NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica
Najvece razocarenje meni licno od dijaspore je Njemačka i Austrija. Pa tu imas 90% cijele Zeničke dijaspore ali osim par njih nema ih akcijama kako sam ocekivao.
Ako Njemacka sama ne moze kupiti 300 donatorskih ulaznica onda ne znam.
Ako Njemacka sama ne moze kupiti 300 donatorskih ulaznica onda ne znam.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Opet idealni vremenski uslovi za vrijeme utakmice u nedelju. +28 sunčano.
Idemo po 12 bodova !!!
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
-
dinodino2019
- Kontakt:
Idemo utakmicu po utakmicu, ne treba nikoga podcjenjivati, ali kuci vise ne smijemo gubiti bodove. Treba umjesto Popovica probati Kovaca na lijevom beku
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
Nemozes se oslanjati na dijasporu. Njima hvala za svaki doprinos, ali mi u Zenici treba da budemo stub kluba, a ne dijaspora.Ja sam taj sto je izrekao tu kontroverznu tvrdnju i jos uvijek stojim iza nje. Svedjana ima mozda 9-10 u toj grupi. Ovih iz St. Louisa 5-6, a toliko su u stanju da naprave. Sad zamisli da se udruze "zenicani" iz jos 20 gradova/drzava u svijetu i da daju po 5000, to je 100k laganice. Poenta naravno jeste u tome da bez obzira kako to gledali ta ukljucenost moze i mora biti veca. To je samo realno analiziranje stanja.
Nas treba da bude 2000 u prosjeku, pa cak i ovoj ligi koju igramo.
Tako je. Neka svako razmislja o svom doprinosu u svojim mogucnostima, a ne tog tipa ja cu da se stisnem, a neka dijaspora daje. Ideja te podrske za Čelik je da svi ljudi koji iskreno vole klub, bez obzira bili oni u Zenici ili negdje drugo, uvijek razmisljaju kako mogu vise doprinijeti. Ideal je sve za klub, nista od kluba. Djelo je ljubav, a ne busanje u prsa!
Veličina, FK i šina,
Tradicija, suština
I kičme disciplina!
BAŠ ČELIK
Tradicija, suština
I kičme disciplina!
BAŠ ČELIK
- BatistutA19
- Kontakt:
Svaka cast dijaspori koja pomaze klub malo vecim novcem kao 12 igrac i veliki im respekt i kapa do poda i naravno svim 12 igracima i sponzorima.
Al naravno da moze i koje u Zenici doprinijet koliko moze pa nek mjesecno 2 upaljaca kupe 2000 navijaca Celika a da ne pricam vise nesto to je 10 000 KM samo na upaljjacima i zamisli za godinu 120 000 KM samo na upaljacima.
Samo treba naviku stvorit neku i da se probodi narod jer mnogi spavaju i cekaju kad ce se Celik vratit u PL i svi ce se oni vratit Celiku i trebaju da se vrate al treba ih i budit polahko i samo nastavit ovako pravim putem ici i doci ce sve na svoje mjesto akobogda.
Bitno je da je zaustavilo propadanje kluba,da ne idemo u dugove nove,da vracamo dugove ,da sve vise i vise sponzora ima i da se raja lagano vraca Celiku , pa cak i po drustvenim mrezama nema onih pljuvackh komentara kao nekad, ma ni pola.
Al naravno da moze i koje u Zenici doprinijet koliko moze pa nek mjesecno 2 upaljaca kupe 2000 navijaca Celika a da ne pricam vise nesto to je 10 000 KM samo na upaljjacima i zamisli za godinu 120 000 KM samo na upaljacima.
Samo treba naviku stvorit neku i da se probodi narod jer mnogi spavaju i cekaju kad ce se Celik vratit u PL i svi ce se oni vratit Celiku i trebaju da se vrate al treba ih i budit polahko i samo nastavit ovako pravim putem ici i doci ce sve na svoje mjesto akobogda.
Bitno je da je zaustavilo propadanje kluba,da ne idemo u dugove nove,da vracamo dugove ,da sve vise i vise sponzora ima i da se raja lagano vraca Celiku , pa cak i po drustvenim mrezama nema onih pljuvackh komentara kao nekad, ma ni pola.
https://****.ba/sarajevo-objavilo-ci ... besplatan/
Bordo klub je također pokrenuo “porodičnu tribinu. Tribina za najmlađe navijače i navijačice bordo kluba će biti smještena na tribini Zapad na sektorima A3 i A4.
