Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Zasto dade Tonaliu zuti 

Sudije i gofana.
Izgleda da je Tonali trebao pustiti argentinskog cigana da nasrce na njeg kako hoce.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Kaznjen supacki pristup Juventusa. Zasluzeno.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
- Romagnoli13
- Kontakt:
Tonali je Pirlo lično za Locatellia.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Sarkasticno sam odgovorio. Normalno da Tonali nije nista uradio.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Koji ziheras onaj talijanski je ovaj Allegri, strasno
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Klasika. Vidjelo se iz aviona ovo. Uvijek kaznjeni kad god su imali negativan pristup fudbalu, ali ne uci se iz grešaka.
0-2 i 2-2 protiv Udina, vodili u Napulju, vodili vcrs. Da ne govorim prosle 3 godine.
Dat ce milan u 93 drugi.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 19 sep 2021, 22:31, ukupno mijenjano 4 puta.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Kakva ce to tekma biti kad se otvore Milan i Inter Pa pocnu kontre.
Rezultat po Interovoj mjeri 

"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Izvuce se juBe, ubili smo ih u 2 dijelu.
Kalulu masi za pobjedu. Sve u svemu dobro je.
Bravo momci, idemo dalje.
Kalulu masi za pobjedu. Sve u svemu dobro je.
Bravo momci, idemo dalje.

Lol.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Realan rezultat, Juve ziheraški protiv Milana koji je odigrao najgoru utakmicu od početka sezone, u prvom poluvremenu Allegri taktički pojeo Piolija, u drugom je Stefano vratio staru formaciju pa je to izgledalo kud i kamo bolje, ali ništa spektakularno osim jalovog posjeda.
Pisao sam na našoj temi, imao sam utisak da ga Milan do sutra ne bi dao iz igre, šanse nisu napravili do izjednačenja.
Pisao sam na našoj temi, imao sam utisak da ga Milan do sutra ne bi dao iz igre, šanse nisu napravili do izjednačenja.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Jel tu brojiš faule koje je svirao padavičaru Chielliniju.

Odličan rezultat za Inter, u odnosu na prošlo kolo, sustigli Milan i još se odmakli Juventusu. Dvije muhe jednim udarcem.
Sama utakmica dosadna i bez neko sadržaja. Juve prerano zabio i od tad nije ni pokušavao igrati napadački osim kontri. Milan imao loptu, dođu do nekih 35m od gola Juventusa i nemaju ideju za dalje, mada realno, nije lako probiti niti jednu ekipu kad se brani s 10 igrača, a kamol i najskuplju momčad lige s najskupljim trenerom koji je specijalac za branjene rezultata.
Na kraju Rebić odlično skočio i zabio iz prekida kad već nije bilo moguće iz igre. Nerješeno možda najpoštenije, mada i da je Milan zabio još jedan gol nebi bilo nezasluženo.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- Sudija los.
- Chielini 37 godina a baca se kao kakva curica, u više navrata. Zaboravio da ga djeca gledaju.
- Dobro je i rekao Rebic Bonucciju ili kome vec:
- Allegri sačuvao bod na kraju jer zna da su naprijed nemoćni.
Sta kažu neki Juventini prije mjesec: Daj nam Locatelija, kakav Pjanic...jos kao Pjanic bi grijao klupu ovome
- Chielini 37 godina a baca se kao kakva curica, u više navrata. Zaboravio da ga djeca gledaju.

- Dobro je i rekao Rebic Bonucciju ili kome vec:

- Allegri sačuvao bod na kraju jer zna da su naprijed nemoćni.
Sta kažu neki Juventini prije mjesec: Daj nam Locatelija, kakav Pjanic...jos kao Pjanic bi grijao klupu ovome

Zadnja izmjena: hurem, dana/u 19 sep 2021, 22:57, ukupno mijenjano 1 put.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Allegri sa ovim old school italijanskim pristupom neće dugo. Sve više jačih ekipa u Italiji teži ka ovom high pressingu, što se kosi sa zastarjelim postulatima Calacia.
Milan da je imao klasičnu devetku noćas. Uzeo bi ovo glatko.
Milan da je imao klasičnu devetku noćas. Uzeo bi ovo glatko.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.