Navijacki izvjestaji (PL BIH)
Re: Navijacki izvjestaji (PL BIH)
Manijaci super izdanje, posebno na stadionu, a što se tiče košulja i to, dobra ideja, iako ste mogli to malo bolje odraditi bez nekih torbica i nepotrebnih stvari, ako ste željeli izgledat ko neka gospoda tipa peaky blinders onda ste trebali to malo na veći nivo podignut, ponijet tipa one golferske kape i slično. Također mi je malo glupo što to niste profurali unutar grupe bez ikakvih saopćenja za javnost. Iako mi je osobno bolja ideja da ste se obukli kao što je lakoste reko iznad - lokomotiva, mašinovođa, pruga, lopate i to sve jer ste klub radničke klase, ali ono baš nešto brutala tipa Dresdenovi kad su bili vojnici. Sve u svemu dobro je opet bilo, novitet na sceni.
A što se tiče Hordi sve kontam bit će ih malo više em radi toga što Željo slavi 100 godina pa da se pokažu i oni malo, em što su pozvani svi da ponesu zastave s ljiljanima, kad tamo nema ih nikako izgledaju kao da imaju sranja u grupi međusobna... Nije mi jasno da su tako pali, i koliko vidim starijih također nemaju skoro nikako, ovo govorim realno bez ikakvog cilja vrijeđanja i sl. Nije mi jasno da bez nekog posebnog razloga ovako padnu HZ, a budimo realni bili su dugo vremena najjača grupa na sceni...
Fukare - zar je moguće da dignu 2 u 1 parolu, iza im Sale Vilenjak naprijed prozivaju nekog tamo. Poštovanje za pokojnog, ali i ovo se samo kod njih može vidjeti...
A što se tiče Hordi sve kontam bit će ih malo više em radi toga što Željo slavi 100 godina pa da se pokažu i oni malo, em što su pozvani svi da ponesu zastave s ljiljanima, kad tamo nema ih nikako izgledaju kao da imaju sranja u grupi međusobna... Nije mi jasno da su tako pali, i koliko vidim starijih također nemaju skoro nikako, ovo govorim realno bez ikakvog cilja vrijeđanja i sl. Nije mi jasno da bez nekog posebnog razloga ovako padnu HZ, a budimo realni bili su dugo vremena najjača grupa na sceni...
Fukare - zar je moguće da dignu 2 u 1 parolu, iza im Sale Vilenjak naprijed prozivaju nekog tamo. Poštovanje za pokojnog, ali i ovo se samo kod njih može vidjeti...
Sarajevo-Leotar

Video:
Po meni HZ protiv Leotara uopste nisu imali losu brojku s obzirom da je petak te jako lose vrijeme, pored toga jos jedna super sadrzajna utakmica, topovski udari, parole na tri tribine, bakljada. Protiv Zrinjskog i Radnika je bilo manje ljudi u kopu.

Video:
Po meni HZ protiv Leotara uopste nisu imali losu brojku s obzirom da je petak te jako lose vrijeme, pored toga jos jedna super sadrzajna utakmica, topovski udari, parole na tri tribine, bakljada. Protiv Zrinjskog i Radnika je bilo manje ljudi u kopu.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
-
- Kontakt:
Ako je tako, očekujem da ih ugasiš ovih dana sa svojom ultra mega giga hul ekipom.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
-
- Kontakt:
Ne budi glup svega ti.Momci dosli podrzali ekipu od pocetka do 10 min poslije utakmice.Prolom oblaka kisa citav dan,PETAK,radni dan,strasno los termin,los protivnik itd.I vise nego korektno izdanje,bilo je tu dosta parola,odlicna bakljada u drugom poluvremenu i najbitnije,poslije sramotnog poraza pruzili podrsku igracima poslije utakmice.Uz to i video od 10 min,ne pravi puno grupa u BiH izvjestaj sa svake utakmice.Momci daju sve od sebe svaki dan,svake sedmice,svaku utakmicu.A brojka nije bolja kod nijedne druge grupe u drzavi.
Ali sta ja imam tebi objasnjavati kad ti stadiona u zivotu nisi vidio
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 19 sep 2021, 16:03, ukupno mijenjano 2 puta.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Ne furam se na klosarluk
🔹
Sve si mi rek'o ovim postom. Do mene je i ja sam se zajebao jer sam ti uopšte odgovorio na post.PatriceKwedi je napisao/la: ↑19 sep 2021, 15:45Ne furam se na klosarluk
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Sasvim normala brojka hordi i vizuelno su ove sezone fakat dobri. Manijaci strašno izdanje!
Željezničar - Velež

Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Nekad protiv Leotara je bila duplo veca brojka pa i malo više od toga, al' zato sadržaj tribine prakticno na nuli vjeruj mi da mi je bolje ovo i više navijacki nego ta izdanja.
Za manijake se nema šta reci sve je odrađeno vrhunski, a ti miljacka brate odgovaraš liku tipa " vi ste svi navijaci klošari i uznemiravate pošten narod ".

- Tristan
- Kontakt:
Borac - Siroki Brijeg

Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
-
- Kontakt:
Hoces da vase shabane trazimo? Dobit ce gratisa parole koje gospoda nije znala gramaticki ispravno napisati.
Lp
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Gdje ces ovo kolo uporedit Zeljo slavi 100 godina a Sarajevo radni dan, los protivnik. Borac kao i uvijek

Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Ovdje u gradu baš perverzija odrađeno s prozora na par strana sam gledao i uživao.
A eno još roka u donjem dijelu
A eno još roka u donjem dijelu
Ovo je sad odlicno odradjeno. Gorio je grad svega mi, NG je beze za ovo.
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Svaka cast za ovaj vatromet, ovo je vec nesto.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
-
- Kontakt:
Horde zla su obicni jadnici koji bezuspjesno kopiraju druge navijacke grupe.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑19 sep 2021, 20:57Gdje ces ovo kolo uporedit Zeljo slavi 100 godina a Sarajevo radni dan, los protivnik. Borac kao i uvijek![]()
Ovo je njihova proslava 30 godina grupe (2017):

Ovo je proslava 100 godina Hajduka (2011):

🔹