FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
I Roberto Martinez ima klauzu u ugovoru da može napustiti klupu reprezentacije Belgije ako dođe ponuda nekog jakog kluba, baš kao i Xavi zato je jasno zašto su njih dvojica prvi izbor. Uz njih može uletiti još Diego Martinez bivši trener Granade u uži izbor ali sumnjam da će ići na još jedan rizik.
Bielsa i ten Hag neće i nemaju namjeru napuštati Leeds odnosno Ajax u ovom trenutku da bi došli u sred sezone u Barçu iako su obojica izjavili kako poziv i povezivanje sa Barçom zaista laska.
Conte - od njega nema ništa, traži preveliku platu između 15 i 18M.
Bielsa i ten Hag neće i nemaju namjeru napuštati Leeds odnosno Ajax u ovom trenutku da bi došli u sred sezone u Barçu iako su obojica izjavili kako poziv i povezivanje sa Barçom zaista laska.
Conte - od njega nema ništa, traži preveliku platu između 15 i 18M.
mosa lošmi stićko tit-ula!
- Shategabri
- Kontakt:
Popusio bi ga Laporti samo da profu dovede.Kakav bi to bio kultan cin.Profa reanimira posrnulog giganta i afirmise novih 10 La Masijaca u prvotimce.
Zamisli das otkaz ovoj nizozemskoj ublehi, a onda postavis mozda i jos vecu ublehu na klupu u vidu spanske prevare zvana Roberto Martinez.
Mislim, odnosno vjerujem, da Martinez nece biti nasljednik ali ipak. Sama cinjenica da se njegovo ime spominje.

Mislim, odnosno vjerujem, da Martinez nece biti nasljednik ali ipak. Sama cinjenica da se njegovo ime spominje.

@igrajlopte 🐦
- jasonstatham
- Kontakt:
Ili još goru- Andrea Pirlo!!
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
Ma daj hahah. Pa gdje njega iskopa jbt? Nije valjda da se i njegovo ime provlaci.
@igrajlopte 🐦
A i ne znam kakva je priča oko Xavia, je li ima kakve referense i koliko je mjerodavna fildžan liga gdje je navodno uspio svoje ideje sprovesti u djelo ili je to samo "wishful thinking" navijača Barce koji su projicirali njegov trenerski uspjeh na osnovu igračkog?
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Daj Buffona da zaplače svaki put kad ne osvojimo ligu prvaka
Jedan navijač je danas zaustavio Jordija Cruyffa u trenutku kada je on napuštao klupske prostorije te ga upitao o eventualnom preuzimanju trenerske pozicije u Barci, na što je Jordi kratko odgovorio : "Nemam ni namjeru, a ni želju da postanem trener Barcelone."
Inače, Jordi je još početkom ljeta izjavio da nikada ne bi mogao preuzeti klupu Barce u slučaju da Ronald Koeman dobije otkaz, iz poštovanja prema njemu.
Inače, Jordi je još početkom ljeta izjavio da nikada ne bi mogao preuzeti klupu Barce u slučaju da Ronald Koeman dobije otkaz, iz poštovanja prema njemu.
Matteo Moretto je upravo objavio da Pirlo nije kandidat za trenera !
Felix Magath njima treba da ih pošalje da se penju stepenicama na vrh stadiona, pa bi jeli protivnike poslije toga ko Wolfsburg.. on je od lijenog Misketa napravio igrača
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Da, jer nije u redu takvog majstora cimati za period od max.godine i po. Svi znamo da ovoj grupi smecara starosjedilaca treba bas on i da klub moze samo profitirati ako ih Bielsa raznese na kondicionim, te da ove mladjahne jedino on moze istesati za naredni period u napredovanju...ali grehota ga je dr.kenisat na tako kratak period.
Jedina nada lezi u njegovoj ambiciji, jer nisam bas nesto siguran da se okitio trofejima u svojoj karijeri, pa mu mozda zine gu.zica na taj momenat.
Ali u vec zrtvovanoj sezoni i ovako aljkavoj tranziciji, svaki eksperiment sa neprovjerenim trenerima ili ovakvim legendama kao sto je Kuman, jednak je daljnjoj agoniji. Iz ove tvrdnje izdvajam Xavija i Iniestu, jer bih njima povjerio klub - ali Xavi nece doc dok se sastav ne ocisti od njegovih saigraca.
Džeri Drejk
- NisamInSajder
- Kontakt:
Mediji navode da Laporta uopšte ne razmišlja o kratkotrajnom rješenju, tako da je sigurno da će naredni trener u klubu biti barem do kraja naredne sezone. Naravno ukoliko bude napretka u igri i rezultatima.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Nadam se da će Martinez **** Laportu i spasit nas mizerije.
Jbt dan zadnjih deset godina navalili na ove trenere koji imaju veze sa klubom ili Španijom i ne popuštaju. Daj jednom šta provjerenije pa barem znaš da si pokušao.
Jbt dan zadnjih deset godina navalili na ove trenere koji imaju veze sa klubom ili Španijom i ne popuštaju. Daj jednom šta provjerenije pa barem znaš da si pokušao.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
- NisamInSajder
- Kontakt:
Volio bih Bielsu ili Löwa. Ten Haag sigurno neće htjeti, a i Ajax bi tražio neku veliku cifru kao odštetu sigurno.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
kakav cirkus ovo izmedju laporte i koeman-a
zaista ne vidim kako ce zavrsiti sezonu na klupi barce, a i sam koeman kao da provocira otkaz da bi mu se isplatilo obestecenje
zaista ne vidim kako ce zavrsiti sezonu na klupi barce, a i sam koeman kao da provocira otkaz da bi mu se isplatilo obestecenje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.