Premijer liga BiH - aktuelno

Ponosnipodrinjac
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Ponosnipodrinjac » 18 sep 2021, 23:12

Sloboda je opet oštećena. Oštetio je Suljo Krpić :) 😀
Istina u 22. minuti sudija im nije dosudio aut na centru a bio je njihov ruku na srce. To im je potpuno razbilo koncepciju i nisu se više mogli dozvati, citavo drugo poluvrijeme su se morali povuci ne na svoju polovicu nego u svoj kazneni i na kraju ih ošteti Krpić.

Gdje su sad da se žale na sudiju za penal? Hoće li reći da je čist i ispravan? Lik uputio loptu, izgubio je, otisla beskorisno u prostor i onda kao zbog nekog kontakta faul. Smiješno

FirstDown
Kontakt:

Post Postao/la FirstDown » 18 sep 2021, 23:16

killafrommanilla je napisao/la:
18 sep 2021, 21:28
I ovaj portal, kojeg smatram ozbiljnim, i svi ostali ozbiljniji portali, umjesto da bombardiraju svaki dan naslovima o neregularnostima kojih ima znaci mali milion ukoliko se samo malo istrazi, biraju radije za sitan interes sutiti i baciti pokoji hvalospjev kao onaj da je u ligi federacije sve regularno, ko da mi u Zimbabveu zivimo
Griješiš ako misliš da su ozbiljni. Oni su nešto kao Vicin medij za oglašavanje i propagandu. Sezonu i po skoro nema riječi o suđenju za neku ekipu, ovo jučer je bilo općenito o sucu Musiću. S1ba barem fino piše o tome.

napapijri1987
Kontakt:

Post Postao/la napapijri1987 » 18 sep 2021, 23:28

Devetomjesto je napisao/la:
18 sep 2021, 23:01
antisisoja1919 je napisao/la:
18 sep 2021, 22:53

vazi. alejkumu selam. poselami sve svoje kad ih vidis
I ti si moj. Poselami se sam.

A kad ispadnete zna li se hocete li u federalnu ili prvu ligu rs?
Hajd da ti vratim istom mjerom jer imbecil, debili i usljo poput tebe razumije samo takav nacin komuniciranja.
Na neki nacin i razumijem,jer te sugavi otac alkoholicar napravio u toaletu neke kafane na Palama, dok ti je mama konobarica u istoj kafani imala pauzu.
Ispast cemo u "prvu ligu rs" 🙄 i zaposlit cemo Karadzica za psihologa ekipe.

Takvi kao ti su gori od svih cetnika i ustasa zajedno i molim Boga da ne dodje do nekog belaja u drzavi jer sa takvima poput tebe nam se crno pise.
Takvi kao ti bi sutra prodali drzavu za karton piva i liniju nekvalitetnog bijelog.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 18 sep 2021, 23:37

A kad je to Tobe vrijeđao forumaše na licnoj bazi ? debil, imbecil, četnik, otac alkos, majka konobarica i tako ta prica :facepalm: :oops:

Sprda se sa klubovima i navijacima, stavlja kojekakve gifove, pa i sa svojim klubom za razliku od vecine, ali ne vrijeđa licno forumaše.

Fourteenwords
Kontakt:

Post Postao/la Fourteenwords » 18 sep 2021, 23:38

Mi smo" ustase", najjaci smo najjaci. Ide sedma💪

Hilton30
Kontakt:

Post Postao/la Hilton30 » 18 sep 2021, 23:43

Ne znam što se oglašavaju Tuzlaci uopće. Protiv Sarajeva onako izgubiš jer ne znaš dobiti utakmicu u kojoj si bolji, protiv Želje povedeš primiš gol u posljednjim trenutcima, protiv Borca zabiješ gol stisneš protivnika a onda se od drugog poluvremena braniš u 16m bez posebnog razloga. I sad kao šlag na tortu, nadjačaš lidera u prvom poluvremenu, profulaš dvije tri kolosalne šanse i penal usput. Nakon toga, pogodite šta opet neko meljanje, povlačenje itd. Budite pošteni, ne znate lopte, trener je izvlačio maksimum, sad i on se.re.
Ekipa za sredine tablice i to je sve, nikad od vas šampiona.

elvirbaljic
Kontakt:

Post Postao/la elvirbaljic » 18 sep 2021, 23:44

18 sep 2021, 23:11
Kolko je simin han smijesna ekipa govori i to kako im se doskorasnji igraci sprdaju sa klubom hahaha
Sta je par proljeca naspram jednog stoljeca, rece jedan njima nekad drag igrac :mrgreen:
Hahha kakav papak, taj isti Azir vas naguzi, odbacio kao izjebanu kuju, pa nakraju mi njega odbacili kao kuju, i on je tebi mjerilo? Ko o cemo, Slobodasi o prasnjavom stoljecu, postali ste redovne musterije, pokrise usima.
Tuzla City / Sloga Simin Han

