FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Pa fino ti je napisao let3 niko ozbiljan neće ostaviti klub na sred sezone, bilo je i takvih slučajeva naravno ali rijetkost.
Pogotovo ako znamo kakav je lik Bielsa.
Diego Martinez je najrealnija opcija, mlad je, sa Granadom je pravio fine rezultate, nezaposlen je pa bi vjerujem pristao na ugovor samo do kraja sezone ako se pokaže ostaviti ga na klupi.
Naravno neko će reći i Setien je pravio fine rezultate prije Barce ali mora se preuzeti neki rizik.
Pogotovo ako znamo kakav je lik Bielsa.
Diego Martinez je najrealnija opcija, mlad je, sa Granadom je pravio fine rezultate, nezaposlen je pa bi vjerujem pristao na ugovor samo do kraja sezone ako se pokaže ostaviti ga na klupi.
Naravno neko će reći i Setien je pravio fine rezultate prije Barce ali mora se preuzeti neki rizik.
Don't hate what you don't understand.
Ni ne treba im bolje od Koemana, yebo im on majku. Neka ga nastave podržavati dok gura klub u provaliju.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
- jasonstatham
- Kontakt:
Xavi nije htio ranije, sada pogotovo neće.let3 je napisao/la: ↑21 sep 2021, 00:37Pominju se ovih pet imena:BoixosNois1899 je napisao/la: ↑20 sep 2021, 23:51Pirlo jedna od mogućih opcija da zamijeni Koemana.![]()
- Xavi Hernández
- Andrea Pirlo
- Antonio Conte
- Erik ten Hag
- Marcelo Bielsa
Xavi trenira Al Sad, ali ima onu klauzulu da može otici kad hoce u Barcu. Pitanje je hoce li on u ovo rasulo. Nadam se da hoce![]()
Bielsa trenira Leeds, nece u po sezone ici, tako da to odmah otpada.
Ista stvar i sa Ten Hagom u Ajaxu.
Conte je slobodan, ispada najlogicniji izbor pošto trenutno nema trenerski angažman. Ne bi volio ga vidjeti na klupi Barce, al eto.
Pirlo, no comment.
Pirlo, ne treba komentarisati. Heineken cirkusant.
Conte, jedino rješenje u ovoj usranoj situaciji. Ali on je 15 do 20 mil evra po sezoni, plus ko zna kakvi zahtjevi. Izjebao je Chelsea max. A Inter je ekspresno napustio, jer je vidio da je u dubiozi. Poput Barcelone. Znači doći će jedino da ga drogiraju.
ten Hag, sezona krenula, niti će on htjeti sada, niti će ga Ajax pustiti.
Bielsa, isto kao ten Hag.
Imate još koga? Ja bih Valverdea vratio. Nosonja je dr.mr.sci. za Ronalda.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
2 trofeja u debitantskoj sezoni ima, dobijate novog Pepa praktično.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑20 sep 2021, 23:51Pirlo jedna od mogućih opcija da zamijeni Koemana.![]()
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- Donnie Darko
- Kontakt:
Hoćel Pirla pustit benzinska pumpa na kojoj je zaposlen?
Pirlo bi vam i kao igrac bio pojacanje
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
moguca opcija je roberto martinez, koji je katalonac
samo cu reci da ronald koeman ima puno bolji cv nego on (naravno, to moze, a i ne mora nista znaciti)
od svih trenera cija imena i prezimena su se pojavila u medijima, niko osim xavija nije po mojoj volji
samo cu reci da ronald koeman ima puno bolji cv nego on (naravno, to moze, a i ne mora nista znaciti)
od svih trenera cija imena i prezimena su se pojavila u medijima, niko osim xavija nije po mojoj volji
- Donnie Darko
- Kontakt:
Nema bolji, samo ima veći i duži CV zbog više godina iskustva. Martinezov stint sa Belgijom je bolji od kompletne Koemanove trenerske karijere, iako ni to nije toliko impresivno sa obzirom na roster koji Belgija ima. Sličan je to nivo sve, daleko su obojica od idealnog.
Od Bielse nema nista, nece napustiti Leeds usred sezone. Mada bi itekako volio da ih izmaltretira svojim metodama jednu dvije sezone, da krv pisaju
Nadam se Xaviju, prizeljkujem njega
ima onu klauzulu da moze otici u Barcu u sred sezone. Samo je pitanje da li je dovoljno lud da dodje u ovaj haos ili da ceka neka bolja i stabilnija vremena.

Nadam se Xaviju, prizeljkujem njega

- BoixosNois1899
- Kontakt:
Roberto Martinez je prva želja Laporte i Jordija Cruyffa.
Nevjerovatno koliko ljudi imaju fetiš na polovne trenere.

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Hebo im Roberto Martinez pamet blesavuBoixosNois1899 je napisao/la: ↑21 sep 2021, 13:48Roberto Martinez je prva želja Laporte i Jordija Cruyffa.![]()

Kako se samo dosjete takvih pokemona ? odakle ih vade

- BoixosNois1899
- Kontakt:
Fakat ni meni nije jasno. Od ovih imena šta se spominju, nekako bi najviše volio ten Haga vidjeti na klupi ali nema šanse da napusti Ajax u toku sezone. Na kraju će ubaciti Xavija u ovo ludilo i potrošiti ga bezveze.let3 je napisao/la: ↑21 sep 2021, 13:52Hebo im Roberto Martinez pamet blesavuBoixosNois1899 je napisao/la: ↑21 sep 2021, 13:48Roberto Martinez je prva želja Laporte i Jordija Cruyffa.![]()
Nevjerovatno koliko ljudi imaju fetiš na polovne trenere.![]()
Kako se samo dosjete takvih pokemona ? odakle ih vade![]()
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
66-godisnji marcelo bielsa da trenira klub koji je u tranziciji i koji ima dosta mladih igraca
tesko da postoji losiji izbor
tesko da postoji losiji izbor
- ElCartel11
- Kontakt:
Eh cuj Roberto Martinez zemljo otvori se. Lako mu je busiti nejac sa repkom Belgije koja je u top 3 sto se tiče pojedinacnog kvaliteta. Ali vidjeli smo ga na djelu na velikim takmicenja. Odron.
Od svih tih nabrojanih jedino Xavi. Ako ne on, onda nekog iz Barce B, C, D, F ubaciti kakav Pirlo, Martinez i ostale krampe.
Od svih tih nabrojanih jedino Xavi. Ako ne on, onda nekog iz Barce B, C, D, F ubaciti kakav Pirlo, Martinez i ostale krampe.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
- NisamInSajder
- Kontakt:
S obzirom da je napustio Lazio nakon 2 dana, čisto sumnjam da bi i prihvatio ponudu Barcelone. Ali, ko zna.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.