Dan nakon rodjendana zelim da se zahvalim svima koji su imali doprinos u sedmici iza nas da ona bude prelijepa. Hvala svakome ko je cestitao, poklonio nesto klubu, ispostovao kao Dudic ili ljudima koji su nas ispostovali natpisima na zgradama pogotovo sto su jucer ponovili to da slike vatrometa budu jos mocnije.
Hvala i ljudima u klubu ukljucujuci i administraciju koji su uspjeli od proslog ponedjeljka podignuti hajc i lijepu atmosferu. Razumljivo da smo imali preca "posla", tj. Skupstinu, ali uspjeli su za kratak period podignuti euforiju kao da se sve ovo najavljivao mjesecima unazad. Admin na drustvenoj mrezi je prekucao sa objavama. Hvala i igracima koji su bas grizli, ali eto.
Specijalno hvala i pohvale idu za Manijake. Od lijepog poklona kojeg su spremili za klub i urucili pred tekmu, dominacije sto se tice navijanja i koreografije do smisljanja i realizacije prvo performansa na Zeljeznickoj pa onda ono sinoc. Sve je bilo simbolicno, lijepo izvedeno i sa mjerom. Nit je predugo trajalo da izgubi smisao i car nit prekratko. Drago mi je sto su Manijaci bas u ovim momentima na visokom nivou sto se tice organizacije i jedinstva.
Sedmica iza nas je za mene stvarno bila lijepa sto se tice Zelje. Ostat ce mi u sjecanju i hvala Bogu pa sam mogao prisustvovati historiji. Bilo nam je i dobro vrijeme s obzirom kako su najavljivali, a i uspjeli smo bez ikakvih mjera sve ovo organizovati sto je u ovaj vakat prebitno. Ne daj Boze da smo 100-ti slavili prosle godine kad nisi mogao na stadion. Ovako sve je bilo na nasoj strani i islo na nas mlin.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."