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 18 sep 2021, 23:46

let3 je napisao/la:
18 sep 2021, 23:37
A kad je to Tobe vrijeđao forumaše na licnoj bazi ? debil, imbecil, četnik, otac alkos, majka konobarica i tako ta prica :facepalm: :oops:

Sprda se sa klubovima i navijacima, stavlja kojekakve gifove, pa i sa svojim klubom za razliku od vecine, ali ne vrijeđa licno forumaše.
Svima nama, a seljadiji posebno, simpatikus sporije radi u noćnim satima. Tako da ti je džaba seljadiji objašnjavati.

Mostarwolf1981
Kontakt:

Post Postao/la Mostarwolf1981 » 18 sep 2021, 23:47

Hilton30 je napisao/la:
18 sep 2021, 23:43
Ne znam što se oglašavaju Tuzlaci uopće. Protiv Sarajeva onako izgubiš jer ne znaš dobiti utakmicu u kojoj si bolji, protiv Želje povedeš primiš gol u posljednjim trenutcima, protiv Borca zabiješ gol stisneš protivnika a onda se od drugog poluvremena braniš u 16m bez posebnog razloga. I sad kao šlag na tortu, nadjačaš lidera u prvom poluvremenu, profulaš dvije tri kolosalne šanse i penal usput. Nakon toga, pogodite šta opet neko meljanje, povlačenje itd. Budite pošteni, ne znate lopte, trener je izvlačio maksimum, sad i on se.re.
Pa nakon utakmice sa Velezom je vecina rekla da ce ih iduce utakmice syebat kao sto i jesu. Na pocetku imali dobar raspored (Rudar, Leotar, Radnik, Siroki, Velez im nakon evrope dosao) i od tad 2 poraza i 2 nerijesene + dobit ce Posusje a Zrinjski ce ih ubit. Realno ekipa za sredinu tabele bez nekog pretjeranog kvaliteta, samo ih prve utakmice ponijele pa pomislili da su neki sampioni

90minut
Kontakt:

Post Postao/la 90minut » 18 sep 2021, 23:51

Mostarwolf1981 je napisao/la:
18 sep 2021, 23:47
Hilton30 je napisao/la:
Pa nakon utakmice sa Velezom je vecina rekla da ce ih iduce utakmice syebat kao sto i jesu. Na pocetku imali dobar raspored (Rudar, Leotar, Radnik, Siroki, Velez im nakon evrope dosao) i od tad 2 poraza i 2 nerijesene + dobit ce Posusje a Zrinjski ce ih ubit. Realno ekipa za sredinu tabele bez nekog pretjeranog kvaliteta, samo ih prve utakmice ponijele pa pomislili da su neki sampioni
Što je najgore od svega to ste vi pomislili da se oni lože da su šampioni ja bukvalno niti jednog tuzlaka nisam vidio ovdje da najavljuje bilo kakav trofej tacnije šutili su svi mudro jer znaju da su luzeri..

To što su mogli itekako biti prvi na tabeli je neka druga stvar i opravdano je da pišu da su bili bolji u ovim utakmicama ( što i jesu bili ).

Jasno je ovdje i budali da ce se Zrinjski i Podrinje boriti za titulu ovo ostalo kar'ne sve.

Hilton30
Kontakt:

Post Postao/la Hilton30 » 19 sep 2021, 00:05

Mostarwolf1981 je napisao/la:
18 sep 2021, 23:47
Hilton30 je napisao/la:
Pa dobro nisu ih utakmice sje.bale kao što su sami sebe. Gledao sam ih protiv Sarajeva zaslužili su bod, protiv Želje možda čak i pobjedu, protiv Borca zasigurno bod. Posušje će dobiti kao što kažeš a pod Bijelim brijegom se nikada nisu dobro provodili. Samo mi nije jasna ekipa kao ekipa zar je moguće da ne znaju privesti utakmicu kraju i da imaju tako očajnu realizaciju. Baš šteta za njih ali eto.

Tristan
Kontakt:

Post Postao/la Tristan » 19 sep 2021, 00:10

Sta ovi iz Podrinja imaju od trofeja kad prozivaju Tuzlake za prazne vitrine?
Uzmite prvo titulu kao Modrica ili kup kao Olimpik pa ih onda prozivajte. Vase vitrine su iste.
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.

