKBilder je napisao/la:
17 sep 2021, 16:26
Papak ostaje papak. Dzaba novci moji sinovci.
Ovo se mora uzeti pa makar tri crvena dobili.
Prava seljacka politika. Od potenciranja " gradski derbi" pa do uslova za ulazak. Najbitnije je da idemo svi na sjever, da im se objasne neke stvari. Zbog Slobode i zbog naseg Sase
Pa jeste gradski derbi.
Simin Han pripada Tuzli nije Tuzla od Brcanske do Skvera prika.

Da igraju Sloboda i Mladost iz Gornje Tuzle opet bi bio Gradski derbi.

Mi treba da se organizujemo i da se na sjever nagura 4000 ljudi ali ne zbog njih da se njima nesto objasnjava nego zbog Slobode.
Pobjeda znaci sigurno mjesto medju 5 i borbu za evropu, ako neko uzme kup ganjati 4 mjesto i evropu, a sa njom i priblizno 500 000 maraka.
Velez je uzeo 2 miliona, sa tim novcem Sloboda bi vratila sve potrebe, i konacno finansijski krenula od nule. Da ne govorimo o uzastopnoj evropi par sezona.
Mnoge ekipe remiziraju, kiksaju, sezona je cudna, i svaka pobjeda zlata vrijedi.
Mene uopste Sloga ne zanima kao klub, oni su nazor, oni su inat, i nestace sa scene cim Azmir povuce novac jer 95 posto je njegovo bez njega nemaju za bus do Kalesije. Mislio je ugasice se Sloboda, a mi tu, rame uz rame za evropu, on sklepo milione, mi jedva sastavili tim, aferim Azmire,
Nas treba da zanima samo Sloboda ,bodovi i napredak kluba.
Evropa jeste skupa ali se uzme i veca para, mozda proda igrac (ko i Velez sto je).Evropa donosi benefit, vece trziste, ljudi prate.....Evropa mora biti inperativ :!:
PRIKA moj, dobro upoznaj teritorij svog grada i vidjet ces da li je gradski derbi ili ne.
Da bi bio gradski derbi, Simin Han treba bit gradsko naselje, a time i Tuzla City gradski klub. A nije ni jedno ni drugo. SImin Han je prigradsko naselje. Ruralni dio opcine Tuzla. ;)

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 17 sep 2021, 22:20

FKBilder je napisao/la:
E...R U NJ E rahmanove.
:urnebes: :urnebes: :urnebes:
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 17 sep 2021, 22:22

ultrasstyle_tz je napisao/la:
17 sep 2021, 20:40
gradski derbi je i Olimpic bio, geografska odrednica.
ovo je prvi put da ispunjava sve kriterije. gradski po geografiji i derbi jer igraju 1. i 3. na tabeli

sto se tice saopstenja ne vidim zasto se dizu tenzije, samo je prepisano sve, ljudi se ogradjuju od gostujucih navijaca da ne popuse kaznu, a svi znamo da ce Fukare uci na sjever.
ustvari nigdje nisam ni primjetio neke tenzije iskreno osim na forumu, ovo ostalo kao da se i ne desava i ne igra nista sutra.

i malo je to lose, igraju prvi i treci, nikad bolje u globalu se nije stajalo ako gledas oba kluba skupa, pa opet mrtvilo totalno.
Za tebe je onaj iz Kikaca najbolji predsjednik kao sto je i Viber sportski direktor kao sto je i ovo gradski derbi koji zamisli igra sa klubom koji "slucajno" se zove Tuzla plus city i koji je dosao da igra na Tusanj sa ucjenom da ce onaj dovesti kompletni Simin Han pred faraonovom rezidencijom, pa ko fol faraon mu zamisli kao vlasnik svega u gradu dao Slobodin stadion na koristenje, koji je sada kao gradski pa se to izgleda sve odjednom zaboravilo.....niko ovdje ne dize tenzije, nego se naslo par tipova da nam popuju cije je sta u gradu pa je tako i njihov stadion u sto ne sumnjam jer vidimo da je sve njiOvo....njiOv je i krizni stab kao i sve ostalo...kao sto ce i sutra sudija biti njiOv u sto ne sumnja, meni to najiskrenije nista ne smeta jer se zna kako se to ovdje radi ko ima para i veze sa savezom, isto kao sto mi ne bi smetalo da se odmah dodijeli tri boda klubu iz Siminog Hana zbog opasnosti po zdravlje stanovnika ovog grada ako sinpatizeri Slobode udju na stadion sa obiljezima svog kluba jer ispada da bi simpatizeri Slobode dosli iz neke enklave zvane Tuzla na stadion koji se zamisli nalazi u gradu iz kojeg je Sloboda .....yebena je njiOva politika....ja iskreno ne znam gdje ti zivis pa neznas sta se sve desava u gradu oko Slobode i kakvih sve poturanja imaju ovi momci sto vode klub ili znas pa se malo pravis da ne znas jer ti omiljeni predsjednik vise nije predsjednik.....

P.S. Ti nas ultrasstyle_tz izgleda sukcesivno yebes ovdje od kako ti macak vise nije predsjednik kao sto ti ni Viber vise nije neki faktor, pa izgleda samo cekas kiks Zizovica i ljudi koji vode Slobodu....licno mi to ne smeta, ali smeta mi kada se ovdje vodi neka politika koja bi da degradira Slobodu, a izgleda da se ovdje vodi perfidna politika, pogotovo od ljudi koji su nekada prije vodili Slobodu.
🔴⚫️

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 17 sep 2021, 22:28

Koliko Slobode u jednoj slici... Brate...

