Uh, ima srece, ove godine nas prati, ali fina ekipica, moze borba za evropu ove godine.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑18 sep 2021, 20:53Trenutno ste najbolji, nema sta, jos vas i sreca ogromna prati, ali yebiga, 3 boda su 3 boda pa kako god
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Tuzla City / Sloga Simin Han
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Balja, podigni ti kriterije slobodno. Imate puno pravo na to.elvirbaljic je napisao/la: ↑18 sep 2021, 20:55Uh, ima srece, ove godine nas prati, ali fina ekipica, moze borba za evropu ove godine.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑18 sep 2021, 20:53Trenutno ste najbolji, nema sta, jos vas i sreca ogromna prati, ali yebiga, 3 boda su 3 boda pa kako god
Ne kontam fakat ovu autodestrukciju, Hasic realno govori da je sudjenje i danas na Grbavici i sinoc na Kosevu bilo kriminalno, kao i u Banjoj Luci. Dobro ba skontali smo da smo losi ali nismo zasluzili da nas povrh toga jos yebe svaki sudija koji stigne...killafrommanilla je napisao/la: ↑18 sep 2021, 20:50u cemu je problem izmedju tebe i nas? Jel ti odavde neko namiruje zenu ili djevojku pa sta god da napise neko iz Msotara, ti se frajer pravis iako se ova Hasiceva izjava dotakla i loseg sudjenja PROTIV vas sinoc?Osttribine je napisao/la: ↑18 sep 2021, 20:33Ali pazi on sa tribine vidio da sudijska odluka nema veze sa vezom i izasao sa stadiona, kakvi kmecavci su postali pa ovo nisu istine, ekipa su koja je prosle sezone imala najvise sviranih penala pa Boze moj niko im zbog toga oci ne vadi, ali njima kada nije po volji odmah neko kmecanje, evo i Fedja odmah neku zavjeru spominje kako je Borcu dat dan vise odmora.
Sta sam situacija na Koševu dozivio i urlao, dodjes kuci pogledas snimak i vidis da nisi u pravu.
Naravno da nije vidjelo penala, i naravno da je svako iole normalan vidio da od prve minute da igraci Zeljeznicara trebaju samo pasti u sesnaestercu.
Cisto i ofirno navlacenje, al moguce vrlo da Zeljeznicar nema veze s ovim i da je ovo nacin da se stane u kraj 4R. Ali vi ste daleko najpoganiji na svijetu, likujete i smijete se kad se sudi u vasu korist, a cim malo kontra - drvlje i kamenje.
Trebas bit moralan i reci i kad navlace za tebe da navlace
Slazem se i s misljenjem da Zeljeznicar nema veze s ovim, sumnjam da oni imaju i uticaja u savezu ili para da ovo namjeste da im se ovako ofirno navlaci...
Da je suđenje poštenije, liga bi bodovno bila još ujednačenija. To je moje mišljenje.
Većinu utakmica odluči prekid, korner, penal, crveni, jes-nije..i sl.
Malo je utakmica kada možeš reći da je neko nekoga nadigrao.
Sve je u pet deka, a suđenje na većini utakmica skoro katastrofalno.
Moram spomenuti Peljtu, Bandića i Bilbiju, oni ne spadaju tu, barem dosad što sam gledao.
Žižoviću se polako vraća defanzivna taktika na naplatu, a i sreća ga napušta lagano.
Tuzla solidna ekipa, nema šta..igrački bez premca.
Većinu utakmica odluči prekid, korner, penal, crveni, jes-nije..i sl.
Malo je utakmica kada možeš reći da je neko nekoga nadigrao.
Sve je u pet deka, a suđenje na većini utakmica skoro katastrofalno.
Moram spomenuti Peljtu, Bandića i Bilbiju, oni ne spadaju tu, barem dosad što sam gledao.
Žižoviću se polako vraća defanzivna taktika na naplatu, a i sreća ga napušta lagano.
