FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Nidje veze vala, ne vidim razlog zasto bi se trebao uvrijediti, nista mu ruzno nije receno. Svima bi nam bilo draze da je bio ova 3 mjeseca u trenaznom procesu i da odma moze uci u ekipu kada rijesi probleme. Druga stvar je sto to nije bilo tako. Nadam se da ce potpisati novi ugovor i da ce vrlo brzo biti u ekipi jer nam jedan takav znalac treba.
ja nisam vjerovao u istok dok nisam prvi put sjeo na njegaMojaMalenkost je napisao/la: ↑21 sep 2021, 11:22To se svake godine prica.. Nisam vjerovao ni u gradju istoka dok nije pocela, tako da cu i u ovo povjerovati kada taj investitor dodje..
mislim da je najveći problem sa investitorima razlika u očekivanju dvije strane u procesu i nisam optimista, ali kad dođe voda do zavrat sve je moguće
živi bili pa vidjeli
-
- Kontakt:
Kakvi bolan rodjaci. Meni rodjak prodavao auto za 11 hiljada,a na piku mu stoji 9000. Sve sam ti rekao.LjoZee je napisao/la: ↑21 sep 2021, 11:34Pa Semirov rodjak je napisao u onom tekstu u Raportu u fazonu da je Semiru draze ne baviti se fudbalom nego da ga trenira Ivkovic. Zato i odugovlaci. Ne bi valjda za rodjaka lagao, za ostale nabrojane manje-vise. Nazifu uopste nije bilo pravo sto se na to pitanje Ivkovic ukljucio, pokusao ga je i prekinuti, tj. nadglasiti u jednom momentu, ali dzaba.
Ne vidim njegovo ubacivanje kao nesto pozitivno prije svega jer se jasno vidjelo da Nazifu nije bilo ok to. Predsjednik kluba pokusava te na kulturan nacin zaustaviti, a ti hoces i pored te opomene da "operes" sebe. To ti isto dodje nepostovanje kao i stajling protiv Veleza jer ti je nebitno sta predsjednik ti kaze ili "naredjuje". Da je Nazif htio, odnosno da je smatrao da je ok da on se ubaci tu sam bi mu ponudio da isprica ili ne bi pokusavao prekinuti. Nakon toga Ipe je rekao da se predje na pitanja o utakmici, a do tada, tj. tog ubacivanja Nazif normala odgovarao svima bez problema.SudoHusika je napisao/la: ↑21 sep 2021, 11:40Zar ovaj Tomin komentar ne vidiš kao pozitivnu vijest? Je li rekao treba mi koji dan, javim se za 2 dana. Što se nije javio šefu stručnog štaba? Što nije, poput Zeca, istovremeno trenirao i održavao formu i razgovarao sa klubom? Zar to nije jedino ispravno ako imaš nijjet da pomogneš klubu?
Pripazio te.BarbareZeljin je napisao/la: ↑21 sep 2021, 12:11Kakvi bolan rodjaci. Meni rodjak prodavao auto za 11 hiljada,a na piku mu stoji 9000. Sve sam ti rekao.

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Upravo zbog ovoga trebaju sposobni ljudi u klubu, da se dogovori sta hoce klub a sta hoce investitor, obostrani interesi da se pokplope. Kazu imaju dva zainterovana, samo pametno odigrati valjda imaju plan.jestamaji je napisao/la: ↑21 sep 2021, 11:56ja nisam vjerovao u istok dok nisam prvi put sjeo na njegaMojaMalenkost je napisao/la: ↑21 sep 2021, 11:22To se svake godine prica.. Nisam vjerovao ni u gradju istoka dok nije pocela, tako da cu i u ovo povjerovati kada taj investitor dodje..
mislim da je najveći problem sa investitorima razlika u očekivanju dvije strane u procesu i nisam optimista, ali kad dođe voda do zavrat sve je moguće
živi bili pa vidjeli
A ne daj Boze da se prodamo kao onamo oni, pa kada amiđi dosadi davati pare - jos zatrazi nazad sto je dao - onda ide kljuc u bravu.
Zadnja izmjena: Machak, dana/u 21 sep 2021, 12:22, ukupno mijenjano 1 put.
Mjau !
