FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: FK Tuzla City
Azmir treba graditi sradion bez politike, negdje van faraonovog dvorista....stadion Tusanj je njegova igracka....pa fino da nam dodjete u goste kao evropski klub i da vas lijepo docekamo, kao i prije onomad kad je bilo najteze...
-
Ponosnipodrinjac
- Kontakt:
Nemoj džaba trošiti energiju na priče oko stadiona. Ide to hvala Bogu pravim putem. Mi smo tu na duže vrijeme na ovaj ili onaj način. Moze biti samo pod boljim uslovima nego sad.
Da sad TC ne igra na Tušnju ta javna ustanova bi bila u jos vecoj dubiozi, a to bi se moralo nadoknaditi iz budzeta koji je ionako sve manji za ove namjene. Mnogo vise mi trebamo njima nego sto mogu da priznaju.
Stadion je dugoročna tema i ima se ko baviti tim, mi treba da svu energiju usmjerimo ka tekućoj sezoni i prvoj narednoj utakmici koja je vec u srijedu.
Azmirove ambicije ne moze zadovoljiti neuslovni stadion Tusanj
....samo stadion 4 kategorije, nista ispod....a i bezveze je trositi pare na iznajmljivanje stadiona.....vjeciti si muhadzir. vi to dobro znate kako je doci na tudje.
U kupu slijedece Srijede sa Gradinom.
Nije najlaksi protivnik, ali nadam se da se s njima s obzirom na saradnju bar moze dogovorit da ne bude pregrubih startova i sl.
Ocekujem da tu priliku dobiju svi oni koji su u dosadasnjem toku sezone imali nesto manju minutazu.
Ocekujem pobjedu i prolaz, ali da budem iskren - nece me previse zabolit i ako izgubimo, bar se u tom slucaju mozemo skoncentrisati na prvenstvo.
Siroki...
Pa volio bih da bolje, cvrsce, agresivnije udjemo u utakmicu nego u ove zadnje dvije (Radnik i Sloboda), da dominiramo svih 90 minuta
i da ne dopustimo Sirokom toliko prilika koliko su imali Radnik i Sloboda...
Ali, nekako, tesko je to ocekivati... Ne znam dal ce Musemic uspjec podic ekipu na taj neki najveci nivo motiviranosti, tako da se plasim ponovo tog nekog slabijeg, ne bas 100% ulaska u utakmicu.
A i izostanaka je mnogo. Nukic, Dofo, Dzafic i Sukilovic, sve vazni igraci, posebno dodatni poblem zbog Sukilovica i u21 pravila...Ali daj Boze da na tome i ostane sto se rice izostanaka, u zadnje vrijeme nazalost cesto u zadnji cas pred utakmicu saznamo za neke dodatne izostanke...
Ne znam sta ce Musemic odluciti, Brajlovic ili E. Mehanovic, pravit izmjenu na startu ili ne...
Imam povjerenje da on zna bolje od mene koja je opcija najbolja.
Uglavnom - sretno ekipi, nadam se da ce odigrati maksimalno borbeno svih 90 minuta i da ce nas ponovo obradovati pobjedom.
Nije najlaksi protivnik, ali nadam se da se s njima s obzirom na saradnju bar moze dogovorit da ne bude pregrubih startova i sl.
Ocekujem da tu priliku dobiju svi oni koji su u dosadasnjem toku sezone imali nesto manju minutazu.
Ocekujem pobjedu i prolaz, ali da budem iskren - nece me previse zabolit i ako izgubimo, bar se u tom slucaju mozemo skoncentrisati na prvenstvo.
Siroki...
Pa volio bih da bolje, cvrsce, agresivnije udjemo u utakmicu nego u ove zadnje dvije (Radnik i Sloboda), da dominiramo svih 90 minuta
Ali, nekako, tesko je to ocekivati... Ne znam dal ce Musemic uspjec podic ekipu na taj neki najveci nivo motiviranosti, tako da se plasim ponovo tog nekog slabijeg, ne bas 100% ulaska u utakmicu.
A i izostanaka je mnogo. Nukic, Dofo, Dzafic i Sukilovic, sve vazni igraci, posebno dodatni poblem zbog Sukilovica i u21 pravila...Ali daj Boze da na tome i ostane sto se rice izostanaka, u zadnje vrijeme nazalost cesto u zadnji cas pred utakmicu saznamo za neke dodatne izostanke...