Tuzla solidna ekipa, nema šta..igrački bez premca.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
-
- Kontakt:
Danas ocekivano navlacenje sudije na stranu Zelje.Prvo jer slave 100 godina,a drugo zbog raspada 4R.Da se razumijemo bilo je i par gresaka na stetu Zelje ali bar 10 veliki gresaka na stetu Veleza.Sve u svemu 0:0 realno.U srijedu nadam se samo postenom sudjenju,prizeljkujem Peljtu ili Kaljanca,Bandic ili haj i Bilbija donekle,ne bi se bunio.Mujic,Grbic,Topalovic,Sivac,Jelic,Mulahasnovic,Kazlagic..i kompanija sto dalje od Koseva
Takodjer od sutra ocekujte prepucavanja koliko ko treba ulaznica da dobije,prema trenutnim mjerama gostujuci navijaci u FBiH nisu dozvoljeni,pa tako po 'mjerama' Manijaci organizovano ne mogu na Kosevo.
Tuzla djeluje najbolje do sada,do duse imali su dosta srece u nekim utakmicama kao i na danasnjoj ali do sada uz Zrinjski najozbiljniji kandidati za titulu.Oni bas odskacu od ostali
Takodjer od sutra ocekujte prepucavanja koliko ko treba ulaznica da dobije,prema trenutnim mjerama gostujuci navijaci u FBiH nisu dozvoljeni,pa tako po 'mjerama' Manijaci organizovano ne mogu na Kosevo.
Tuzla djeluje najbolje do sada,do duse imali su dosta srece u nekim utakmicama kao i na danasnjoj ali do sada uz Zrinjski najozbiljniji kandidati za titulu.Oni bas odskacu od ostali
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Koliko je liga loša ove sezone dovoljno govori to da je yebena Sloboda u prve tri ekipe. Zrinja i Tuzla odskacu od ostatka lige, ovo ostalo sve na mrvama.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
-
- Kontakt:
Ma ljubim slikuMaroonBjelave je napisao/la: ↑18 sep 2021, 20:58Balja, podigni ti kriterije slobodno. Imate puno pravo na to.elvirbaljic je napisao/la: ↑18 sep 2021, 20:55Uh, ima srece, ove godine nas prati, ali fina ekipica, moze borba za evropu ove godine.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑18 sep 2021, 20:53
Trenutno ste najbolji, nema sta, jos vas i sreca ogromna prati, ali yebiga, 3 boda su 3 boda pa kako god

Obdaništa - imamo riječ za to.Neutral je napisao/la: ↑18 sep 2021, 18:40Ljudi nemaju napadaca i jedini koji zna postici gol, lazna devetka, Brandao povrijedjen. Jos jedna u nizu utakmica gdje Velez ne moze postici gol jer nemaju napadaca. Transfer politika na nivou kindergartena i zbog toga ce ostati bez Evrope. Bitno je da se gradi stadion, sta ce Evropa.
Steta imali su potencijal.
The saddest thing in life is wasted talent.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Iskreno misljenje prvi ste favorit za titulu, takva ce situacija vjerovatno do zime biti, vidjet ćemo onda dalje, zbog slabe situacije Sarajeva, ne mislim da će ista drugačije biti i poslije zimskog rokaelvirbaljic je napisao/la: ↑18 sep 2021, 20:55Uh, ima srece, ove godine nas prati, ali fina ekipica, moze borba za evropu ove godine.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑18 sep 2021, 20:53Trenutno ste najbolji, nema sta, jos vas i sreca ogromna prati, ali yebiga, 3 boda su 3 boda pa kako god
Zrinjski ce pokusati iz pozadine napasti, ali nemaju dovoljno sirok kadar, ako im Irfan dodje, ima argumenata za pricati
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Meni je drago da je svaka utakmica "cista" da nema navlacenja, sudijskog guranja. Ono sto je sigurno mi na zimu ulazimo jos jaci. Zrinjski, ima Sarajevo jos prostora da se prikljuci, ostatak lige tu negdje..GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑18 sep 2021, 21:09Iskreno misljenje prvi ste favorit za titulu, takva ce situacija vjerovatno do zime biti, vidjet ćemo onda dalje, zbog slabe situacije Sarajeva, ne mislim da će ista drugačije biti i poslije zimskog rokaelvirbaljic je napisao/la: ↑18 sep 2021, 20:55Uh, ima srece, ove godine nas prati, ali fina ekipica, moze borba za evropu ove godine.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑18 sep 2021, 20:53
Trenutno ste najbolji, nema sta, jos vas i sreca ogromna prati, ali yebiga, 3 boda su 3 boda pa kako god
Zrinjski ce pokusati iz pozadine napasti, ali nemaju dovoljno sirok kadar, ako im Irfan dodje, ima argumenata za pricati
-
- Kontakt:
ma meni je fascinantno da niko od vas ne moze skontati da ovo Hasicu uopce ne treba. Ima dovoljno da njegovi prapraunuci zive ko lordovi, i bukvalno je mogao uletiti u sve talove Saveza i Velez bi bio mozda zasticen ko i Borac (ovako kako to radi Husic)
Al jednostavno, sve sto je stekao, stekao je vojnickim radom i ustajanjem u cetiri i covjeka boli koliko god da smo mi qarina vec nekoliko meceva, ova idiotarija sa sudijama i siljenje jednom klubu i ne zeli da bude dio toga, vjerovali ili ne. Ima pare znaci moze sve u Savezu potplatit al takav covjek jednostavno nije.
