FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Bersaga
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Crnčević, Zdunić i Vištica su nam došli na "slijepo".
Mate iz utakmice u utakmicu sve bolji i bolji, jak na lopti. Bruno onako, solidan, dobar u skoku i brz, realno više mu odgovara pozicija krila nego Subašiću.
Vištica nije nikako igrao i ne možemo ga komentarisati.
Stjepanović i Jahić su igrači koji su prošli skoro pa komplet, ako ne i komplet pripreme, na kraju ukupno 0 minuta na terenu. Ne razumijem zašto su se potpisivali ugovori s njima? Nije moguće da su na pripremama bili dobri toliko da im se da ugovor pa ih onda niželigaši brukaju na prijateljskim utakmicama.
Ovaj potez da se Zecu produži ugovor na godinu dana je isto loš potez, boluje od hipohondrije čovjek, pomisli da odigra utakmicu, povrijedi se.
Nema koristi sad smjenjivati Ivkovića, da nam dođe Ferguson ne može nam specijalno pomoći jer nemamo kvaliteta. Ima i on svojih mana i nije za nas trener ali kažem da njegova smjena nama ništa ne bi donijela.Ako počne kakav bojkot svlačionice, Bekrića nabiti s noge na nogu da je ne znam ti kakva legenda. Znalo bi se da je on kolovođa, ono što su uradili Petroviću i onu kurcobolju koju su pokazali na derbiju im nikad neću halaliti a i on je bio jedan od glavnih tu.
Mate iz utakmice u utakmicu sve bolji i bolji, jak na lopti. Bruno onako, solidan, dobar u skoku i brz, realno više mu odgovara pozicija krila nego Subašiću.
Stjepanović i Jahić su igrači koji su prošli skoro pa komplet, ako ne i komplet pripreme, na kraju ukupno 0 minuta na terenu. Ne razumijem zašto su se potpisivali ugovori s njima? Nije moguće da su na pripremama bili dobri toliko da im se da ugovor pa ih onda niželigaši brukaju na prijateljskim utakmicama.
Ovaj potez da se Zecu produži ugovor na godinu dana je isto loš potez, boluje od hipohondrije čovjek, pomisli da odigra utakmicu, povrijedi se.
Nema koristi sad smjenjivati Ivkovića, da nam dođe Ferguson ne može nam specijalno pomoći jer nemamo kvaliteta. Ima i on svojih mana i nije za nas trener ali kažem da njegova smjena nama ništa ne bi donijela.Ako počne kakav bojkot svlačionice, Bekrića nabiti s noge na nogu da je ne znam ti kakva legenda. Znalo bi se da je on kolovođa, ono što su uradili Petroviću i onu kurcobolju koju su pokazali na derbiju im nikad neću halaliti a i on je bio jedan od glavnih tu.
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
Kao sto sam pisao Ivkovic jeste tanak zato i cijelu trenersku karijeru vodi klubove koji se bore za opstanak i ispadaju iz lige,ali nema tog trenera koji moze puno bolje sa ovim polovnjacima da se razumijemo,mislim neki bolji trener bi imao mozda u vrh glave 3 boda vise i to je to ,ne moze od govana pita da ga ****
Tomo treba biti svjestan ipak da smo mi jos uvijek mahala ,bez investitora i gazde i shodno tome ove greske i gluposti smanjiti na minimum.
O Fejzicu ne bih trosio rijeci,amaterski golman koji je zalutao u Zelju zahvaljujuci nekim ljudima pa i nije dobar uzorak da se komentarise bilo sta u vezi Tome na njegovom slucaju jer njega bi i rodjeni otac otjerao zbog nekvaliteta

Tomo treba biti svjestan ipak da smo mi jos uvijek mahala ,bez investitora i gazde i shodno tome ove greske i gluposti smanjiti na minimum.
O Fejzicu ne bih trosio rijeci,amaterski golman koji je zalutao u Zelju zahvaljujuci nekim ljudima pa i nije dobar uzorak da se komentarise bilo sta u vezi Tome na njegovom slucaju jer njega bi i rodjeni otac otjerao zbog nekvaliteta

