nije on imao uopšte kartone
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- BlueSuperGiant
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Kakvi sve fudbalski znalci pisu ovdje
havarija. Sve uefa pro licence hahahaha...
Inace, steta sto nismo dobili, mogli smo, ali treba da ti gol i mi to ocito ne znamo. Mule standardno 3 poteza viska, Sedo standardno mrljav. Bolje od ostalih Aco, Vedran i Mate i za divno cudo Ante. Fale nam krila jer ovo sto mi imamo je u rangu federalne lige.

Inace, steta sto nismo dobili, mogli smo, ali treba da ti gol i mi to ocito ne znamo. Mule standardno 3 poteza viska, Sedo standardno mrljav. Bolje od ostalih Aco, Vedran i Mate i za divno cudo Ante. Fale nam krila jer ovo sto mi imamo je u rangu federalne lige.
Tačno, ovo danas mu prvi karton. Složio bih se sa @BlueSuperGiant da nemamo krila, nikakvu šansu ne možemo stvoriti, a ni nešto individualno sa tih pozicija.
Sve pohvale za navijače, odlično je pogledati pune tribine.

Zadnja izmjena: Maxi, dana/u 18 sep 2021, 21:41, ukupno mijenjano 1 put.
Plavo je srce u meni!
FKŽ 1921 🔵⚪
FKŽ 1921 🔵⚪
Nas drzi ljubav prema Zelji sto se igraca tice nema ni jedan od 11 da je za pravog Zelju.Ovako trpi do kad ptice znaju.Neznat i borit se moze a malo znat i kurcit se nemoze.Mujezine vise li licis na konobara nego fudbalera da se konobari ne uvrjede nemam nista protiv istih.
U kakvom smo stanju rasula bili na kraju prošle sezone, dobro da je iko preuzeo da vodi Želju.
Jbg, nije Tomo kriv što Ćelo ne zna opucati penal. Ne mogu da vjerujem ni sad kako je amaterski nabi
al opet borba, zalaganje, agresivnost na nivou kod njega.
Da je zabio, sad bi se slavilo, ne bi nikom Tomislav pao na pamet za kritike.
Mujezinović je sramotan
a glavni igrac, preko njega ide igra.
Atmosfera za 10
Istok, zapad, sjever i JUG

Jbg, nije Tomo kriv što Ćelo ne zna opucati penal. Ne mogu da vjerujem ni sad kako je amaterski nabi

Da je zabio, sad bi se slavilo, ne bi nikom Tomislav pao na pamet za kritike.
Mujezinović je sramotan

Atmosfera za 10

GAAZI GAAAAAAAZI GAAAAAAAZI PITARE!
Zna li neko da li će moći gostujući navijači prisustvovati u srijedu , pošto koliko znam naš kanton brani dolazak gostujucih navijaca e sad..
Zna li neko da li će moći gostujući navijači prisustvovati u srijedu , pošto koliko znam naš kanton brani dolazak gostujucih navijaca e sad..
SAMO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN!
- kontrasviju
- Kontakt:
Od derbija kad smo ih nabili 5:2 nije bila ovakva atmosfera i navijanje prije i tokom čitave utakmice. Svaka čast plava braćo, prekucali smo u svakom segmentu.
X najrealniji. Idemo dalje, gazi pitare!
X najrealniji. Idemo dalje, gazi pitare!
1921
Cuj Mate dobar, svaki nas napad je vratio nazad. Dao mozda dva pasa naprijed.
Defanzivno dobar, ofanzivno nula.
Blazevic ispred svih danas. Najviše grizao uz Luku.
Defanzivno dobar, ofanzivno nula.
Blazevic ispred svih danas. Najviše grizao uz Luku.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Lose vala ,nema igraca u Zelji trenutno koji iole lici na ozbiljnog fudbalera jbg.
Sa druge strane publika i sve ostalo evropski nivo
Sa druge strane publika i sve ostalo evropski nivo

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Pa tako nekako.
Atmosfera, ambijent, stadion, tribine, navijanje na evropskom nivou

A dole na terenu, fudbal, igraci, igra itd - na kantonalnom

Ništa, podržati max. ovu jeftinu limitiranu ekipu, igraca, trenera i cekati neka bolja vremena. Nema druge.
Mnogi ljudi tek sad vide da Ivkovic nije trener za nas. Svi treneri na svijetu naprave dobru atmosferu u ekipi, naprave zdravu konkurenciju, izvlace i vise od maksimuma cak i od najgorih igraca, a ovaj Ivkovic radi sve kontra od toga..
Igracki kadar jeste los i limitiran ali je trener, nazalost, jos mnogo losiji. Subasica konstantno stavlja na desno krilo a mali sporiji i od puza. Boju gura na ofanzivnog veznjaka, Bojo mu izvodi prekide itd i onda kao nesto ocekujemo. Citava taktika je da cekamo da protivnik sam sebi zabije gol ili da uleti neka frljoka jer smo sterilni do bola..
Navijacima kapa do poda! Kakva je bila atmosfera na stadionu, da se najezis..

Igracki kadar jeste los i limitiran ali je trener, nazalost, jos mnogo losiji. Subasica konstantno stavlja na desno krilo a mali sporiji i od puza. Boju gura na ofanzivnog veznjaka, Bojo mu izvodi prekide itd i onda kao nesto ocekujemo. Citava taktika je da cekamo da protivnik sam sebi zabije gol ili da uleti neka frljoka jer smo sterilni do bola..

Navijacima kapa do poda! Kakva je bila atmosfera na stadionu, da se najezis..