Da je bio u fudbalu prije, vjerovatno bi isao u isti otvoreni rat i sa Begicem, samo sto je Begic namazaniji od ovoga i znao bi neke granice, Vice zaboli khurchina za sve i radi sta hoce bukvalno.
Al mi smo takva nacija da cemo ga radije izdrkat na Husica koji upada u ovaj kriminalni savez, drka i pusi ispod stola Vici i gura pare ko zna kome i ko zna koliko i koji je prihvatio igru kakvu igra Zeljkovic, umjesto da podrzimo covjeka koji nema apsolutno nikakve skrivene namjere i koji bi samo da bude fer svima i da se stane u kraj kriminalnim radnjama u fudbalu
I umjesto da se svim silama trudimo da okupimo postene ljude iz svih krajeva BiH i konacno krenemo napredovati trideset godina nakon rata, mi se i dalje priklanjamo onome koji nas moze pripazit i popazit a koji nas mrzi najvise na svijetu i koji ti zeli sve najgore. Bosnjak at its finest
Al jednostavno, sve sto je stekao, stekao je vojnickim radom i ustajanjem u cetiri i covjeka boli koliko god da smo mi qarina vec nekoliko meceva, ova idiotarija sa sudijama i siljenje jednom klubu i ne zeli da bude dio toga, vjerovali ili ne. Ima pare znaci moze sve u Savezu potplatit al takav covjek jednostavno nije.
Da je bio u fudbalu prije, vjerovatno bi isao u isti otvoreni rat i sa Begicem, samo sto je Begic namazaniji od ovoga i znao bi neke granice, Vice zaboli khurchina za sve i radi sta hoce bukvalno.
Al mi smo takva nacija da cemo ga radije izdrkat na Husica koji upada u ovaj kriminalni savez, drka i pusi ispod stola Vici i gura pare ko zna kome i ko zna koliko i koji je prihvatio igru kakvu igra Zeljkovic, umjesto da podrzimo covjeka koji nema apsolutno nikakve skrivene namjere i koji bi samo da bude fer svima i da se stane u kraj kriminalnim radnjama u fudbalu
I umjesto da se svim silama trudimo da okupimo postene ljude iz svih krajeva BiH i konacno krenemo napredovati trideset godina nakon rata, mi se i dalje priklanjamo onome koji nas moze pripazit i popazit a koji nas mrzi najvise na svijetu i koji ti zeli sve najgore. Bosnjak at its finest
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Ovu Slobodu treba ugasiti. Tuzla je plava to je bar jasno.elvirbaljic je napisao/la: ↑18 sep 2021, 21:12Meni je drago da je svaka utakmica "cista" da nema navlacenja, sudijskog guranja. Ono sto je sigurno mi na zimu ulazimo jos jaci. Zrinjski, ima Sarajevo jos prostora da se prikljuci, ostatak lige tu negdje..GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑18 sep 2021, 21:09Iskreno misljenje prvi ste favorit za titulu, takva ce situacija vjerovatno do zime biti, vidjet ćemo onda dalje, zbog slabe situacije Sarajeva, ne mislim da će ista drugačije biti i poslije zimskog rokaelvirbaljic je napisao/la: ↑18 sep 2021, 20:55
Uh, ima srece, ove godine nas prati, ali fina ekipica, moze borba za evropu ove godine.