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Upravo.Mi faktički nemamo desetke. Bojo je neka lažna, Subašić mrljava desetka, nekako mi je Beća na momente djelovao najozbiljniji tu iako je po vokaciji defanzivniji igrač. Odavno nisam vidio onakva mu*a od mlađeg igrača.MoSaZeLjo1921 je napisao/la: ↑21 sep 2021, 00:21Može pričati ko šta hoće sa Štilićem i Hajdarom,mi ćemo biti 50 % jači,još Ramović ako se vrati,dobija se širina rostera,koliko toliko.
Sa Štilićem i Ramovićem, kakvi god da su s milion mahana ova ekipa će biti jača 50%.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
-
- Kontakt:
Ko umjesto Mujezinovica i Subasica?? Zdunic,Bekric,Gasal,Hrelja??Mamba21 je napisao/la: ↑21 sep 2021, 00:00Nije Ivković sad najbolji trener, ali realno praviti jedne te iste greške od samog početka su za šamara.
Krenem od Subašića ili Mujezinovića koja je njihova uloga na terenu, jedan da ko ukopan stoji na terenu, a drugi da se vrti u krug i lažnjake prosipa.. Još ne mogu da vjerujem da Mujezinović igrao svih 9 utakmica po 90 minuta, a od svega samo 1 gol, to može bilo ko da stigne tu statistiku, a preko 800 skupljenih minuta.
Bekrić, počinje svoju staru ljubav da prosipa, kao u vakat Petrovića.. Stari "rak" koji se vraća čim sjedi na klupi, a Beća je puno korisniji od njegovih škarica, hvatanje voleja i šetkanja po terenu, 10 min i to mu je puno.
Jedino odbrana funkcioniše, ostalo je velika taraba
Bgm Tuce sa klupe prosle godine donese tri boda iz Mostara, ove nas izvadi protiv Slobode. Malo vise respekta, ne bi skodilo.
-
- Kontakt:
Nama je najmanji problem na poziciji veznih igraca. Trebaju nam jaca krila i bolji spic (uz duzno postovanje, lazar je kiler na spram juricica). Zadnja linija se moze trpiti, ali sad da biras noviu 11 bi trazili sigurno.
- NerminFatic
- Kontakt:
Najkasnije pocetkom januara dolazi investitor! Kud ces bolju vijest!
A Zeko vec dvije sedmice u trenaznom procesu!
A Zeko vec dvije sedmice u trenaznom procesu!
Zadnja izmjena: NerminFatic, dana/u 21 sep 2021, 11:26, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
To se svake godine prica.. Nisam vjerovao ni u gradju istoka dok nije pocela, tako da cu i u ovo povjerovati kada taj investitor dodje..
Pročepit će negdje.
Zecu se ugovor produzio zbog dugova pa da se to lakse isplacuje, tako sam ja cuo.Bersaga je napisao/la: ↑21 sep 2021, 01:44Crnčević, Zdunić i Vištica su nam došli na "slijepo".
Evo sad su na pressu spomenuli i Stilica. Nazif rece da se ceka samo potpis Stilica, da potpise taj novi ugovor sto mu je ponudjen i to je to. Nakon njega Ivkovic govori kako mu se Stilic nije ni obracao poslije prvog treninga i razgovora i da smatra da je Stilic izabrao najgoru opciju za njega. Tu isto spomenu i Zeca koji je kao trenirao i rjesavao probleme sa upravom u hodu. Eh sad kako ce to utjecati na Stilica, vidjet cemo. Ako ce doci i unijeti nemir opet, neka ga na pijankama. Ako ce biti motivisani Stilic, a u tom ugovor valjda ima i bonuse za asistencije i golove, mi cemo biti 30% jaci. Svi smo ocekivali da ce se to s njim izgladiti puno ranije jer je “nas”, al krcina. Mislim da ce poslije ovog pressa i Tominih rijeci biti samo jos gore