Ne znam sta ce Musemic odluciti, Brajlovic ili E. Mehanovic, pravit izmjenu na startu ili ne...
Uglavnom - sretno ekipi, nadam se da ce odigrati maksimalno borbeno svih 90 minuta i da ce nas ponovo obradovati pobjedom.
-
Ponosnipodrinjac
- Kontakt:
Šteta sto baš Gradina u prvom kolu.
Da su dobili koga drugog sigurno da bi više pokazali.
Da su dobili koga drugog sigurno da bi više pokazali.
ALLAHU UHDŽUBNA ANIL KAVMIZ - ZALIMIN

Sudija:Petrović Dragan – Banja Luka

Sudija:Petrović Dragan – Banja Luka
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 20 sep 2021, 22:03, ukupno mijenjano 2 puta.
ŠIROKI IGRA DEFANZIVNO I IDE SA DUGIM LOPTAMA U KONTRE.NJIMA JE TEŽE KAO DOMAĆINIMA JER BI KAO TREBALI NAPASTI.ODBIT ĆE SE OD NAS KAO OD BETON.NEMOJ NARICATI KOGA NEMA .KOGA NEMA BEZ NJEGA SE MOŽE I MORA.SAMO POBJEDA AKOBOGDA.FEJZIĆA NA GOLU IMAMO,KARJAŠ NAM SE VRATIO DEFINITIVNO.BRKIĆ I M.MEHANOVIĆ SU EKSTRA KLASA IGRAČI I DOFFINO IGRANJE SE NEĆE OSJETITI.šUKILOVIĆA MIJENJA KOBI KOJI SE VRAĆA U EKIPU.SULEJMAN ĆE ZABIT NAJMANJE JEDAN.JA MISLIM DA MI SAD IMAMO ŠIROK I KVALITETAN ROSTER ALI I ONO NAJVAŽNIJE TRENERA MUSEMIĆA.PA VIDIO SI KOLIKO SU SE GORKIJEVCI POMAMILI ,KO BUDALE I OPET PATOS.SUDIJA JE DŽUBRE I TO MORAMO IMATI NA UMU.emir012 je napisao/la: ↑20 sep 2021, 14:05U kupu slijedece Srijede sa Gradinom.
Siroki...
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 21 sep 2021, 22:43, ukupno mijenjano 1 put.
Utakmice 10. kola PL BIH ,22.09.2021.(srijeda)
FK LEOTAR -FK RUDAR 2:1(1:1
FK RADNIK - HŠK ZRINJSKI 1:0(1:0)
FK SLOBODA - HŠK POSUŠJE 1:1 ( 1:0)
NK ŠIROKI - FK TUZLA CITY 2:1 (2:1)
FK VELEŽ -FK BORAC 0:2 (0:1) -- PREKINID UTAKMICE 82. MINUTA ZBOG ULASKA NAVIJAČA VELEŽA U TEREN.REGISTROVANO 0:3
- FK SARAJEVO - FK ŽELJEZNIČAR 1:0 UTAKMICA U TOKU
-------------------------------------------------------------
1. FK Tuzla City... 9.. 7.. 1.. 1.. 22 ....( 81%)
2. HŠK Zrinjski.... 10.. 6.. 3.. 1.. 21.....(70%)
3. FK Sloboda...... 10.. 4.. 4.. 2.. 16
4. FK Sarajevo.....9.. 4.. 2.. 3.. 14
5. FK Borac.........9.. 3.. 4.. 2.. 13
6. NK Široki........ 10.. 2.. 6.. 2.. 12
7. FK Velež......... 10.. 3.. 3.. 4.. 12 (-3)
8. FK Željezničar.. 9.. 2.. 4.. 3.. 11
9. FK Leotar...... 10.. 3.. 2.. 5.. 11
10. FK Rudar.........10.. 2.. 2.. 6.. 8
11. FK Radnik.......10.. 1.. 4.. 5.. 7
12. HŠK Posušje... 10.. 1.. 4.. 5.. 7
-----------------------------------------------------------------
Utakmice 11. kola PL BIH 25.09.2021
FK Tuzla City - FK Velež
HŠK Zrinjski - FK Sloboda
FK Željezničar - FK Leotar
FK Rudar - FK Radnik
HŠK Posušje - NK Široki
FK Borac - FK Sarajevo
FK LEOTAR -FK RUDAR 2:1(1:1
FK RADNIK - HŠK ZRINJSKI 1:0(1:0)
FK SLOBODA - HŠK POSUŠJE 1:1 ( 1:0)
NK ŠIROKI - FK TUZLA CITY 2:1 (2:1)
