Ne komuniciram sa malim mvpem vise zbog nje.
SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Re: SportSport.ba liga
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
Cini mi se da je to stari forumas Kawhi aka Kanye aka KSG. Svi nickovi mu imaju nesto zajednicko.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Sarmel je igrao sa mnom u prvoj sezoni FK Formula.
Javite se meni u PP možda imam neke dokaze koji mogu poslužiti da raskrinkamo KSG.
Javite se meni u PP možda imam neke dokaze koji mogu poslužiti da raskrinkamo KSG.
- Marsal
- Kontakt:
KSG je moj komsija Benjo iz Tetova i novi je clan Backspacea Utd. Dileme rijesene.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Na rasporedu piše da se sutra igra 5 kolo a parova nema ??
Igrat ćemo tek za vikend. Raspored je radjen prije vec je Uefa izbacila raspored LP. Tu su nam se otvorila dodatna dva kola, pa cemo izbalansirati raspored.
Max Allegri
Pozivam igrace svoje ekipe da se galvaniziraju, krajnje je vrijeme. Ekipe sa igracem manje nas pobjedjuju, pa dokle majku mu

Auu jesu gosti dobili po usima ovo kolo, jedino Pivopije zakazale.
⚽FK Garaže⚽
Odvratno domaćinsko kolo.
Pitam se da li je savez sramota za ovakve rezultate.
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Sistem. Parovi ubaceni,izvuceno i ja postavio. Isto ti je veceras u 21:00 pa uprati ako zelis.
Max Allegri
Postoje oni dani u mjesecu, kod svakog forumaša, kad se slažu s tobom. Meni je to danas. Za ove rezultate i nabijanje domaćinske gol razlike neko daje otkaz ili se mijenja sistem izbora parova.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Savez u kavez
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Evo vam dajem opciju da ipak upratite live izvlacenje parova. Kao sto se uvijek radilo osim u prvom kolu, izvlacenje je veceras u 22:15h.
https://www.randomresult.com/ticket.php?t=2646871TEFVR

Ne da niko nece dati otkaz,ovim putem zelim da obavijestim igrace i navijace da je novi clan saveza igrac ekipe Joint_fc i dugogodišnji clan foruma KonjicBoy

Max Allegri
Cini mi se da je ova liga bila mnogo bolja u smislu organizacije i regularnosti dok ju je vodio Sarmelino rahmet mu dusi.
Ovo sto je pogodio forumas CROtourios se nece vise nikad ponoviti 
Pet utakmica pogodjeni, a promasio je Real M. koji je zabio u 88 min za 1:2, cak i za dodatni par su ga dijelile sekunde da i njega pogodi. Znaci uz malo srece moglo je biti 7 pogodaka. Svaka cast druze

Pet utakmica pogodjeni, a promasio je Real M. koji je zabio u 88 min za 1:2, cak i za dodatni par su ga dijelile sekunde da i njega pogodi. Znaci uz malo srece moglo je biti 7 pogodaka. Svaka cast druze

⚽FK Garaže⚽
- legenda reala
- Kontakt:
Imas li jos koga od svojih jarana iz Konjica da stavis u savez
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ti kao jedan od glavnih igraca lige trebas pokrenuti bojkot. Ja sam uz tebe.legenda reala je napisao/la: ↑21 sep 2021, 17:05Imas li jos koga od svojih jarana iz Konjica da stavis u savez
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ma stvarno treba nesto mijenjati jer ovakva kola ubijaju ligu. Pa prvo je Legenda ispao prije dvije sezone, pa prosle sezone i ja. A vazimo za dva najbolja igraca ovdje. Eto i u ovakvom kolu sam uspio pogoditi, ali kakve koristi kad su domacini u prosjeku zabili pet golova.
Liga je konstantno napredovala i bila na dobrom putu dok je Sarmel bio tu. Nakon njegovog odlaska je u padu.
Liga je konstantno napredovala i bila na dobrom putu dok je Sarmel bio tu. Nakon njegovog odlaska je u padu.
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 7 gostiju.