Poslije ovoga sto je šef rekao za Štilića javno mozemo sigurno zaboraviti da ce potpisati ugovor koji mu je predan...udarice mu opet na ego ovo kao i kad ga je raja prozivala pa mu tesko bilo..
Pa Semirov rodjak je napisao u onom tekstu u Raportu u fazonu da je Semiru draze ne baviti se fudbalom nego da ga trenira Ivkovic. Zato i odugovlaci. Ne bi valjda za rodjaka lagao, za ostale nabrojane manje-vise. Nazifu uopste nije bilo pravo sto se na to pitanje Ivkovic ukljucio, pokusao ga je i prekinuti, tj. nadglasiti u jednom momentu, ali dzaba.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
Zar ovaj Tomin komentar ne vidiš kao pozitivnu vijest? Je li rekao treba mi koji dan, javim se za 2 dana. Što se nije javio šefu stručnog štaba? Što nije, poput Zeca, istovremeno trenirao i održavao formu i razgovarao sa klubom? Zar to nije jedino ispravno ako imaš nijjet da pomogneš klubu?LjoZee je napisao/la: ↑21 sep 2021, 11:34Pa Semirov rodjak je napisao u onom tekstu u Raportu u fazonu da je Semiru draze ne baviti se fudbalom nego da ga trenira Ivkovic. Zato i odugovlaci. Ne bi valjda za rodjaka lagao, za ostale nabrojane manje-vise. Nazifu uopste nije bilo pravo sto se na to pitanje Ivkovic ukljucio, pokusao ga je i prekinuti, tj. nadglasiti u jednom momentu, ali dzaba.
Željezničar za život cijeli!
Ma ko a jbe ja sam davno jos rekao da od njegovog povratka nema ništa ispao šupak i to je to. Koga nema bez njega se može i mora.SudoHusika je napisao/la: ↑21 sep 2021, 11:40Zar ovaj Tomin komentar ne vidiš kao pozitivnu vijest? Je li rekao treba mi koji dan, javim se za 2 dana. Što se nije javio šefu stručnog štaba? Što nije, poput Zeca, istovremeno trenirao i održavao formu i razgovarao sa klubom? Zar to nije jedino ispravno ako imaš nijjet da pomogneš klubu?LjoZee je napisao/la: ↑21 sep 2021, 11:34Pa Semirov rodjak je napisao u onom tekstu u Raportu u fazonu da je Semiru draze ne baviti se fudbalom nego da ga trenira Ivkovic. Zato i odugovlaci. Ne bi valjda za rodjaka lagao, za ostale nabrojane manje-vise. Nazifu uopste nije bilo pravo sto se na to pitanje Ivkovic ukljucio, pokusao ga je i prekinuti, tj. nadglasiti u jednom momentu, ali dzaba.
Republička liga BiH:1946
Prva liga SFRJ:1971–72
Premijer liga:1997–98, 2000–01, 2001–02, 2000–01, 2009–10, 2000–01, 2011–12, 2000–01, 2012–13
Kup BiH:1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2010–11, 2011–12, 2017–18
Superkup:1998, 2000, 2001
Prva liga SFRJ:1971–72
Premijer liga:1997–98, 2000–01, 2001–02, 2000–01, 2009–10, 2000–01, 2011–12, 2000–01, 2012–13
Kup BiH:1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2010–11, 2011–12, 2017–18
Superkup:1998, 2000, 2001
Ma poserem ga, Ivković je 100% upravu za ovo što je rekao.LjoZee je napisao/la: ↑21 sep 2021, 11:34Pa Semirov rodjak je napisao u onom tekstu u Raportu u fazonu da je Semiru draze ne baviti se fudbalom nego da ga trenira Ivkovic. Zato i odugovlaci. Ne bi valjda za rodjaka lagao, za ostale nabrojane manje-vise. Nazifu uopste nije bilo pravo sto se na to pitanje Ivkovic ukljucio, pokusao ga je i prekinuti, tj. nadglasiti u jednom momentu, ali dzaba.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Normalno da ne voli Ivkovica kad je ovaj na treninzima maksimalno nalozen i trazi da se dadne 110% snage.LjoZee je napisao/la: ↑21 sep 2021, 11:34Pa Semirov rodjak je napisao u onom tekstu u Raportu u fazonu da je Semiru draze ne baviti se fudbalom nego da ga trenira Ivkovic. Zato i odugovlaci. Ne bi valjda za rodjaka lagao, za ostale nabrojane manje-vise. Nazifu uopste nije bilo pravo sto se na to pitanje Ivkovic ukljucio, pokusao ga je i prekinuti, tj. nadglasiti u jednom momentu, ali dzaba.
Sef je sve upravu, samo mozda to nije trebao reci javno ako se vec ocekuje da potpise taj ugovor. Nazif samo sto nije suzu pustio kad je Tomo krenuo pricat, kontra satrali smo se i dosli tako blizu i ti usra sad

Realno, mozemo zaboraviti Stilu i biti sretni da nas i ne tuzi poslije ovog danas...
- NerminFatic
- Kontakt:
Mozda nije morao reci ''da je bio pametniji'', ali opet kakav bi bio autoritet trener da mu ne smije nista reci. I ja sumnjam da ce Semir nakon ovog danas doci. Steta jer ga bas trebamo.Raonffa je napisao/la: ↑21 sep 2021, 11:44Ma poserem ga, Ivković je 100% upravu za ovo što je rekao.LjoZee je napisao/la: ↑21 sep 2021, 11:34Pa Semirov rodjak je napisao u onom tekstu u Raportu u fazonu da je Semiru draze ne baviti se fudbalom nego da ga trenira Ivkovic. Zato i odugovlaci. Ne bi valjda za rodjaka lagao, za ostale nabrojane manje-vise. Nazifu uopste nije bilo pravo sto se na to pitanje Ivkovic ukljucio, pokusao ga je i prekinuti, tj. nadglasiti u jednom momentu, ali dzaba.

Ja ne znam sta ste vi slusali, covjek nije nista rekao lose o njemu nego da mu je najbolje da trenira i da rijesava probleme jer je na gubitku i on i klub.
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
-
- Kontakt:
Meni samo nije jasno zbog čega bi se trebao uvrijediti? Ničim ga čovjek nije uvrijedio, samo je rekao da je trebao "fudbalski" razlučiti i trenirati kako bi bio spreman odmah u sličaju eventualnog dogovora sa klubom.
Željezničar za život cijeli!