Što se tiče investitora, volio bih da se makar među nama navijačima smanje očekivanja. Nekako kroz priču sa ljudima i čitajući forum često osjetim da mi dolazak investitora smatramo krajem svijeta i da će svi problemi nestati preko noći. Da ne bi, kada se ugovor sa jednim od tih potencijalnih dogodi, a ako Bog da hoće, počeli da pljujemo i njih jer nam nisu upumpali neke nerealne cifre i što nismo u prvoj sezoni od njihovog dolaska uzeli titulu. Jer mi nismo ni PSG niti su ljudi kojima smo interesantni šeici sa Bliskog istoka.
Ono što je najbitnije da neko ko se odluči da uloži svoj novac u klub, u to uključi i ljude kvalifikovane za svoj posao koji će se prije svega posvetiti našoj omladinskoj školi, jer to mora biti temelj svakog ulaganja. Svako ko ima dijete tamo ili nekoga koga poznaje, ko ode i prošeta pomoćnim igralištem sa umjetnom travom zna da su uslovi očajni, da su potrebni kvalitetni ljudi koji će tu školu dobro posložiti, stvoriti uslove da nam djecu treniraju edukovani, dobri pedagozi i treneri.
Manijaci su uradili veliku stvar, utakmicom u subotu i proslavom za vikend i poslali snažnu poruku nekome ko razmišlja o tome da uloži novac u naš klub.
Ono što je najbitnije da neko ko se odluči da uloži svoj novac u klub, u to uključi i ljude kvalifikovane za svoj posao koji će se prije svega posvetiti našoj omladinskoj školi, jer to mora biti temelj svakog ulaganja. Svako ko ima dijete tamo ili nekoga koga poznaje, ko ode i prošeta pomoćnim igralištem sa umjetnom travom zna da su uslovi očajni, da su potrebni kvalitetni ljudi koji će tu školu dobro posložiti, stvoriti uslove da nam djecu treniraju edukovani, dobri pedagozi i treneri.
Manijaci su uradili veliku stvar, utakmicom u subotu i proslavom za vikend i poslali snažnu poruku nekome ko razmišlja o tome da uloži novac u naš klub.
-
- Kontakt:
Moraš shvatiti da Nazif, kao i svaki prethodni predsjednik, većinom priča lijepo i ušminkano, tj priča ono što raja žele da čuju. Tako da njegova izlaganja treba uzeti sa dozom rezerve. Tako ja bar mislim.LjoZee je napisao/la: ↑21 sep 2021, 12:17Ne vidim njegovo ubacivanje kao nesto pozitivno prije svega jer se jasno vidjelo da Nazifu nije bilo ok to. Predsjednik kluba pokusava te na kulturan nacin zaustaviti, a ti hoces i pored te opomene da "operes" sebe. To ti isto dodje nepostovanje kao i stajling protiv Veleza jer ti je nebitno sta predsjednik ti kaze ili "naredjuje". Da je Nazif htio, odnosno da je smatrao da je ok da on se ubaci tu sam bi mu ponudio da isprica ili ne bi pokusavao prekinuti. Nakon toga Ipe je rekao da se predje na pitanja o utakmici, a do tada, tj. tog ubacivanja Nazif normala odgovarao svima bez problema.SudoHusika je napisao/la: ↑21 sep 2021, 11:40Zar ovaj Tomin komentar ne vidiš kao pozitivnu vijest? Je li rekao treba mi koji dan, javim se za 2 dana. Što se nije javio šefu stručnog štaba? Što nije, poput Zeca, istovremeno trenirao i održavao formu i razgovarao sa klubom? Zar to nije jedino ispravno ako imaš nijjet da pomogneš klubu?
Pripazio te.BarbareZeljin je napisao/la: ↑21 sep 2021, 12:11Kakvi bolan rodjaci. Meni rodjak prodavao auto za 11 hiljada,a na piku mu stoji 9000. Sve sam ti rekao.![]()
Nevezano za Ivkovićev odgovor, meni djeluje da Štila, prvobitno, ne zna ni sam šta želi. Ako ćemo pošteno. Ali da je u pravu za ovaj dio oko treniranja, 100000% je u pravu.
Hipotetički, evo i da potpiše sutra - ti hajra od njega nemaš do decembra jer nije potrčao od prošle sezone. Znači i da dođe, plaćaš ga bezveze do momenta do kad ne bude spreman da igra.
Željezničar za život cijeli!