FK VELEŽ -FK BORAC 0:2 (0:1) -- PREKINID UTAKMICE 82. MINUTA ZBOG ULASKA NAVIJAČA VELEŽA U TEREN.REGISTROVANO 0:3
- FK SARAJEVO - FK ŽELJEZNIČAR 1:0 UTAKMICA U TOKU
-------------------------------------------------------------
1. FK Tuzla City... 9.. 7.. 1.. 1.. 22 ....( 81%)
2. HŠK Zrinjski.... 10.. 6.. 3.. 1.. 21.....(70%)
3. FK Sloboda...... 10.. 4.. 4.. 2.. 16
4. FK Sarajevo.....9.. 4.. 2.. 3.. 14
5. FK Borac.........9.. 3.. 4.. 2.. 13
6. NK Široki........ 10.. 2.. 6.. 2.. 12
7. FK Velež......... 10.. 3.. 3.. 4.. 12 (-3)
8. FK Željezničar.. 9.. 2.. 4.. 3.. 11
9. FK Leotar...... 10.. 3.. 2.. 5.. 11
10. FK Rudar.........10.. 2.. 2.. 6.. 8
11. FK Radnik.......10.. 1.. 4.. 5.. 7
12. HŠK Posušje... 10.. 1.. 4.. 5.. 7
-----------------------------------------------------------------
Utakmice 11. kola PL BIH 25.09.2021
FK Tuzla City - FK Velež
HŠK Zrinjski - FK Sloboda
FK Željezničar - FK Leotar
FK Rudar - FK Radnik
HŠK Posušje - NK Široki
FK Borac - FK Sarajevo
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 22 sep 2021, 21:05, ukupno mijenjano 7 puta.
Septembar--Kalendar takmičenja.
25./26.09.2021. 11. kolo m:tel Premijer lige BiH Tuzla City - Velež
29.09.2021.(srijeda) Utakmice 1/16 Finala Kup-a BiH Gradina-TuzlaCity
------------------------------------------------------------------------------------------
Oktobar--Kalendar takmičenja.
02./03.10.2021. 12. kolo m:tel Premijer lige BiH
04.10./12.10.2021. FIFA INTERNACIONALNI TERMIN
16./17.10.2021. 13. kolo m:tel Premijer lige BiH
---20.10.2021.ZAOSTALA UTAKMICA 3 .KOLA PL BORAC - TUZACITY
23./24.10.2021. 14. kolo m:tel Premijer lige BiH -TUZACITY - BORAC
27.10.2021.(srijeda) Utakmice 1/8 Finala Kup-a BiH
30./31.10.2021.15. kolo m:tel Premijer lige BiH
25./26.09.2021. 11. kolo m:tel Premijer lige BiH Tuzla City - Velež
29.09.2021.(srijeda) Utakmice 1/16 Finala Kup-a BiH Gradina-TuzlaCity
------------------------------------------------------------------------------------------
Oktobar--Kalendar takmičenja.
02./03.10.2021. 12. kolo m:tel Premijer lige BiH
04.10./12.10.2021. FIFA INTERNACIONALNI TERMIN
16./17.10.2021. 13. kolo m:tel Premijer lige BiH
---20.10.2021.ZAOSTALA UTAKMICA 3 .KOLA PL BORAC - TUZACITY
23./24.10.2021. 14. kolo m:tel Premijer lige BiH -TUZACITY - BORAC
27.10.2021.(srijeda) Utakmice 1/8 Finala Kup-a BiH
30./31.10.2021.15. kolo m:tel Premijer lige BiH
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 22 sep 2021, 21:08, ukupno mijenjano 1 put.
-
Ponosnipodrinjac
- Kontakt:
U početku sam se potajno nadao eventualnoj borbi za titulu, a sad me strah i ovog osnovnog cilja tj evrope.
Pa nije humano sta ovi rade s Borcem.
Kamo sreće da se liga ne prekine do kraja ili proglasi neregularnom od UEFE jer ovo nije održivo.
