Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Igraj šesterostruki šampione!
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Mangupski HasicOni mene ne mogu kazniti koliko ja mogu platiti. Nadam se da će sada početi da me kažnjavaju ozbiljnijim kaznama

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
I ovaj portal, kojeg smatram ozbiljnim, i svi ostali ozbiljniji portali, umjesto da bombardiraju svaki dan naslovima o neregularnostima kojih ima znaci mali milion ukoliko se samo malo istrazi, biraju radije za sitan interes sutiti i baciti pokoji hvalospjev kao onaj da je u ligi federacije sve regularno, ko da mi u Zimbabveu zivimo
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Almir Bekić je samo jedan u nizu igrača koji u Sarajevu budu predmeti sprdnje a kad pređu u drugi klub preporode se. On je najbolji lijevi bek lige.
-
- Kontakt:
Ne možemo ni iz penala zabiti gola.
Btj, nabi je ćelo metar iznad gola
bolan, izaberi stranu i šutiraj plasirku, pa ako golman procita nikom ništa, bar ce izgledati normalan penal. Ovako ko sivonja zapeo, nabio je preko gola , ispao amater
al ne mogu mu zamjeriti borbenost i zalaganje na terenu, realizacija Bože sačuvaj.
Sva sreća, pa Velež nije kaznio to pri kraju (što se gotovo uvijek desi), promašiše strogi zicer.
Btj, nabi je ćelo metar iznad gola

Sva sreća, pa Velež nije kaznio to pri kraju (što se gotovo uvijek desi), promašiše strogi zicer.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 18 sep 2021, 21:34, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Kako se samo azmir usutio na sve. Sto li.
Semsudin Hasic INSTITUCIJA.
Ljudi ne shvacaju sta covjek govori. U pravu je 100% oko svega.
Ljudi ne shvacaju sta covjek govori. U pravu je 100% oko svega.
-
- Kontakt:
Skinite onaj cvijet srebrenice i ne devalvirajte ga.elvirbaljic je napisao/la: ↑18 sep 2021, 21:17Neka Slobode, sigurnih 9 bodova, plate cenera da gledaju kako gube, ima od njih neke koristi .Hilton30 je napisao/la: ↑18 sep 2021, 21:14Ovu Slobodu treba ugasiti. Tuzla je plava to je bar jasno.elvirbaljic je napisao/la: ↑18 sep 2021, 21:12
Meni je drago da je svaka utakmica "cista" da nema navlacenja, sudijskog guranja. Ono sto je sigurno mi na zimu ulazimo jos jaci. Zrinjski, ima Sarajevo jos prostora da se prikljuci, ostatak lige tu negdje..
Zasto azmir suti, jel to ima dil sa vicom?
Kad sam vidio ovo sudjenje danas isto sam rekao kao Hasić da ovo svjesno rade.
Hoće da unište inicijativu 4R i posvadjaju potpisnike iste.
Koliko smo mi naivni i neistrajni tako ce na kraju i biti !
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
-
- Kontakt:
Nemoze dodje na red od vaseg prešednika. Normalno da ima dil, zato nam sude svaku utakmicu penal, ali protiv nas, poniste po jedan gol, ima masala i crvenih, sve zahvaljujuci tom dilu. Usput da se zahvalim na tri boda, dobar sparing partner . Vise srece sledeci put, mozda bude dva penala u sledecem okrsaju .Sariel1987 je napisao/la: ↑18 sep 2021, 21:38Skinite onaj cvijet srebrenice i ne devalvirajte ga.elvirbaljic je napisao/la: ↑18 sep 2021, 21:17Neka Slobode, sigurnih 9 bodova, plate cenera da gledaju kako gube, ima od njih neke koristi .
Tuzla City / Sloga Simin Han
-
- Kontakt:
Kaze se ne moze. Kad vec ispostujes znakove interpunkcije, red je i osnove da znas.
Abd bez titule ostali , sa srecom vam do raspada.
- kontrasviju
- Kontakt:
City i Zrinjski će trećem na tabeli na kraju sezone bježati 15 bodova, minimum.
1921
Sloboda je bila bolja i zaalužila je barem bod. Azmir je svjesno ušao u savez zbog povlastica. Vrijeme će pokazati ko je Azmir.elvirbaljic je napisao/la: ↑18 sep 2021, 21:43Nemoze dodje na red od vaseg prešednika. Normalno da ima dil, zato nam sude svaku utakmicu penal, ali protiv nas, poniste po jedan gol, ima masala i crvenih, sve zahvaljujuci tom dilu. Usput da se zahvalim na tri boda, dobar sparing partner . Vise srece sledeci put, mozda bude dva penala u sledecem okrsaju .Sariel1987 je napisao/la: ↑18 sep 2021, 21:38Skinite onaj cvijet srebrenice i ne devalvirajte ga.elvirbaljic je napisao/la: ↑18 sep 2021, 21:17
Neka Slobode, sigurnih 9 bodova, plate cenera da gledaju kako gube, ima od njih neke koristi .
Građani ❤ Zrinja ❤
-
- Kontakt:
Hajde prati Zrinjski , navijaj da nas skinu sa prvog mjesta, jer vi ocito nemozet i neznate.Sariel1987 je napisao/la: ↑18 sep 2021, 21:52Kaze se ne moze. Kad vec ispostujes znakove interpunkcije, red je i osnove da znas.
Tuzla City / Sloga Simin Han
-
- Kontakt:
Bolje i opstinska liga nego vi!
Bolje bilo ko nego vi plastika, doci ce i taj dan kad tad, pregrmili smo mi i gore trenutke, idemo dalje
Samo Sloboda
Bolje bilo ko nego vi plastika, doci ce i taj dan kad tad, pregrmili smo mi i gore trenutke, idemo dalje
Samo Sloboda
-
- Kontakt:
Boli poraz od ovih seljobera iskreno.
Bekic 4 asist. Najbolji livi bek lige 

Husic je ubaceni element u tu inicijativu. Uvjeren sam u to, a vidjet cemo svi na kraju da je to istina.
Apsolutno sam uvjeren da Vici i mafiji u savezu u toku dana kad se nesto dogovori ili planira , prenese.
- FKS -