Nisam ja nista rekao za pricu Nazifa na press-u i ostale odgovore nego mi je logicno da ubacivanje nekog ne moze biti nesto dobro ako covjek koji redovno razgovara sa Stilicem i pregovara smatra da je to pogresno, a uz to i PR kluba nakon toga prekinuo pricu o ostalim temama da se prica ne bi sirila i okrenuo se utakmici. Vise ovdje nije bitan igracki doprinos za ovu polusezonu vec financije. Ako su pronasli nacin, sastavili ugovor koji je sigurno klubu bolji nego trenutni ili trenutna situacija moraju svi upregnuti da se to potpise, a ne da ti lafo pricas svoju stranu i nesto se ubacujes mimo necijeg odobrenja.SudoHusika je napisao/la: ↑21 sep 2021, 12:23Moraš shvatiti da Nazif, kao i svaki prethodni predsjednik, većinom priča lijepo i ušminkano, tj priča ono što raja žele da čuju. Tako da njegova izlaganja treba uzeti sa dozom rezerve. Tako ja bar mislim.
Nevezano za Ivkovićev odgovor, meni djeluje da Štila, prvobitno, ne zna ni sam šta želi. Ako ćemo pošteno. Ali da je u pravu za ovaj dio oko treniranja, 100000% je u pravu.
Hipotetički, evo i da potpiše sutra - ti hajra od njega nemaš do decembra jer nije potrčao od prošle sezone. Znači i da dođe, plaćaš ga bezveze do momenta do kad ne bude spreman da igra.
- lijevapolutka
- Kontakt:
ma do Tome mi je stalo kao do lanjskog snijega. danas je on trener, "sutra" je neko drugi. treneri i igrači dolaze i odlaze, samo je klub bitan. al neka je upao u riječ i svima odbrusio, pa u zadnje vrijeme čovjeka napadaju raznorazni kvazi novinari i njihovi sateliti od "Tominih igrača" do "hinjskog tjerača" igrača.
ako nije poslušao upravu u vezi stajlinga onda ga treba i kazniti, al da necijeni i nepoštuje klub to mu niko ne može i ne smije reći, ipak je u najtežem trenutku po njega (smrt majke) pokazao koliko cijeni naš klub
ako nije poslušao upravu u vezi stajlinga onda ga treba i kazniti, al da necijeni i nepoštuje klub to mu niko ne može i ne smije reći, ipak je u najtežem trenutku po njega (smrt majke) pokazao koliko cijeni naš klub
Zadnja izmjena: lijevapolutka, dana/u 21 sep 2021, 12:36, ukupno mijenjano 1 put.
moSa ljoŽe
Evo za ulaznice obavjestenja.Prodaja ulaznica za susret 10. kola m:tel Premijer lige BiH između FK Sarajevo i FK Željezničar, počinje u 14 sati i danas će se vršiti do 18 sati u Shopu FK Željezničar.
Prodaja će se vršiti u Shopu FK Željezničar i u srijedu od 10 do 18 sati. Cijena ulaznice iznosit će 10 KM za tribinu Jug, a FK Sarajevo obezbijedio je 1.500 ulaznica za navijače FK Željezničar.
Utakmica između FK Sarajevo i FK Željezničar igra se u srijedu s početkom od 20:30 sati.
-
- Kontakt:
Pa neka se zna da se nije javio šefu stručnog štaba, a ne da se igramo gluhih telefona. Te hoću ovako, neću ovako. Mora se poštovati neka hijerarhija, niko ne treba da je veći od kluba.LjoZee je napisao/la: ↑21 sep 2021, 12:27Nisam ja nista rekao za pricu Nazifa na press-u i ostale odgovore nego mi je logicno da ubacivanje nekog ne moze biti nesto dobro ako covjek koji redovno razgovara sa Stilicem i pregovara smatra da je to pogresno, a uz to i PR kluba nakon toga prekinuo pricu o ostalim temama da se prica ne bi sirila i okrenuo se utakmici. Vise ovdje nije bitan igracki doprinos za ovu polusezonu vec financije. Ako su pronasli nacin, sastavili ugovor koji je sigurno klubu bolji nego trenutni ili trenutna situacija moraju svi upregnuti da se to potpise, a ne da ti lafo pricas svoju stranu i nesto se ubacujes mimo necijeg odobrenja.SudoHusika je napisao/la: ↑21 sep 2021, 12:23Moraš shvatiti da Nazif, kao i svaki prethodni predsjednik, većinom priča lijepo i ušminkano, tj priča ono što raja žele da čuju. Tako da njegova izlaganja treba uzeti sa dozom rezerve. Tako ja bar mislim.
