Premijer liga BiH - aktuelno
- Meraak1921
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Joj fukara sto se pale, ovo vam se posrecilo sve, slijedi vam serija losih rezultata i donji dio tabele
-
- Kontakt:
Kao prvo ja snimao nisam, drugo ovo je vec objavljeno na drustvenim mrezama i samo sam usporedio sa covjekom koji je vrijedzao i prijetio pa banovan. A ono sto je vazno, nemozete vi Slobodasi pricati o moralu i postovanju. Iz vasih usta izlazi ono sto normalan covjek nemoze zamisliti, vi velicate po tribinama Srebrenicu, Markale, pa onda malo B Luku i Pale, pa malo pjevate himnu smrdije..Nemate pravo pisati o moralu, niste dostojni.bhpremijerliga12 je napisao/la: ↑19 sep 2021, 11:32Covjek je invalid, jos mentalno nije dobro, Bosnjo retardirani sa smijanjem iza leđaHilton30 je napisao/la: ↑19 sep 2021, 11:26Iako sam te gotivio, sad te te nabijam na q ako je istina za ovog covjeka da je invalid ali da dolazi na utakmice.elvirbaljic je napisao/la: ↑19 sep 2021, 10:03
Yebem ti medenjakfina gradska raja, evoga vodio utakmicu, malo promukao , zato se nejavlja.
![]()
Tuzla City / Sloga Simin Han
Treba banovati ovog Baljića mongoloida.bhpremijerliga12 je napisao/la: ↑19 sep 2021, 11:32Covjek je invalid, jos mentalno nije dobro, Bosnjo retardirani sa smijanjem iza leđaHilton30 je napisao/la: ↑19 sep 2021, 11:26Iako sam te gotivio, sad te te nabijam na q ako je istina za ovog covjeka da je invalid ali da dolazi na utakmice.elvirbaljic je napisao/la: ↑19 sep 2021, 10:03
Yebem ti medenjakfina gradska raja, evoga vodio utakmicu, malo promukao , zato se nejavlja.
![]()
Jarane, mi se borimo za opstanak...u toj borbi smo za sada treci, sto i nije lose....bilo bi to i puno bolje da smo sinoc zabili iz penala, al nema veze negdje izgubis, negdje dobijes....fudbal je nepredvidiv.Meraak1921 je napisao/la: ↑19 sep 2021, 11:33Joj fukara sto se pale, ovo vam se posrecilo sve, slijedi vam serija losih rezultata i donji dio tabele
🔴⚫️

Do jucer gasio svjetlo sjekirom,sad zna postavit sliku na net,sto ti je reci Tuzla,primili vas,nahranili,skolovali se ovdje,prvu platu zaradili,sad ste i internet savladali

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
- Kontakt:
Ti primio nekoga, ipak ti jos jednom pogledaj tabelu i omjerharry_90 je napisao/la: ↑19 sep 2021, 11:42![]()
Do jucer gasio svjetlo sjekirom,sad zna postavit sliku na net,sto ti je reci Tuzla,primili vas,nahranili,skolovali se ovdje,prvu platu zaradili,sad ste i internet savladali![]()