Nikad lošiju ekipu nismo imali. Ne vjerujem šta pišu ljudi. Kao uprava dala Ivkoviću da se pita u ekipi??? Ko će se drugi pitati???? Svašta. Prozivaju se za neke igrače tipa Gasal, Duraković... Pa oni nisu mogli dobiti Ilijaš (kantonalna liga)??? Bekriću su svi psovali prošlu polusezonu, a sad ga forsiraju ( ja lično nikad nisam, jer mi je drag igrač, pa ni protiv Tuzle). Treba vratiti Amara, kiji nije dolazio na treninge?!? Ova ekipa da igra za TOŠK ne bi se borila za prvo mjesto u federalnoj. Imamo što imamo, po meni imamo najlošiji roster u PL. Možda smo u rangu Leotara i Radnika, malo slabiki od Posušja i Prijedora. Nevjerovatno...
- NerminFatic
- Kontakt:
Sto je najgore, Tomica se precesto zadovoljava bodom i kako takav trener da digne ljestvicu i pobijedi nekoga? Nemojte samo o limitiranom igrackom kadru kad je u pitanju najlosija liga Evrope, ako ne racunamo patuljaste drzavice.Brkooo je napisao/la: ↑18 sep 2021, 22:09Mnogi ljudi tek sad vide da Ivkovic nije trener za nas. Svi treneri na svijetu naprave dobru atmosferu u ekipi, naprave zdravu konkurenciju, izvlace i vise od maksimuma cak i od najgorih igraca, a ovaj Ivkovic radi sve kontra od toga..
Igracki kadar jeste los i limitiran ali je trener, nazalost, jos mnogo losiji. Subasica konstantno stavlja na desno krilo a mali sporiji i od puza. Boju gura na ofanzivnog veznjaka, Bojo mu izvodi prekide itd i onda kao nesto ocekujemo. Citava taktika je da cekamo da protivnik sam sebi zabije gol ili da uleti neka frljoka jer smo sterilni do bola..![]()
![]()
Navijacima kapa do poda! Kakva je bila atmosfera na stadionu, da se najezis..![]()
![]()
braco sta je ovo dns bilo bukvalno ce se prepričavati godinama al smo zakucali jbg sto se tiče tekme nisam očekivao nista drugacije Velež nam je bas nezgodan zadnje dvije godine
Iako svakome treba dati podrsku tako je i Ivkovic dobio, ali cini mi se da je izgubio konce. Legendu kao sto je Bekric ovako sramotno tretirati i poniziti na ovakvom dogadjaju je po meni SRAMOTNO! Iako nemamo neke ambicije ove sezone osim stabilizacije ovakvo ponasanje trenera mi se ne svidja, ne samo zbog ove situacije sa Bekricem nego i zbog poteza u zadnjih par kola.
Dao sam podrsku Ivkovicu do sada i mislio da je dobar potez, ali sada sam pravo skeptican za njegove prave odluke.
Igracima zelim cestitati na borbi, nemam nista protiv njih reci, igrali su borbeno, samo Mule mi je bio standardno los sa par viska poteza. Steta za Lukin penal, ali desava se.
Idemo po pozitivan rezultat u derbiju (pobjedu) jer nisu ni oni nista bolji od nas. Samo hrabro!!
Bravo i za atmosferu danas. Bravo Manijaci i svi Zeljovci!!
Jednom Zeljeznicar, uvijek Zeljeznicar!
Dao sam podrsku Ivkovicu do sada i mislio da je dobar potez, ali sada sam pravo skeptican za njegove prave odluke.
Igracima zelim cestitati na borbi, nemam nista protiv njih reci, igrali su borbeno, samo Mule mi je bio standardno los sa par viska poteza. Steta za Lukin penal, ali desava se.
Idemo po pozitivan rezultat u derbiju (pobjedu) jer nisu ni oni nista bolji od nas. Samo hrabro!!
Bravo i za atmosferu danas. Bravo Manijaci i svi Zeljovci!!
Jednom Zeljeznicar, uvijek Zeljeznicar!
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Al' istok je prvi put danas baš bio pun. Da šibica nije mogla stati.
Pa ni na otvaranju istoka nije bio ovoliko pun.
Majke mi, tribina iz Premiershipa.
Brutalno izgleda.
Brutalno izgleda.
avalPacidoroP je napisao/la: ↑18 sep 2021, 22:25Al' istok je prvi put danas baš bio pun. Da šibica nije mogla stati.
Brutalno izgleda.

Ne vide se stepenice. Mislim da su u prodaju pustili vise karata nego sto je sam kapacitet istoka. I sam zavrsio na stepenicama jer nije bilo slobodnih stolica, ali ne zalim.

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Nekako na prvu i ja budem ljut na Tomu. Al kad poslije vidim sa kim raspolaže ... pa nije valjda da neko misli da Hrelja, Duraković, Gasal pa ako hoćete Beća i Zdunić mogu pobijediti iole solidnu ekipu. Da li je dovoljno spomenuti Takovo, Glasinac, Ilijaš ... nije isključeno da radi toga i imamo "skračenu" klupu, kao neki vid Tomine disciplinske mjere prema njima. A jedino zamjeram što nije pokušao sa Bekrićem umjesto Boje. Ovi ostali vala bolje i da ne ulaze, ako oni nemaju želju i određeni kvalitet da se nametnu u ovako limitiranoj ekipi onda i ja nemam želju da ih gledam.
A o Mustafi bih neki drugi put, da previše ne kvarim ovaj svečani trenutak.
A o Mustafi bih neki drugi put, da previše ne kvarim ovaj svečani trenutak.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.