Kamo sreće da se liga ne prekine do kraja ili proglasi neregularnom od UEFE jer ovo nije održivo.
Zašto ? Rezultat realan.Velež se polako vraća u 1. Federalnu i fertik.I nama sudije zulum čine ali mi to gospodski istrpimo.Veležovci hoće nazor ,nemere.Ovako isto se ponašaju i gorkijevci.Dobro je dok pobjeđuju ,ali kad gube svako im kriv.Vjerovatno odlazii Dudić.Predsjednik Hasć također.Opšti raspad.Oni nama sad dolaze na Tušanj,dobra situacija za nas.Nipošto ne treba nasijedati eventualnim plitičkim igrama koje su u pozadini svega ovoga.Sad će oni zvati grupu 4R da napuste ligu ili će oni prijetiti napuštanjem lige.Neka napuste.A što se UEFA-e tiče imaju oni preča posla.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑21 sep 2021, 21:59U početku sam se potajno nadao eventualnoj borbi za titulu, a sad me strah i ovog osnovnog cilja tj evrope.
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 21 sep 2021, 22:40, ukupno mijenjano 5 puta.
-
Ponosnipodrinjac
- Kontakt:
Nije samo u pitanju ova utakmica. Mada i prvo poluvrijeme ove je svaku istragu.tuzlac je napisao/la: ↑21 sep 2021, 22:14Zašto ? Rezultat realan.Velež se polako vraća u 1. Federalnu i fertik.I nama sudije zulum čine ali mi to gospodski istrpimo.Veležovci hoće nazor ,nemere.Ovako isto se ponašaju i gorkijevci.Dobro je dok pobjeđuju ,ali kad gube svako im kriv..Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑21 sep 2021, 21:59U početku sam se potajno nadao eventualnoj borbi za titulu, a sad me strah i ovog osnovnog cilja tj evrope.
Veležu ako ovo budu radili oni će da idtupe iz lige. Nek ti se nađe još jedan klub preko zime da ne može da prati finansijski ligu eto odma pod upitnikom regularnost.
Da ne pričam sta su do sad nama radili ali smo se izborili. Ako bude trebalo oni će pojačati tempo i otvorenije nas kasapiti i sta možeš tad uraditi? Samo kmečati.
Ovo nije dobro a vi kako hoćete.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
kad se to Sabro nas dobri i preposteni pustio s lanca?
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Da.I ja mislim da se ne treba miješati u ovu situaciju.Mi smo dosad sigurno najviše oštećeni u prvenstvu ali zahvaljujući snazi,kvalitetu i karakteru tima plivamo nekako i protiv nepravdi sudija.Pitanje je samo do kada.Nama je već poništeno nekoliko čistih golova,dobili smo nekoliko nepostojećih crvenih kartona( a protiv nas niko) i hrpu sumnjivih žutih kartona pa svako kolo igramo bez dva-tri igrača. Protiv nas se sviraju bezvezni penali a mi ih ne dobijamo za očigledne prekršaje i igranja rukom protivnika u 16m itd,itd.Naš problem su sudije tipa Mulahasanović koji nas je na bukvalno na svakoj utakmici dosada besramno krao i koji će nam doći glave sigurno i u budućnosti .Nadam se ipak da će se i njegovom zulumu stati nekako na kraj.tuzlac je napisao/la: ↑21 sep 2021, 22:14Zašto ? Rezultat realan.Velež se polako vraća u 1. Federalnu i fertik.I nama sudije zulum čine ali mi to gospodski istrpimo.Veležovci hoće nazor ,nemere.Ovako isto se ponašaju i gorkijevci.Dobro je dok pobjeđuju ,ali kad gube svako im kriv.Vjerovatno odlazii Dudić.Predsjednik Hasć također.Opšti raspad.Oni nama sad dolaze na Tušanj,dobra situacija za nas.Nipošto ne treba nasijedati eventualnim plitičkim igrama koje su u pozadini svega ovoga.Sad će oni zvati grupu 4R da napuste ligu ili će oni prijetiti napuštanjem lige.Neka napuste.A što se UEFA-e tiče imaju oni preča posla.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑21 sep 2021, 21:59U početku sam se potajno nadao eventualnoj borbi za titulu, a sad me strah i ovog osnovnog cilja tj evrope.