- RollingPaper
- Kontakt:
Kakva je furka sa ismijavanjem čovjeka koji je invalid i mentalno bolestan, i to poslije svake utakmice na Tušnju. Nigdje veze realno
Liga se podijelila ne ekipe koj ce se borit za titulu:
Zrinjski i SLoga
Ekipe koje ce se borit za evropu:
Sarajevo,Velez,Borac
Ekipe koje ne mogu ni gore ni dole:Sloboda,Zeljeznicar,Rudar
Ekipe koje se bore za opstanak:Radnik,Leotar,Posusje,Siroki
Zrinjski i SLoga
Ekipe koje ce se borit za evropu:
Sarajevo,Velez,Borac
Ekipe koje ne mogu ni gore ni dole:Sloboda,Zeljeznicar,Rudar
Ekipe koje se bore za opstanak:Radnik,Leotar,Posusje,Siroki
Ma jbes sva podjebavanja na nas racun, nije da nismo navikli i da nema razloga da nas se zajebava. Ali ismijavanje i ponizavanje osoba koje to ne zasluzuju jer su silom prilika invalidi ili mentalni bolesnici je vec previse. Logicno da cemo reagovati na to.Meraak1921 je napisao/la: ↑19 sep 2021, 11:33Joj fukara sto se pale, ovo vam se posrecilo sve, slijedi vam serija losih rezultata i donji dio tabele
Vidis sad kako ide kontra propaganda kada neko skonta da je pretjerao, ali to ne smije da prizna, pa pravda ismijavanje takvih osoba navodima da svi mi sto navijamo za Slobodu pljujemo Srebrenicu, Markale, volimo Srbiju, pjevamo njihovu himnu i sta sve ne, i upravo radi toga treba ismijavati i mrziti sve nas.
Ali eto, ako vam je lakse u dusi da sebi opravdate mrznju, slobodno mastajte te sve o nama.
Poyy do nekih boljih vremena na ovoj temi.
Jedan grad, jedna ljubav!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
9 kola je odigrano
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Siroki ce preci u ovu grupu koja ne moze ni gore ni dolje i to je sve.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Kako te nije sramota tako pisati, ko vas je primio to u BiH, tuzlaci vas primili....ko je pjevao himnu? na himnu samo niko nije zvizdao...to se zove kultura Balja, da li si ti normalan, poceo si opasno vrijedzati i izmisljati....elvirbaljic je napisao/la: ↑19 sep 2021, 11:38[
Kao prvo ja snimao nisam, drugo ovo je vec objavljeno na drustvenim mrezama i samo sam usporedio sa covjekom koji je vrijedzao i prijetio pa banovan. A ono sto je vazno, nemozete vi Slobodasi pricati o moralu i postovanju. Iz vasih usta izlazi ono sto normalan covjek nemoze zamisliti, vi velicate po tribinama Srebrenicu, Markale, pa onda malo B Luku i Pale, pa malo pjevate himnu smrdije..Nemate pravo pisati o moralu, niste dostojni.
🔴⚫️
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
miky_hz je napisao/la: ↑19 sep 2021, 11:03Hahahahaha prpa guzici,uklonio postGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑19 sep 2021, 10:53Admire nemoj se stiditi Nede Turkovića, prozove te javno, pa onda brises![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Nikakvo pravdanje, ovaj covjek kojeg licno znam, kojem sam pomogao milion puta je dobar, kakvi idioti nose boje Slobode i nazivajuse navijacima Slobode. Svi vi znate koje, kad ga nadjete u kladionici yebetemu sve po redu jer kocka, a na ulici trazi pare za hljeba. Nemoj glumiti moralnu vertikalu na forumu.Gifron je napisao/la: ↑19 sep 2021, 11:49Ma jbes sva podjebavanja na nas racun, nije da nismo navikli i da nema razloga da nas se zajebava. Ali ismijavanje i ponizavanje osoba koje to ne zasluzuju jer su silom prilika invalidi ili mentalni bolesnici je vec previse. Logicno da cemo reagovati na to.Meraak1921 je napisao/la: ↑19 sep 2021, 11:33Joj fukara sto se pale, ovo vam se posrecilo sve, slijedi vam serija losih rezultata i donji dio tabele
Vidis sad kako ide kontra propaganda kada neko skonta da je pretjerao, ali to ne smije da prizna, pa pravda ismijavanje takvih osoba navodima da svi mi sto navijamo za Slobodu pljujemo Srebrenicu, Markale, volimo Srbiju, pjevamo njihovu himnu i sta sve ne, i upravo radi toga treba ismijavati i mrziti sve nas.
Ali eto, ako vam je lakse u dusi da sebi opravdate mrznju, slobodno mastajte te sve o nama.
Poyy do nekih boljih vremena na ovoj temi.
-
- Kontakt:
Mozda Balja jeste izabrao pogrešnog lika da objavi sa interneta ali šta ćemo sa minimalno još 5 ovakvih koji su bili tu blizu mene?
Ovaj barem komentarise igru ja ga neću više spominjati, ali ovih 5 psuju Sarajevo, Bakira, SDA ... kakve to veze sa TC ima?
Pa dobacivanja kud vas Karadžić sve ne pobi...
Oni su gori i teži slučajevi od ovog sa ograde. To je 5 koji se eto usude i nemaju obraza i razuma pa to izgovore, pitam se koliko ih je još koji tako misle samo eto nekako prećute.
Ovaj barem komentarise igru ja ga neću više spominjati, ali ovih 5 psuju Sarajevo, Bakira, SDA ... kakve to veze sa TC ima?
Oni su gori i teži slučajevi od ovog sa ograde. To je 5 koji se eto usude i nemaju obraza i razuma pa to izgovore, pitam se koliko ih je još koji tako misle samo eto nekako prećute.
elvirbaljic je napisao/la: ↑19 sep 2021, 11:47
Ti primio nekoga, ipak ti jos jednom pogledaj tabelu i omjer![]()
Nisam ja srecom .. vidio sam kako vracate na par primjera,evo sad ismijavas bolesnog covjeka,toliko o tebi,ne mozemo vas svemu nauciti,morate nesto i sami,al vidim vama to nikako ne ide..

-
- Kontakt:
90 % navijaca Slobode je isto ili cak gore od lika sa snimka. Nije invalid kad psuje u kladionici sve cega se moze sjetiti. Bezpotrebno o njima pisati, polozili sve ispite. Ljudi bez morala, karaktera i obraza. Ove godine su usli uz 10 km, sledece godine gledace sa brda !Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑19 sep 2021, 12:00Mozda Balja jeste izabrao pogrešnog lika da objavi sa interneta ali šta ćemo sa minimalno još 5 ovakvih koji su bili tu blizu mene?
Kupujes Tusanj ili ????elvirbaljic je napisao/la: ↑19 sep 2021, 12:09
90 % navijaca Slobode je isto ili cak gore od lika sa snimka. Nije invalid kad psuje u kladionici sve cega se moze sjetiti. Bezpotrebno o njima pisati, polozili sve ispite. Ljudi bez morala, karaktera i obraza. Ove godine su usli uz 10 km, sledece godine gledace sa brda !
🔴⚫️
Odselis se care negdje drugo slobodno