- Shategabri
- Kontakt:
Mislio sam više na upravu kluba obzirom da se Hasić spominjao.Osttribine je napisao/la: ↑18 sep 2021, 20:51Kako ko druže, ja sam što po forumu što sa rajom u priči najviše krivio našu ekipu i igru, evo i sada pojedinci krive sudije, a realnost je ta da mi ne možemo s loptom da se sastavimo, pogotovo na Koševu.Shategabri je napisao/la: ↑18 sep 2021, 20:36Jbg i mi smo prošle sezone kmečaliOsttribine je napisao/la: ↑18 sep 2021, 20:33Ali pazi on sa tribine vidio da sudijska odluka nema veze sa vezom i izasao sa stadiona, kakvi kmecavci su postali pa ovo nisu istine, ekipa su koja je prosle sezone imala najvise sviranih penala pa Boze moj niko im zbog toga oci ne vadi, ali njima kada nije po volji odmah neko kmecanje, evo i Fedja odmah neku zavjeru spominje kako je Borcu dat dan vise odmora.
Sta sam situacija na Koševu dozivio i urlao, dodjes kuci pogledas snimak i vidis da nisi u pravu.![]()
Čim ne ide neko je kriv...jednu sezonu su izgurali na euforiju, realno ekipa nema kvalitet, teško i do Evrope ove sezone.
TC večeras isto nula bodova, ali biće sigurno tu u borbi za Evropu.
Ovo će rutinski uzeti Zrinjski kako stvari stoje.
A po do sada prikazanom Zrinjski ili Tuzla City za titulu, medjutim nakon prošle sezone i našeg prosipanja bodova prije svega ne bih još nikoga proglašavao niti otpisao, a pogotovo ne mislim da će to bilo ko rutinski uzeti, upast će i Zrinjski u krizu kad tad.
Koševo Zapad
Borac apsolutno protežirana ekipa lige u svim utakmicama, nakon toga Zrinjski. Tuzla City najoštećenija ekipa, njima su poništili nekoliko golova i svirali najviše penala kontra njih. Svi ostali manje više oštećivani u ovisnosti s kim igraju i s kim igraju narednu, vezano za kartoniranja.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Neka Slobode, sigurnih 9 bodova, plate cenera da gledaju kako gube, ima od njih neke koristi .Hilton30 je napisao/la: ↑18 sep 2021, 21:14Ovu Slobodu treba ugasiti. Tuzla je plava to je bar jasno.elvirbaljic je napisao/la: ↑18 sep 2021, 21:12Meni je drago da je svaka utakmica "cista" da nema navlacenja, sudijskog guranja. Ono sto je sigurno mi na zimu ulazimo jos jaci. Zrinjski, ima Sarajevo jos prostora da se prikljuci, ostatak lige tu negdje..GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑18 sep 2021, 21:09
Iskreno misljenje prvi ste favorit za titulu, takva ce situacija vjerovatno do zime biti, vidjet ćemo onda dalje, zbog slabe situacije Sarajeva, ne mislim da će ista drugačije biti i poslije zimskog roka
Tuzla je sa lakoćom riješila pravilo o U21 igračima. Mešinović i Šukilović za koje niko nije čuo igraju bez greške.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Samo da bude fer i korektno, nije tesko cestitati, ili priznati kad je neko bolji, iako je tesko jer sam navikao da rajvoSa dominiraelvirbaljic je napisao/la: ↑18 sep 2021, 21:12Meni je drago da je svaka utakmica "cista" da nema navlacenja, sudijskog guranja. Ono sto je sigurno mi na zimu ulazimo jos jaci. Zrinjski, ima Sarajevo jos prostora da se prikljuci, ostatak lige tu negdje..GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑18 sep 2021, 21:09Iskreno misljenje prvi ste favorit za titulu, takva ce situacija vjerovatno do zime biti, vidjet ćemo onda dalje, zbog slabe situacije Sarajeva, ne mislim da će ista drugačije biti i poslije zimskog rokaelvirbaljic je napisao/la: ↑18 sep 2021, 20:55
Uh, ima srece, ove godine nas prati, ali fina ekipica, moze borba za evropu ove godine.

Mi se mozemo ukljuciti samo ako bas bas 3 jaka igraca dovedemo, + da zadržimo ovo malog sto valja trenutno
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Opet nece Tuzla City biti sampion.
-
- Kontakt:
Abd bar zrinjski da izbije titulu laznim patriotama
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Alipasino, AVNOJ, ronaldo99, TheNoblesMo i 12 gostiju.