Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Šteta što ne pogodi okvir gola, makar da se odbije u polje pa da Jelic prikuca.
-
- Kontakt:
Kako je pao nemoguce, jedan od boljih bio do povrede, katastrofa jedino da ga puste da je unese u golHasicuVratiSe je napisao/la: ↑18 sep 2021, 18:46Ovaj Andjusiv ako na treningu moze go da dadne evo glava
Ubise vam kompleksi hahahahahaha
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- Shategabri
- Kontakt:
Sto godina ćemo pamtiti po promašaju poklon penala kloca Juričića
I Vico pošalje poklon, džabe kad ne znaju
Nismo ni mi neka pljačka odmah da se ogradim
Treba sutra dogovoriti visočku Bosnu i natrpati ih 11-0

I Vico pošalje poklon, džabe kad ne znaju

Nismo ni mi neka pljačka odmah da se ogradim

Treba sutra dogovoriti visočku Bosnu i natrpati ih 11-0

Zadnja izmjena: Shategabri, dana/u 18 sep 2021, 18:55, ukupno mijenjano 1 put.
Koševo Zapad
0:0 i promašen penal za stotu godinu, trebalo je obilježiti i napraviti slavlje na prijateljskoj utakmici.
- Osttribine
- Kontakt:
Znaci srijeda u 20:30h najveca utakmica u drzavi, ali igracki u ovom momentu Loš vs Lošiji 

Isto kao protiv Sarajeva. Krivo mi je sto Velez ili protivnik nisu pobijedili, nerijeseni rezultati u ovoj ligi su smrt.
Steta da neko nije pobijedio, ovako su obje ekipe izgubile po dva boda.
Steta da neko nije pobijedio, ovako su obje ekipe izgubile po dva boda.
Fina utakmica, falilo je golova samo. Čestitke i Veležu na dobroj partiji u energičnim uslovima. Mada, Grbavica je i vaša pomalo jel 

I found freedom. Losing all hope was freedom.
- Devetomjesto
- Kontakt:
Juricic: Nije bogzna sta ali je od srca

-
- Kontakt:
Kakvo li nas sudjenje ceka u srijedu. Strah me i pomisliti.
Zabraniti prenos uzivo. To vec 10 godina je najlosija utakmica u drzavi. Ukoliko je puste na TV nekoliko hiljada djece prestaje se baviti fudbalom..ne ubijajte djeci nadu.Osttribine je napisao/la: ↑18 sep 2021, 18:55Znaci srijeda u 20:30h najveca utakmica u drzavi, ali igracki u ovom momentu Loš vs Lošiji![]()
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Nije mi jasno kako glavni sudija koji je metar od dogadjaja i ne reaguje,uvaži signalizaciju pomocnog koji je 15/20 metara od istog. Ne ulazim dali je bio penal ili ne,ali ovo ne razumijem. Ispada onaj sa 20 metara bolje vidio a pri tome sebe ponizava jel nije kao vidio taj kontakt a pred njim je kao bio.
Tekma ko tekma loša,i jednim i drugim skripi ofanziva.Zvonic se trebao oprostiti jos davno,nemoze se kretati uopste.
Tekma ko tekma loša,i jednim i drugim skripi ofanziva.Zvonic se trebao oprostiti jos davno,nemoze se kretati uopste.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Ovaj zeljo je ekipa za zonu ispadanja, al ako pare usmjere u Jelica i kompaniju, mogu ostati
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
-
- Kontakt:
da nije bio penal za zelju,velez bi dobio 1:0....
"I notorna je činjenica da za Sarajevo navijaju došljaci u Sarajevu. Da bi se brže asimilirali to je u procesu identifikacije suživljavanja došljaka u grad u koji je došao,vecina sarajlija tradicijski navija za Želju"
Abdulah Sidran
Abdulah Sidran
- Osttribine
- Kontakt:
Mislim da bi trebalo ukinuti prenose nase lige i posvetiti se "zdravom projektu" iz Zenice i fudbalskim umijecima istih protiv Jošanice i Mošanice i kako se vec zovu te seoske ekipe s kojima ste bare bare u trecoj ligi.avenija je napisao/la: ↑18 sep 2021, 18:58Zabraniti prenos uzivo. To vec 10 godina je najlosija utakmica u drzavi. Ukoliko je puste na TV nekoliko hiljada djece prestaje se baviti fudbalom..ne ubijajte djeci nadu.Osttribine je napisao/la: ↑18 sep 2021, 18:55Znaci srijeda u 20:30h najveca utakmica u drzavi, ali igracki u ovom momentu Loš vs Lošiji![]()
Gledam jednim okom Vilu i Everton i drugimŽelju i Velež.. naravno ne možeš uporediti neuporedivo.. ali kod nas tačno ljudi nisu savladali osnovno..pravilno trčanje, primanje lopte,predaju lopte.. kad je šutne 2 kg zemlje digne za kopačkom, a najbolje kad je promaši u izbijanju 2 kruga napravi oko svoje ose..ono ko kad dijete prohodava... Velež tanak, pretanak...
Zadnja izmjena: aqarius, dana/u 18 sep 2021, 19:04, ukupno mijenjano 1 put.
A kad vide vase prenemaganje i atmosferu gospodsku na tribinama, te fudbalsko umijece, odmah pohrle da se bave fudbalomavenija je napisao/la: ↑18 sep 2021, 18:58Zabraniti prenos uzivo. To vec 10 godina je najlosija utakmica u drzavi. Ukoliko je puste na TV nekoliko hiljada djece prestaje se baviti fudbalom..ne ubijajte djeci nadu.Osttribine je napisao/la: ↑18 sep 2021, 18:55Znaci srijeda u 20:30h najveca utakmica u drzavi, ali igracki u ovom momentu Loš vs Lošiji![]()
Nasla djeca Juricicevu loptu na Pofalicima, nece da vrate.
Sarajevo ljubavi moja.
Trenutno korisnika/ca: Hordas1990, klasik, ledesma i 20 gostiju.