Ljudi su u 5 kola imali mečeve sa Arsenalom, Liverpulom, Villom i Totenhemom i ti me to pitaš?Finn je napisao/la: ↑19 sep 2021, 19:56A koje ozbiljne protivnike je imao Chelsea sem Liverpoola?Hilton30 je napisao/la: ↑19 sep 2021, 19:52Ne bi ovo bilo ovako da sudija ne pokrade Čelsi u međusobnoj. Također, Liverpul je imao dosta lakši raspored, bez ozbiljnog protivnika osim ovog gore meča. Njihovu snagu ćemo vidjeti protiv Citya, a možda ih već Brentford iduću pošalje doma bez ijednog boda.![]()
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
- hotonjskimaher
- Kontakt:
Arsenal,Villa i Tottenham ozbiljni protivnici hahahaha
Maroon Brothers 1946
Šichotonjskimaher je napisao/la: ↑19 sep 2021, 20:10Arsenal,Villa i Tottenham ozbiljni protivnici hahahaha

Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
Odgovorio ti je hotonjac. Ni blizu ozbiljnih protivnika. Jedino ako gledas imena pa po zvucnosti.Hilton30 je napisao/la: ↑19 sep 2021, 20:05Ljudi su u 5 kola imali mečeve sa Arsenalom, Liverpulom, Villom i Totenhemom i ti me to pitaš?Finn je napisao/la: ↑19 sep 2021, 19:56A koje ozbiljne protivnike je imao Chelsea sem Liverpoola?Hilton30 je napisao/la: ↑19 sep 2021, 19:52
Ne bi ovo bilo ovako da sudija ne pokrade Čelsi u međusobnoj. Također, Liverpul je imao dosta lakši raspored, bez ozbiljnog protivnika osim ovog gore meča. Njihovu snagu ćemo vidjeti protiv Citya, a možda ih već Brentford iduću pošalje doma bez ijednog boda.![]()
Mozda bi i bili ozbiljni u nekom januaru u zgusnutom periodu, ovako sega.
Ko hoce titulu, cetiri.
Eh kad se sjetim bajki o Totenhemu,
i da, kao što rekoh, Tomiyasu je Cafu za ovog Emersona. Nije čudo što je Tomiyasu bio prva opcija Totenhemu.
Slijedeće kolo mi s njima. Remi vjerovatno, možda i naša pobjeda ako White ne bude igrao.
i da, kao što rekoh, Tomiyasu je Cafu za ovog Emersona. Nije čudo što je Tomiyasu bio prva opcija Totenhemu.
Slijedeće kolo mi s njima. Remi vjerovatno, možda i naša pobjeda ako White ne bude igrao.
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
Ma da, da ih je Liverpul dobio pisalo bi se o nekoj jačini nešto. Pošto je to Čelsi kojeg svi mrze od Mančesterovaca do Luzerpolovaca onda ne valjaju. Uostalom, vidjet ćemo kako će se taj isti Liverpul provesti sa njima. Ja te častim ako sve dobiju protiv njih. Ustvari ako dvije od tri dobiju biti će piva. Ozbiljniji protivnici su samo City i United. Sad kad riješe Građane mirni su do decembra.
Slika govori 1000 rijeci.Hilton30 je napisao/la: ↑19 sep 2021, 20:21Ma da, da ih je Liverpul dobio pisalo bi se o nekoj jačini nešto. Pošto je to Čelsi kojeg svi mrze od Mančesterovaca do Luzerpolovaca onda ne valjaju. Uostalom, vidjet ćemo kako će se taj isti Liverpul provesti sa njima. Ja te častim ako sve dobiju protiv njih. Ustvari ako dvije od tri dobiju biti će piva. Ozbiljniji protivnici su samo City i United. Sad kad riješe Građane mirni su do decembra.

Jos mislim da Tott nije uracunat.
Zadnja izmjena: TheChief, dana/u 19 sep 2021, 20:24, ukupno mijenjano 2 puta.
- hotonjskimaher
- Kontakt:
Nakon što je Totenhem remizirao sa Renom u Ligi konferencije, sve su glasniji oni koji mu žele otkaz.
Zašto? Pa možda zato što su u jednom trenutku, posle povreda Bergvajna i Lukasa Mure i izlaska Kejna, na terenu bili – Doerti, Tanganga, Rodon, Dejvis, Skip, Emerson i Skarlet. Jeste Lige konferencija i jeste da Totenhem muku muči sa povredama, ali kako su svi ti igrači ostali skupa u bilo kom klubu, a kamoli jednom iz top 6?
Zašto? Pa možda zato što su u jednom trenutku, posle povreda Bergvajna i Lukasa Mure i izlaska Kejna, na terenu bili – Doerti, Tanganga, Rodon, Dejvis, Skip, Emerson i Skarlet. Jeste Lige konferencija i jeste da Totenhem muku muči sa povredama, ali kako su svi ti igrači ostali skupa u bilo kom klubu, a kamoli jednom iz top 6?
Maroon Brothers 1946
Nije ni septembar završio a već se samouvjereno zaključuju stvari 

