Novu eru na kosevu zapoceo leotar90minut je napisao/la: ↑18 sep 2021, 09:36retardu krvavi imao si ispod 20 godina kad ti je željo zadnju titulu osvojio odakle ti daješ sebi za pravo da nekoga komentarišeš jadu jadni danas vam je slavlje nakon toliko godina dubioze i onda opet zatvaranje i lockdown nema titule boga pitaj koliko još godina.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Sve najbolje za 100 godina.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Sretna stogodišnjica komšiluku.
dolazim danas i na ovu istorijsku utakmicu (100 godina postojanja Zelje),pa ovu priliku koristim da Zelji,njegovim navijacima igracima i upravi cestitam veliki jubilej
(nije malo 100 godisnjica kluba
) ,nek je sa srecom "Plavi" i Sarajeva i puno srece u nastavku ,a ja kao Rodjeni u srcu cu normalno navijati za svoje crvene iz Mostara, nek to bude spektakl, korektna utakmica uz korektno sudjenje neka pobjedi bolji tim koji to pokaze na terenu

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Sretna stogodišnjica komšiluku.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Sretna 100 godisnjica Zeljeznicaru
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
Danas će Željo raznijeti mali Velež.
-
- Kontakt:
Ono sinoc je epska sudacka sramota. Pogledao sam u zivotu valjda 10000 utakmica, ali nikad do sad nisam dozivio da sudac svira gol aut a lopta nije ni do crte dosla. Ne vjerujem da se tako nesto moze vidjeti i u najnizim rangovima natjecanja, u kojima sude lokalni pijanci.
🔹
- ElCartel11
- Kontakt:
Neka ih yebu nije mi ih ni sekunde žao. Svi imaju mogucnost ulaska u 4P i da se ovoj mafiji stane u kraj. Ali ne, nece oni, valja biti dobar sa njima, eto vam ih onda.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- Tristan
- Kontakt:
Jel to cirilica?ElCartel11 je napisao/la: ↑18 sep 2021, 13:50Neka ih yebu nije mi ih ni sekunde žao. Svi imaju mogucnost ulaska u 4P i da se ovoj mafiji stane u kraj. Ali ne, nece oni, valja biti dobar sa njima, eto vam ih onda.

Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
-
- Kontakt:
Uopce me ne zanima tko je na drugoj strani. Uostalom, ono sinoc ceka i tvoj klub, a i sve ostale.ElCartel11 je napisao/la: ↑18 sep 2021, 13:50Neka ih yebu nije mi ih ni sekunde žao. Svi imaju mogucnost ulaska u 4P i da se ovoj mafiji stane u kraj. Ali ne, nece oni, valja biti dobar sa njima, eto vam ih onda.
🔹
Tuzlanski derbi, ko uzima?
100 godina zelje u sjeni utakmice borac jelah-Čelik
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
-
- Kontakt:
Pa dobro nije Inter iz Milana kako se najavljivalo, al može proći i Velež iz Vrapčića.
TarpiTarpi je napisao/la: ↑18 sep 2021, 15:19Pa dobro nije Inter iz Milana kako se najavljivalo, al može proći i Velež iz Vrapčića.

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- Devetomjesto
- Kontakt:
Sta ovo sisoje zabranio navijacima slobodanke na tusanj?
-
- Kontakt:
Pogresna informacija.Devetomjesto je napisao/la: ↑18 sep 2021, 16:27Sta ovo sisoje zabranio navijacima slobodanke na tusanj?
Dozvoljen im je ulaz uz naravno plaćenu kartu. Cijena za sve ista, mogu na koju hoće tribinu, mogu doći u dresu, jakni ili sta vec.
Samo ne mogu šalovi, zastave, vuvuzele i sl ali to nije zbog kluba nego zbog kriznog staba.
- Devetomjesto
- Kontakt:
Znaci samo fukarama je zabranio. Dobro je i to za pocetak. Nek ih ugasi ko i slobodu. Bezze postoje preko 100 godina i zauzimaju mjesto nekoj ekipi koja bi se mozda borila za trofeje. Bravo Hazmire!Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑18 sep 2021, 16:31Pogresna informacija.Devetomjesto je napisao/la: ↑18 sep 2021, 16:27Sta ovo sisoje zabranio navijacima slobodanke na tusanj?
Dozvoljen im je ulaz uz naravno plaćenu kartu. Cijena za sve ista, mogu na koju hoće tribinu, mogu doći u dresu, jakni ili sta vec.
Samo ne mogu šalovi, zastave, vuvuzele i sl ali to nije zbog kluba nego zbog kriznog staba.