Ponosnipodrinjac
Kontakt:

Post Postao/la Ponosnipodrinjac » 19 sep 2021, 00:20

Gledam ovu sliku sto postavi car sa Bjelava, a opet na stadionu cujem urlike Sloboda je šampion ooo ....
Ništa mi nije jasno :think:

Devetomjesto
Kontakt:

Post Postao/la Devetomjesto » 19 sep 2021, 00:33

napapijri1987 je napisao/la:
18 sep 2021, 23:28
Devetomjesto je napisao/la:
18 sep 2021, 23:01
18 sep 2021, 22:53

vazi. alejkumu selam. poselami sve svoje kad ih vidis
I ti si moj. Poselami se sam.

A kad ispadnete zna li se hocete li u federalnu ili prvu ligu rs?
Hajd da ti vratim istom mjerom jer imbecil, debili i usljo poput tebe razumije samo takav nacin komuniciranja.
Na neki nacin i razumijem,jer te sugavi otac alkoholicar napravio u toaletu neke kafane na Palama, dok ti je mama konobarica u istoj kafani imala pauzu.
Ispast cemo u "prvu ligu rs" 🙄 i zaposlit cemo Karadzica za psihologa ekipe.

Takvi kao ti su gori od svih cetnika i ustasa zajedno i molim Boga da ne dodje do nekog belaja u drzavi jer sa takvima poput tebe nam se crno pise.
Takvi kao ti bi sutra prodali drzavu za karton piva i liniju nekvalitetnog bijelog.
:puke: :puke: Crvenim se dok citam ovo.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 19 sep 2021, 00:46

Tuzla je baš ofanzivno jaka ekipa, po nekom mom mišljenju oni po imenima imaju najkvalitetniji napad u ligi, veznjaci solidni kao i odbrana, sasvim sigurno među dvije najjače ekipe lige što i pokazuje tabela.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

elvirbaljic
Kontakt:

Post Postao/la elvirbaljic » 19 sep 2021, 00:54

Ponosnipodrinjac je napisao/la:
19 sep 2021, 00:20
Gledam ovu sliku sto postavi car sa Bjelava, a opet na stadionu cujem urlike Sloboda je šampion ooo ....
Ništa mi nije jasno :think:
Gdje su "runje rahmanove" nisam zapazio njegov komentar, popasao crveni karton :rol:
Tuzla City / Sloga Simin Han

napapijri1987
Kontakt:

Post Postao/la napapijri1987 » 19 sep 2021, 01:14

Treba da se crvenis zbog vrijedjanja zrtava agresije na BiH, hiljade i hiljade tuzlaka koji su dali zivote za ovu drzavu, treba da se crvenis zbog malog Sandra kojeg su cetnici ubili na Kapiji...itd itd.
Ali nisi ti kapacitet da skontas neke stvari. Tebi je fora reci Tuzlu za Pale jer mislis da je to smijesno ali nisi svjestan da time pljujes na sve zrtve agresije.
Sve sto sam napisao je malo koliko si zasluzio svojim komentarom i vrijedjanjem svih Tuzlaka.

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 19 sep 2021, 01:35

Torbicoooommmmm gaaaaaa zvajzniiiii, raspaaaliiii ga medju rogooooveee :njanjanja:

A sto se utakmice tice, Mladenov poraz. Vec 4 kola se patimo.
Posusje je dobiti pa kako znaju i umiju inace ode sve....Jos smo treci ne izgleda lose na tabeli ali ako ovako nastavimo za 2 tri kola odosmo mi na nize.

sarajevo19461987
Kontakt:

Post Postao/la sarajevo19461987 » 19 sep 2021, 02:45

Kupili sudije, ali nisu mogli kupiti ekipu veleža. Bolji ste malkice od leotara.
Kad sa Sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi a tvoje horde će tebi pjevati i na kraju svijeta tebe bodriti ♥️

Devetomjesto
Kontakt:

Post Postao/la Devetomjesto » 19 sep 2021, 02:46

napapijri1987 je napisao/la:
19 sep 2021, 01:14
Treba da se crvenis zbog vrijedjanja zrtava agresije na BiH, hiljade i hiljade tuzlaka koji su dali zivote za ovu drzavu, treba da se crvenis zbog malog Sandra kojeg su cetnici ubili na Kapiji...itd itd.
Ali nisi ti kapacitet da skontas neke stvari. Tebi je fora reci Tuzlu za Pale jer mislis da je to smijesno ali nisi svjestan da time pljujes na sve zrtve agresije.
Sve sto sam napisao je malo koliko si zasluzio svojim komentarom i vrijedjanjem svih Tuzlaka.
Grozno :puke: :puke: Ne razumijem kako kozji um moze ovako nesto i pomisliti a pogotovo napisati :(

I kakvu bolan tuzlu za pale, pa nije ni mile vesla sisao :lolno:

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Balorda, Direktorcic, mirsonetz, TefalTava i 38 gostiju.