Tako da je cijena “junior” karte 2 KM. Tribina će biti otvorena na svim domaćim utakmicama za bordo porodice, a na istima mališane će dočekati razna iznenađenja i pokloni.
**** Sarajevo, ali ovo im je dobar potez. Nesto mimo utakmice, sto se privuci veci broj djece i porodica.
Bordo klub je također pokrenuo “porodičnu tribinu. Tribina za najmlađe navijače i navijačice bordo kluba će biti smještena na tribini Zapad na sektorima A3 i A4.
Tako da je cijena “junior” karte 2 KM. Tribina će biti otvorena na svim domaćim utakmicama za bordo porodice, a na istima mališane će dočekati razna iznenađenja i pokloni.
**** Sarajevo, ali ovo im je dobar potez. Nesto mimo utakmice, sto se privuci veci broj djece i porodica.
Narod ces privlaciti dobrim rezultatima tj. pobjedama i lagano kad budes ulazio iz lige u ligu.Neka pobjedimo sad 3-4 utakmice za redom i uzmemo 1. mjesto sto se isto gleda mnogo koji smo na tabeli kod ovog naroda, i nek klub objavi tabelu preko drustvenih mreza, mediji isto tako, glat ces imati ako ne 1000 dusa na stadionu, onda priblizno 1000.A isto sam siguran prodato vise i donatorski karti.Tako da to ti je sva suština i realnost.Mi imamo opet najbolju publiku i posjecenost na stadionima inače globalno.Jer nama malo fali.Sjeti se samo kad smo bili 1. na tabeli sa 7 bodova u Premier ligi.Koga god sretnes cujes o Čeliku pričaju.Groznica cijeli grad tresla.Zato sam govorio moramo paralelno raditi i ako nisu primarni rezultati.Jer nismo mi švabe, takva nacija i mentalitet a to nije samo kod nas.Vidices samo abd kad uđemo u 1. Federalnu .Po svim segmentima cemo za 50% više napredovati.Premier liga ide u sjenu zbog nas.BatistutA19 je napisao/la: ↑21 sep 2021, 12:01Svaka cast dijaspori koja pomaze klub malo vecim novcem kao 12 igrac i veliki im respekt i kapa do poda i naravno svim 12 igracima i sponzorima.
Dobar intervju, nadam se da zbog ovih ljudi da ce Livestream biti redovan u buducnosti.
I kad bi se sve podružnice po zemljama ovako organizovale
- limvolikce1945
- Kontakt:
Ali Međuseljac je veliki talenat i ne samo to, posjeduje vrlo važnu kariku za uspjeh, pored talenta važna je i diciplina u radu, što je pokazao. Obavezno ga vezati nekim ugovorom i pravo mi je čudno što ga Skočko još uvijek nije pozvao u prvi tim, mislim da momak ima 16-17 godina, idealno.
- samoposteno
- Kontakt:
Ko ce docekat sutra u 12
- prisonbreak
- Kontakt:
Prije 568 dana je potpisan ugovor sa Calsbergom-Pan. Nema mi logike.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Prvi put na ponudi Premijera nakon 568 dana
- prisonbreak
- Kontakt:
Ako racunamo 568 dana od subote npr kad je utwkmica, igrali protiv radnika u dnevnom terminu

- samoposteno
- Kontakt:
Prvo sam pomislio racun odblokiran pa skontam da je blokiran 20 godinaprisonbreak je napisao/la: ↑21 sep 2021, 16:30Prije 568 dana je potpisan ugovor sa Calsbergom-Pan. Nema mi logike.
Mozda nocni termin utakmice?
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
- prisonbreak
- Kontakt:
Nikakva nocna utakmica se nije igrala prije 568 dana
- samoposteno
- Kontakt:
Ma nesto je izgleda bas dobro ne bi nas zbog tog cimali ipak ima raje sa slabim srcemprisonbreak je napisao/la: ↑21 sep 2021, 16:41Ako racunamo 568 dana od subote npr kad je utwkmica, igrali protiv radnika u dnevnom terminu![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.