Svi na derbi!! Nema izgovora, 100 je godina GOSPODINA.
Koji svi kad su smradovi samo 1500 karata dali za jug
Republička liga BiH:1946
Prva liga SFRJ:1971–72
Premijer liga:1997–98, 2000–01, 2001–02, 2000–01, 2009–10, 2000–01, 2011–12, 2000–01, 2012–13
Kup BiH:1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2010–11, 2011–12, 2017–18
Superkup:1998, 2000, 2001
Premijer liga:1997–98, 2000–01, 2001–02, 2000–01, 2009–10, 2000–01, 2011–12, 2000–01, 2012–13
-
- Kontakt:
Izvinite na upadu ali da vi nama ponudite npr. 3000 ulaznica za derbi na Grbavici i mi bi vama dali 3000 za derbi na Kosevu. Vase uprave odavno diktiraju taj broj gostujucih i ne trebate kriviti FKS za taj reciprocitet. Mozda u buducnosti se dogovore da to bude makar 2500 hiljade ako budu gospoda i jedni i drugi
Samo sto Kosevo prima 35+ hiljada, a Grbavica 13+. Da primaju identicno u hiljadu, dvije, tri gore-dolje pa da trazite jednakost ok, ali ovo je Bosna. Tu, svakako, logika prestaje.Tatamata1946 je napisao/la: ↑21 sep 2021, 12:54Izvinite na upadu ali da vi nama ponudite npr. 3000 ulaznica za derbi na Grbavici i mi bi vama dali 3000 za derbi na Kosevu. Vase uprave odavno diktiraju taj broj gostujucih i ne trebate kriviti FKS za taj reciprocitet. Mozda u buducnosti se dogovore da to bude makar 2500 hiljade ako budu gospoda i jedni i drugi
Ne znam ni sto su nasi pristajali na ovo oko karata iskreno.
-
- Kontakt:
Poserem se ja na reciprocitet gdje je 1500(13.000) jednako 1500(35000). A i onom ko je pristao na ove uvjete.
Reciprocitet gdje je 1500(13.000) jednako 1500(35000) Gdje tu logikaTatamata1946 je napisao/la: ↑21 sep 2021, 12:54Izvinite na upadu ali da vi nama ponudite npr. 3000 ulaznica za derbi na Grbavici i mi bi vama dali 3000 za derbi na Kosevu. Vase uprave odavno diktiraju taj broj gostujucih i ne trebate kriviti FKS za taj reciprocitet. Mozda u buducnosti se dogovore da to bude makar 2500 hiljade ako budu gospoda i jedni i drugi
Republička liga BiH:1946
- themaniaks
- Kontakt:
Sta vas od pitara cudi, pa svjesni su da bi nas vise doslo nego njih n acijelom stadionu.
Kukavice
Kukavice
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
Uopste se nije trebalo pristajati, predlagati kako god taj dogovor vec se trebalo postaviti tako da nasi nece Kosevo, ali ne mogu ni njihovi na Grbavicu. Ako ne moze makar pola Juga s obzirom na kapcitet gore onda ne treba nikako. Svako neka igra samo pred svojim navijacima i eto.
Ne mogu to neandertalci shvatiti moj ljoze, vec ima x godina...LjoZee je napisao/la: ↑21 sep 2021, 12:55Samo sto Kosevo prima 35+ hiljada, a Grbavica 13+. Da primaju identicno u hiljadu, dvije, tri gore-dolje pa da trazite jednakost ok, ali ovo je Bosna. Tu, svakako, logika prestaje.Tatamata1946 je napisao/la: ↑21 sep 2021, 12:54Izvinite na upadu ali da vi nama ponudite npr. 3000 ulaznica za derbi na Grbavici i mi bi vama dali 3000 za derbi na Kosevu. Vase uprave odavno diktiraju taj broj gostujucih i ne trebate kriviti FKS za taj reciprocitet. Mozda u buducnosti se dogovore da to bude makar 2500 hiljade ako budu gospoda i jedni i drugi
Ne znam ni sto su nasi pristajali na ovo oko karata iskreno.

Pitari su cudan narod. A kakvi navijaci takav i klub. Potez uprave za derbi je za stiditi se. Bukvalno sramota bi me bila kao navijaca tog kluba.
@igrajlopte 🐦
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.