Vengerove?
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Ova sezona ima potencijal da ode do samog kraja sa 4 tima u borbi za titulu, u najavi možda i najbolja sezona ikad pred nama.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ako osvoji PL sa Fredom i McTominayom i zamjenom Maticem, Solskjæru treba bistu podići.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Samo trenera da promjene i imaju neke šanse, ovako patnja od igre.
Penal nad Ronaldom bio, neka je De Gea odbranio, čuj Noble ulazi da puca penal.
Penal nad Ronaldom bio, neka je De Gea odbranio, čuj Noble ulazi da puca penal.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Ne znam kako sam uspio previdit da ce United imati masu novih navijaca na forumu od strane ovih Ronaldovih dickridera 
Kontam se sta je ovo, znam da do juce nisu navijali za United

Kontam se sta je ovo, znam da do juce nisu navijali za United
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Shategabri
- Kontakt:
Nisu imali šampiona kao što je CR. Realno imaju šansu iako su jači City, Chelsea pa i Liverpool kad se pogleda kompletan igrački kadar.
Koševo Zapad
- BoixosNois1899
- Kontakt:
United će se boriti za četvrtu poziciju i LP na kraju. Kakvo crno osvajanje titule.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Po svemu sudeći, vidi se da si malo ljubomoran na Oleta i pun stadion.

bas htjedoh upitati kada je DDG odbranio penal poslednji put

bice ManUtd jos bolji prema gore kada se oporavi (makar) Cavani. kada pomjere Ronalda sa centarfora, bice druga prica.
i neka su se popis.ali po Moyesu

Steta sto je Antonio bio suspendovan, bila bi jos bolja tekma sigurno. Ogromna pobjeda za United. Mogao je i svirati jedan za Ronalda realno bilo je kontakta i sa Zoumom i sa Coufalom.
Ole je novi SAF.

Pravda na kraju ipak zadovoljena, al ovaj WHam je vise nego dobra ekipa.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Odjednom gostovanje WHU je jedno od najtezih iako ima 5 ekipa sigurno boljih od njih.
Kada imaš Ronalda u ekipi sve je lakše. Samo budala može misliti da je tamo neki kepec bolji igrač.Shategabri je napisao/la: ↑19 sep 2021, 17:03Nisu imali šampiona kao što je CR. Realno imaju šansu iako su jači City, Chelsea pa i Liverpool kad se pogleda kompletan igrački kadar.

Nek nam malo korisnik Pogba kaze kakav sampion je Ronaldo
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Oprostiti ćemo ti ovo za penal samo ako se prezivaš Kaljanac!
Salahu polome noge, ovdje plaču da je simulator. Ronaldo se namjerno zakuca u igrača kad je lopta dva metra dalje, ovdje kmeče da je bio penal
Al dvostruki aršini, daj tabelu

Al dvostruki aršini, daj tabelu

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ali Lingard, od očaja do sjaja svaku drugu tekmu, enigma od igrača.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Imaju 4 boda vise nego sto trebaju imati zahvaljuci de gei, koji izgleda vraca staru formu.
Def tim za titulu uz olea kao najslabiju kariku uniteda
Def tim za titulu uz olea kao najslabiju kariku uniteda

Sancho bespotrebno kupljen, bolje da se kakav DM doveo za te pare.
15.10.2013.
Trenutno korisnika/ca: Faraon iz Visokog i 6 gostiju.