Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
ManijaciSve je to izgledalo onako kako dolikuje proslavi stoljeća postojanja Fudbalskog kluba Željezničar. I sinoćnji performans je bio samo uvertira za večerašnji spektakl. Sirena za uzbunu Civilne zaštite je bila znak za početak vatrometa.
Grupa je predanim radom i uz pomoć njenih članova skupila velika finansijska sredstva (navodno oko 75 hiljada KM – op. a.) da bi proslava ispala onako kako dolikuje 100. rođendanu kluba kojeg simpatizira ogroman broj ljudi kako u Bosni, tako i šire, pa čak i na drugim kontinentima.
avalPacidoroP je napisao/la: ↑20 sep 2021, 00:23Allahu dragi u 20:56 zatvorim radnju, u 20:57 izadjem, u jednoj ruci kanta za smeće da bacim u kontejner u drugoj baklja stignem do mosta na socijalnom,gori most, gori svaki neboder okolo, istresem smeće vratim se u radnju i onda spektakl na Jugu..
Ja ne znam šta da kažem..
Volim vas najviše!
Nismo zaslužili sve ovo u klubu.. zaslužujemo sami vrh ovog područja.
Željezničar za život cijeli!
Isti smo i intelektWOLF20 je napisao/la: ↑20 sep 2021, 00:26avalPacidoroP je napisao/la: ↑20 sep 2021, 00:23Allahu dragi u 20:56 zatvorim radnju, u 20:57 izadjem, u jednoj ruci kanta za smeće da bacim u kontejner u drugoj baklja stignem do mosta na socijalnom,gori most, gori svaki neboder okolo, istresem smeće vratim se u radnju i onda spektakl na Jugu..
Volim vas najviše!
Eto te ko onaj svjedok sto je opisao kada se lik bacio sa Avazovog tornja hahaha
Haha a jeate oca mi ,uzimam kesu ,govorim sosonu bacio ti se frajerWOLF20 je napisao/la: ↑20 sep 2021, 00:26avalPacidoroP je napisao/la: ↑20 sep 2021, 00:23Allahu dragi u 20:56 zatvorim radnju, u 20:57 izadjem, u jednoj ruci kanta za smeće da bacim u kontejner u drugoj baklja stignem do mosta na socijalnom,gori most, gori svaki neboder okolo, istresem smeće vratim se u radnju i onda spektakl na Jugu..
Volim vas najviše!
Eto te ko onaj svjedok sto je opisao kada se lik bacio sa Avazovog tornja hahaha
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.