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 17 sep 2021, 22:41

Skver je napisao/la:
17 sep 2021, 22:22
ovo je prvi put da ispunjava sve kriterije. gradski po geografiji i derbi jer igraju 1. i 3. na tabeli

sto se tice saopstenja ne vidim zasto se dizu tenzije, samo je prepisano sve, ljudi se ogradjuju od gostujucih navijaca da ne popuse kaznu, a svi znamo da ce Fukare uci na sjever.
ustvari nigdje nisam ni primjetio neke tenzije iskreno osim na forumu, ovo ostalo kao da se i ne desava i ne igra nista sutra.

i malo je to lose, igraju prvi i treci, nikad bolje u globalu se nije stajalo ako gledas oba kluba skupa, pa opet mrtvilo totalno.
Za tebe je onaj iz Kikaca najbolji predsjednik kao sto je i Viber sportski direktor kao sto je i ovo gradski derbi koji zamisli igra sa klubom koji "slucajno" se zove Tuzla plus city i koji je dosao da igra na Tusanj sa ucjenom da ce onaj dovesti kompletni Simin Han pred faraonovom rezidencijom, pa ko fol faraon mu zamisli kao vlasnik svega u gradu dao Slobodin stadion na koristenje, koji je sada kao gradski pa se to izgleda sve odjednom zaboravilo.....niko ovdje ne dize tenzije, nego se naslo par tipova da nam popuju cije je sta u gradu pa je tako i njihov stadion u sto ne sumnjam jer vidimo da je sve njiOvo....njiOv je i krizni stab kao i sve ostalo...kao sto ce i sutra sudija biti njiOv u sto ne sumnja, meni to najiskrenije nista ne smeta jer se zna kako se to ovdje radi ko ima para i veze sa savezom, isto kao sto mi ne bi smetalo da se odmah dodijeli tri boda klubu iz Siminog Hana zbog opasnosti po zdravlje stanovnika ovog grada ako sinpatizeri Slobode udju na stadion sa obiljezima svog kluba jer ispada da bi simpatizeri Slobode dosli iz neke enklave zvane Tuzla na stadion koji se zamisli nalazi u gradu iz kojeg je Sloboda .....yebena je njiOva politika....ja iskreno ne znam gdje ti zivis pa neznas sta se sve desava u gradu oko Slobode i kakvih sve poturanja imaju ovi momci sto vode klub ili znas pa se malo pravis da ne znas jer ti omiljeni predsjednik vise nije predsjednik.....

P.S. Ti nas ultrasstyle_tz izgleda sukcesivno yebes ovdje od kako ti macak vise nije predsjednik kao sto ti ni Viber vise nije neki faktor, pa izgleda samo cekas kiks Zizovica i ljudi koji vode Slobodu....licno mi to ne smeta, ali smeta mi kada se ovdje vodi neka politika koja bi da degradira Slobodu, a izgleda da se ovdje vodi perfidna politika, pogotovo od ljudi koji su nekada prije vodili Slobodu.
Azmir je najbolji predsjednik
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 17 sep 2021, 22:43

17 sep 2021, 22:41
Skver je napisao/la:
17 sep 2021, 22:22

Fakt.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 17 sep 2021, 22:46

Sutra tri boda znace Borbu za Evropu ove sezone nadam se da ce to Zizovic reci momcima i da ce im to biti dodatni motiv.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 17 sep 2021, 22:48

Ironican odgovor, tvoj favorit je znamo ko.
🔴⚫️

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 17 sep 2021, 22:54

Skver je napisao/la:
17 sep 2021, 22:48

Ima poslovni interes s mačkom, ali ovo za Azmira zaista misli.

Inače:
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 17 sep 2021, 22:55

Skver je napisao/la:
17 sep 2021, 22:48

nije ozbiljno. Ja sam uvijek bio za Azmira br 1, samo sam govorio da Senad nije radio tako los posao koliko se pokusava prikazati jer ga ljudi privatno ne gotive i to je to. ogroman dug je tad vracen

isto tako ko sto se ne mogu ignorisati Salihovi rezultati na terenu recimo

a sto se tice eseja, ko nam je kriv sto smo sutili kad su nam uzeli stadion. Ja ustvari za sebe znam da nisam sutio ni za stadion ni za gasenje Dite recimo. Cak se zato i mogu pogledati u ogledalo sto sam od prvog dana govorio sta je ovaj OKK, i sto sam im sve to otvoreno rekao, dok su neki punili Berbi Mejdan. Recimo u puno vise hajmo reci neprilika sam upao zbog Dite nego zbog FK ako cemo sad pricati otvoreno
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 17 sep 2021, 22:56

samirr je napisao/la:
17 sep 2021, 22:20
FKBilder je napisao/la:
E...R U NJ E rahmanove.
:urnebes: :urnebes: :urnebes:
:urnebes: :urnebes:
Kontam napraviti ac pipaismetova :urnebes:

Pashoni
Kontakt:

Post Postao/la Pashoni » 17 sep 2021, 23:12

Kad je upitanju Sloboda dat cu i 20 maraka nije bitno kome, nije to ko one sezone kad je samo za utakmicu protiv nas stavili 10 sjever, a tamo da dođeš u obicnoj plavoj majici udjes dzaba. Ljudima je sad svaka utakmica 10 maraka osim clanovima i to je to. Sutra je nase da dodemo i podrzimo momke ne dizite dzabe tenzije. Nasih ce biti, pustit ce se i transparentni ko sto se i do sad pustalo na utakmicama i ako su navodno zabranjeni. Sutra na sjever nakon dugo vremena i zagrmiti
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.