Chat - bez politike i ratnih prica
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Marshal je doomer
Kandidat za predsjednika francuske Emil Zamour je rekao da ce ukinuti sva imena koja nisu francuska a posebno ime Muhamed??
Zivjela slobobodaa u neslobodarskoj drzavi!
Fun fact: njegovo prezime je arapska rijec i znaci rog.
Zivjela slobobodaa u neslobodarskoj drzavi!
Fun fact: njegovo prezime je arapska rijec i znaci rog.
I da izgubite sve, zauvijek: za svoje Zmajeve!!!
Za one kojima je sve ovo malo, nikad im do Bosne nije ni bilo stalo!!!
Za one kojima je sve ovo malo, nikad im do Bosne nije ni bilo stalo!!!
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Kad upišem na gugl "Emil Zamour" ne izbaci mi ništa vezano uz ovu priču.
guglas ga ispadne da lik kao da ne postojiArtemisFowl je napisao/la: ↑19 sep 2021, 00:24Kad upišem na gugl "Emil Zamour" ne izbaci mi ništa vezano uz ovu priču.
Uskoro zima, jakna, imas napokon dzepove za novcanik, mobitel i kljuceve. Ljeti je to uvijek problem osim ako imas la ped.erusu.
@avenija @marsal
Kakva je poliklinika dr. Šabić? Moram po treći put raditi gastroskopiju, pa razmišljam Zenica ili Sarajevo, nebitno bez anestezije ili sa? Znate neku drugu u Zenici koja to radi?
Kakva je poliklinika dr. Šabić? Moram po treći put raditi gastroskopiju, pa razmišljam Zenica ili Sarajevo, nebitno bez anestezije ili sa? Znate neku drugu u Zenici koja to radi?
Zato što nije Zamour nego ZemmourArtemisFowl je napisao/la: ↑19 sep 2021, 00:24Kad upišem na gugl "Emil Zamour" ne izbaci mi ništa vezano uz ovu priču.
Moraš imati pretplatu da pročitaš članak ali u naslovu piše ono što je htio reći
https://www.thetimes.co.uk/article/eric ... -r95bs9c59
★Mostar u srcu, Velež do groba!★
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
Zemljotres, sreća pa je kratko trajao.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Sanasa u Sarajevu extra. I ja radio triput. Prvi put bez anestezije kasnije uz anesteziju obavezno. Gadljiv sam previše, tako da nisam mogao budan raditi. Dobiješ Propofol, odspavaš 15 minuta, ljepota.
Mislio sam ali preskupo mi. Radio sam je dvaput i izdrzao sam (ne traje dugo). Koliko me muci da jedva cekam da mi strpa tu cijev u usta, ovo je nesnosljivo. Sad ce 15 godina otkad se mucim sa kronicnim gastritisom, hernijom i gerbom. Controloc, fenix, espumisan, nista ne djeluje. Smrsao sam preko 10kg, jos samo fali da mi kaze da je najgore, nadam se da nije, ali sta je god, tako je sudjeno.MaroonBjelave je napisao/la: ↑19 sep 2021, 12:36Sanasa u Sarajevu extra. I ja radio triput. Prvi put bez anestezije kasnije uz anesteziju obavezno. Gadljiv sam previše, tako da nisam mogao budan raditi. Dobiješ Propofol, odspavaš 15 minuta, ljepota.
Pogledao sam sve poliklinike u Sarajevu, bio sam jednom narucen kod dr Gonjakovica, kazu da je najbolji u BiH, ali sam otkazao par dana prije termina. Kod njega se jako dugo ceka na termin.
Ko nije imao problema sa ovim, ne zna sta su muke i patnja na ovom svijetu.
Imam ti ja to sve isto. Onog momenta kad sam psihicki ozdravio, proslo me je 95% tegoba. Nisi svjestan koliko psiha i razmisljanje o tome utica na stomak. Ne kazem da to mora biti slucaj kod tebe ali pokusaj malo biti pozitivniji, nekako mi ostavljas dojam pesimiste i da se previse brines oko svega. Psiha je cudo, bruku stvari se odvija podsvjesno da toga i nismo svjesni a najvise se odrazava na stomacne tegobe.Neutral je napisao/la: ↑19 sep 2021, 12:40Mislio sam ali preskupo mi. Radio sam je dvaput i izdrzao sam (ne traje dugo). Koliko me muci da jedva cekam da mi strpa tu cijev u usta, ovo je nesnosljivo. Sad ce 15 godina otkad se mucim sa kronicnim gastritisom, hernijom i gerbom. Controloc, fenix, espumisan, nista ne djeluje. Smrsao sam preko 10kg, jos samo fali da mi kaze da je najgore, nadam se da nije, ali sta je god, tako je sudjeno.MaroonBjelave je napisao/la: ↑19 sep 2021, 12:36Sanasa u Sarajevu extra. I ja radio triput. Prvi put bez anestezije kasnije uz anesteziju obavezno. Gadljiv sam previše, tako da nisam mogao budan raditi. Dobiješ Propofol, odspavaš 15 minuta, ljepota.
Pogledao sam sve poliklinike u Sarajevu, bio sam jednom narucen kod dr Gonjakovica, kazu da je najbolji u BiH, ali sam otkazao par dana prije termina. Kod njega se jako dugo ceka na termin.
Sto se tice najgoreg, ne vidim kakve veze sa necim najgorim imaju ove pobrojane bolesti, nisu to neka opasna progresivna stanja ako se vodi racuna.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Neutral je napisao/la: ↑19 sep 2021, 12:40Mislio sam ali preskupo mi. Radio sam je dvaput i izdrzao sam (ne traje dugo). Koliko me muci da jedva cekam da mi strpa tu cijev u usta, ovo je nesnosljivo. Sad ce 15 godina otkad se mucim sa kronicnim gastritisom, hernijom i gerbom. Controloc, fenix, espumisan, nista ne djeluje. Smrsao sam preko 10kg, jos samo fali da mi kaze da je najgore, nadam se da nije, ali sta je god, tako je sudjeno.MaroonBjelave je napisao/la: ↑19 sep 2021, 12:36Sanasa u Sarajevu extra. I ja radio triput. Prvi put bez anestezije kasnije uz anesteziju obavezno. Gadljiv sam previše, tako da nisam mogao budan raditi. Dobiješ Propofol, odspavaš 15 minuta, ljepota.
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.