Velež je generalno tim koji od rata na ovamo preuzimaju ranorazni stručnjaci.Zato su se i nai spadali i proveli tolike sezone u cvajti.I ovo što su oni unazad dvije godine napravili bum je sa političlom pozadinom.Valja njima opet "preko rijeke".Mi nemamo ništa sa njihovim problemima.Onaj njihov prezident je je meni blago rečeno sumniv igrač.Zakuha sa navjačima zbog onog topovskog udara,dade ostavku.Poslije se ko pkajao.I eto noćas mu te budale sa sjevera **** znanje.Meni je ovo jako sumnivo ,sve to može da se izfingira i da izgleda uvjerljivo.Mi sa ovim nemamo ništa.Kakva "4R "kakvi bakrači..CityCity je napisao/la: ↑21 sep 2021, 23:05Da.I ja mislim da se ne treba miješati u ovu situaciju.Mi smo dosad sigurno najviše oštećeni u prvenstvu ali zahvaljujući snazi,kvalitetu i karakteru tima plivamo nekako i protiv nepravdi sudija.Pitanje je samo do kada.Nama je već poništeno nekoliko čistih golova,dobili smo nekoliko nepostojećih crvenih kartona( a protiv nas niko) i hrpu sumnjivih žutih kartona pa svako kolo igramo bez dva-tri igrača. Protiv nas se sviraju bezvezni penali a mi ih ne dobijamo za očigledne prekršaje i igranja rukom protivnika u 16m itd,itd.Naš problem su sudije tipa Mulahasanović koji nas je na bukvalno na svakoj utakmici dosada besramno krao i koji će nam doći glave sigurno i u budućnosti .Nadam se ipak da će se i njegovom zulumu stati nekako na kraj.tuzlac je napisao/la: ↑21 sep 2021, 22:14Zašto ? Rezultat realan.Velež se polako vraća u 1. Federalnu i fertik.I nama sudije zulum čine ali mi to gospodski istrpimo.Veležovci hoće nazor ,nemere.Ovako isto se ponašaju i gorkijevci.Dobro je dok pobjeđuju ,ali kad gube svako im kriv.Vjerovatno odlazii Dudić.Predsjednik Hasć također.Opšti raspad.Oni nama sad dolaze na Tušanj,dobra situacija za nas.Nipošto ne treba nasijedati eventualnim plitičkim igrama koje su u pozadini svega ovoga.Sad će oni zvati grupu 4R da napuste ligu ili će oni prijetiti napuštanjem lige.Neka napuste.A što se UEFA-e tiče imaju oni preča posla.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑21 sep 2021, 21:59U početku sam se potajno nadao eventualnoj borbi za titulu, a sad me strah i ovog osnovnog cilja tj evrope.
4R je teški promašaj i novi jalovi pokušaj sarajlija da iskorištavanjem levata povrate "stara dobra vremena" kad su oni radili slično ovo što sad rade banjalučani.Počeću vjerovati u takva udruženja kad vidim na konkretnim stvarima da i nas neko pripazi nekako i da dobijemo neku korist od te šuplje priče o nekakvoj lažnoj solidarnosti.Kakva crna solidarnost dok Velež dobija 2 miliona maraka iz budžeta federacije a Sloboda milion do milon i po iz budžeta opštine dok mi ne dobijamo ni marku iz državnih proračuna.tuzlac je napisao/la: ↑21 sep 2021, 23:17Velež je generalno tim koji od rata na ovamo preuzimaju ranorazni stručnjaci.Zato su se i nai spadali i proveli tolike sezone u cvajti.I ovo što su oni unazad dvije godine napravili bum je sa političlom pozadinom.Valja njima opet "preko rijeke".Mi nemamo ništa sa njihovim problemima.Onaj njihov prezident je je meni blago rečeno sumniv igrač.Zakuha sa navjačima zbog onog topovskog udara,dade ostavku.Poslije se ko pkajao.I eto noćas mu te budale sa sjevera **** znanje.Meni je ovo jako sumnivo ,sve to može da se izfingira i da izgleda uvjerljivo.Mi sa ovim nemamo ništa.Kakva "4R "kakvi bakrači..CityCity je napisao/la: ↑21 sep 2021, 23:05Da.I ja mislim da se ne treba miješati u ovu situaciju.Mi