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Ja uopste ne hejtam, meni je Chelsea prvi favorit lige, cak su mi i gotivni sad. Samo kazem, sve je ovo ocekivano, nisu to aman zaman protivnici. Niti je Chelsea pokraden na Anfieldu, sve po pravilima. Ali jeste bilo steta da vidimo ko je jaci u tom trenutku.Hilton30 je napisao/la: ↑19 sep 2021, 20:21
Ma da, da ih je Liverpul dobio pisalo bi se o nekoj jačini nešto. Pošto je to Čelsi kojeg svi mrze od Mančesterovaca do Luzerpolovaca onda ne valjaju. Uostalom, vidjet ćemo kako će se taj isti Liverpul provesti sa njima. Ja te častim ako sve dobiju protiv njih. Ustvari ako dvije od tri dobiju biti će piva. Ozbiljniji protivnici su samo City i United. Sad kad riješe Građane mirni su do decembra.
Kako mislis ako dobiju sve, po jednom oba kluba kao vi sad ili sve cetiri utakmice?
Nekad je džaba ljudima i crtat. Kao da nismo istu tekmu gledali kad su se sastali na Anfieldu. Sudija ih spasi poraza. Nisu još neki ovdje svjesni koliko je Čelsi jak i koliko još imaju prostora za napredak. Sad kao ne valjaju protivnici, šega, a niko u ligi ne želi igrati s njima. Da je Čelsi kiksao bilo bi ma dobro očekivano, jak je Totaš. Oni izvrnuli Građane a ovi njih. No, bit će sve jasnije kad se krenu Redsi klizat uskoro. Njima težak raspored tek slijedi.TheChief je napisao/la: ↑19 sep 2021, 20:24Slika govori 1000 rijeci.Hilton30 je napisao/la: ↑19 sep 2021, 20:21Ma da, da ih je Liverpul dobio pisalo bi se o nekoj jačini nešto. Pošto je to Čelsi kojeg svi mrze od Mančesterovaca do Luzerpolovaca onda ne valjaju. Uostalom, vidjet ćemo kako će se taj isti Liverpul provesti sa njima. Ja te častim ako sve dobiju protiv njih. Ustvari ako dvije od tri dobiju biti će piva. Ozbiljniji protivnici su samo City i United. Sad kad riješe Građane mirni su do decembra.
Jos mislim da Tott nije uracunat.
"Sudija spasio Liverpool poraza" je mit koji ćemo morati čitati do kraja sezone
Al' dobro, dotični je mislim nedavno napisao da VVD nešto valja igrao bi u Barceloni ili Realu
Edit: Ipak nije, nego je isto neki drugi novi forumaš. Moje isprike.

Al' dobro, dotični je mislim nedavno napisao da VVD nešto valja igrao bi u Barceloni ili Realu

Edit: Ipak nije, nego je isto neki drugi novi forumaš. Moje isprike.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Tuchel 
Arsenal dobije dva razlike iduće kolo i preskače Spurse. Prije reprezentativne pauze razlika bila 9 bodova i 12 golova.
Al' treba dobiti dva razlike ikog.

Arsenal dobije dva razlike iduće kolo i preskače Spurse. Prije reprezentativne pauze razlika bila 9 bodova i 12 golova.

Al' treba dobiti dva razlike ikog.
- hotonjskimaher
- Kontakt:
Jbt šta ti je fudbal.
Maloprije pričaju o Bundesligi.
Tuchel i Klopp su ispekli zanat u Njemačkoj.
Gledaj sad kako im ekipe stoje i kakav fudbal igraju.
Očekujem onog iz Younga Boysa uskoro u premu.
Bayern,Chelsea,Liverpool (Julian ,Tomas, Jurgen, ) sve ekipe koje igraju najljepši fudbal trenutno.
Bayern,Chelsea,Liverpool (Julian ,Tomas, Jurgen, ) sve ekipe koje igraju najljepši fudbal trenutno.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Nisu aman zaman ali nisu baš protivnici koje želiš u prvih 5 kola. Još sad kad završe sa Cityem samo im još United ostaje. A igraju pakleno dobro, favoriti su i protiv Citya.Finn je napisao/la: ↑19 sep 2021, 20:27Ja uopste ne hejtam, meni je Chelsea prvi favorit lige, cak su mi i gotivni sad. Samo kazem, sve je ovo ocekivano, nisu to aman zaman protivnici. Niti je Chelsea pokraden na Anfieldu, sve po pravilima. Ali jeste bilo steta da vidimo ko je jaci u tom trenutku.Hilton30 je napisao/la: ↑19 sep 2021, 20:21
Kako mislis ako dobiju sve, po jednom oba kluba kao vi sad ili sve cetiri utakmice?
Mislim u ovoj prvoj polusezoni.
Taj iz YB ti je već bio u Premier ligi, vodio Huddersfield, inače Kloppov kumemir18 je napisao/la: ↑19 sep 2021, 20:34Jbt šta ti je fudbal.

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.