smo dosad sigurno najviše oštećeni u prvenstvu ali zahvaljujući snazi,kvalitetu i karakteru tima plivamo nekako i protiv nepravdi sudija.Pitanje je samo do kada.Nama je već poništeno nekoliko čistih golova,dobili smo nekoliko nepostojećih crvenih kartona( a protiv nas niko) i hrpu sumnjivih žutih kartona pa svako kolo igramo bez dva-tri igrača. Protiv nas se sviraju bezvezni penali a mi ih ne dobijamo za očigledne prekršaje i igranja rukom protivnika u 16m itd,itd.Naš problem su sudije tipa Mulahasanović koji nas je na bukvalno na svakoj utakmici dosada besramno krao i koji će nam doći glave sigurno i u budućnosti .Nadam se ipak da će se i njegovom zulumu stati nekako na kraj.tuzlac je napisao/la: ↑21 sep 2021, 22:14
Zašto ? Rezultat realan.Velež se polako vraća u 1. Federalnu i fertik.I nama sudije zulum čine ali mi to gospodski istrpimo.Veležovci hoće nazor ,nemere.Ovako isto se ponašaju i gorkijevci.Dobro je dok pobjeđuju ,ali kad gube svako im kriv.Vjerovatno odlazii Dudić.Predsjednik Hasć također.Opšti raspad.Oni nama sad dolaze na Tušanj,dobra situacija za nas.Nipošto ne treba nasijedati eventualnim plitičkim igrama koje su u pozadini svega ovoga.Sad će oni zvati grupu 4R da napuste ligu ili će oni prijetiti napuštanjem lige.Neka napuste.A što se UEFA-e tiče imaju oni preča posla.
-
Ponosnipodrinjac
- Kontakt:
Ja ne znam gdje ste vi procitali da sam napisao da se trebamo mjesati. Mi ćemo biti umješani htjeli mi to ili ne.
Pitanje je kola kad će sudije beskrupulozno odvesti utakmicu u očaj i napraviti ovakav cirkus a ne mozes mu ništa.
Ove lakse ekipe poput Radnika mozes vala od pocetka igrati sa igracem manje bolji si. Protiv kluba X mogu vala i dva penala svirati kvalitetom možeš stići i preokrenuti.
A sta kad dobijes u vaznoj utakmici crveni, penal i jos svasta nakite?
Ne trebamo se mi mještati da li su navijači Veleza ovo trebali ili nisu. Napadati niti braniti ih. To je njihova reakcija i borba sta mi tu imamo.
Samo kažem sezona bi se mogla pretvoriti u cirkus, pa nedaj Bože i prekinuti i proglasiti neregularnom zbog svega sto nas ceka, jer tek je deseto kolo.
Pitanje je kola kad će sudije beskrupulozno odvesti utakmicu u očaj i napraviti ovakav cirkus a ne mozes mu ništa.
Ove lakse ekipe poput Radnika mozes vala od pocetka igrati sa igracem manje bolji si. Protiv kluba X mogu vala i dva penala svirati kvalitetom možeš stići i preokrenuti.
A sta kad dobijes u vaznoj utakmici crveni, penal i jos svasta nakite?
Ne trebamo se mi mještati da li su navijači Veleza ovo trebali ili nisu. Napadati niti braniti ih. To je njihova reakcija i borba sta mi tu imamo.
Samo kažem sezona bi se mogla pretvoriti u cirkus, pa nedaj Bože i prekinuti i proglasiti neregularnom zbog svega sto nas ceka, jer tek je deseto kolo.
Kad igrate protiv Veleža, je l subota ili nedelja, zna li iko?
-
elvirbaljic
- Kontakt:
Situacija je "kompleksna" mi smo na tapetu svakako sto se vidi iz doskorasnjih utakmica. Mozemo mi cutati, mozemo zazmiriti, ali mislim da cutanje, slijeganje ramenima nije rijesenje. Moj licni stav da ovo neide u dobrom smijeru, vico pokusava politicki rezim dodika prenijeti u sport. Ili ce biti kako on kaze i odluci, ili si na listi za odstrijel. Malo smo u boljoj situaciji zbog " jacine " Azmira, a inace prvu godinu u PL bili smo planirani za izbacivanje. Vrijeme je dase stane u kraj " lopovskom" savezu.
Tuzla City / Sloga Simin Han
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.