Nama nije.

Nama nije.
Pa znam da nije
Bruka je to velika. Vi naravno da trebate dobiti jug i dio zapada, jer smo mi u mogučnosti to obezbjediti jer je stadion ogroman, ali i vi morate dati dio istoka koji se traži tj slovo G. Zamisli sad derbi na grbavici pun naboja ima i nas i vas. Pogotovo što ste davali istok dok je bio ruševina. Kako sad odjednom ne može? Jel to manje prima sada stadion, odjednom 5%. Derbi je to svi traže kartu više. Daš čitav sjever bit će napunjen. Prije par godina derbi na Grbavici nas ogradili nekim šiljcima, ono mora da je neki logoraš smislio.
Apsolutno se slazem, ali mislim da je to u nasim okvirima neizvodivi jer smo pogan narod. I meni je draze kad je jug pun i onaj dio zapada nego ovako, a i vama draze isto tako na sjeveru Grbavice.PeakyBlinders je napisao/la: ↑21 sep 2021, 23:20Bruka je to velika. Vi naravno da trebate dobiti jug i dio zapada, jer smo mi u mogučnosti to obezbjediti jer je stadion ogroman, ali i vi morate dati dio istoka koji se traži tj slovo G. Zamisli sad derbi na grbavici pun naboja ima i nas i vas. Pogotovo što ste davali istok dok je bio ruševina. Kako sad odjednom ne može? Jel to manje prima sada stadion, odjednom 5%. Derbi je to svi traže kartu više. Daš čitav sjever bit će napunjen. Prije par godina derbi na Grbavici nas ogradili nekim šiljcima, ono mora da je neki logoraš smislio.
Derbi na Koševu smo svi doživjeli kad je jug pun i dio zapada gdje normala raja dolazi sa porodicom. Zašto se ne sustegnut jednu tekmu da ispoštuješ gradskog rivala?
Opet bi nas bilo 3000, a vas 9000, dok na Koševu bi vas moglo doći 6000, opet duplo više karata nego nama.
Ne mozemo dati istok jer postoje desetogodisnje ulaznice i sezonske za tu tribinu. Dobro bi bio smanjen kapacitet jer bi morala postojati tampon zona, a pitanje je da li bi vlasnici desetogodisnjih pristali da "dijele" tribinu sa drugom navijackom grupom isto kao sto oni na zapadu ne zele protivnicke navijace blizu.PeakyBlinders je napisao/la: ↑21 sep 2021, 23:20Bruka je to velika. Vi naravno da trebate dobiti jug i dio zapada, jer smo mi u mogučnosti to obezbjediti jer je stadion ogroman, ali i vi morate dati dio istoka koji se traži tj slovo G. Zamisli sad derbi na grbavici pun naboja ima i nas i vas. Pogotovo što ste davali istok dok je bio ruševina. Kako sad odjednom ne može? Jel to manje prima sada stadion, odjednom 5%. Derbi je to svi traže kartu više. Daš čitav sjever bit će napunjen. Prije par godina derbi na Grbavici nas ogradili nekim šiljcima, ono mora da je neki logoraš smislio.
Derbi na Koševu smo svi doživjeli kad je jug pun i dio zapada gdje normala raja dolazi sa porodicom. Zašto se ne sustegnut jednu tekmu da ispoštuješ gradskog rivala?
Opet bi nas bilo 3000, a vas 9000, dok na Koševu bi vas moglo doći 6000, opet duplo više karata nego nama.
Jesi li to Sam skontao,ili ti je neko pomogao?
Vec par godina jug ne dobijamo citav, vec vise od pola sektora onog prema istoku ogradama pregrade.Raonffa je napisao/la: ↑22 sep 2021, 00:02Pa dobijali ste sektor O i full zdenku, zadnji derbi pred navijačima na Grbavici (onaj 5:2) je takav raspored bio, bilo vas je sigurno 3 hiljade tada, dok koliko se sjećam za sljedeći derbi na Koševu (1:3) ne znam da ste dali zapad, čak ni jug nije bio full popunjen.
Doduše za jug nisam siguran je li prosto nije bio popunjen zbog nezainteresovanosti ili zato što niste dali cijeli kapacitet, tako da ne mogu sa sigurnošću tvrditi, ali derbi je bio izuzetno važan i sumnjam da jug nije mogao biti skroz ispunjen, ali nebitno.
Uglavnom dobijali ste maksimum na Grbavici, sektor O i zdenku plus još tampon zona sa obje vaše strane direktno na štetu Želje (zbog gubitka navijača na tim dijelovima), ne znam šta bi vam više čovjek dao jbg![]()
Pregrade i istok do juga, nije da nije bilo dobacivanja bakljama.footballfan1921 je napisao/la: ↑22 sep 2021, 00:25Vec par godina jug ne dobijamo citav, vec vise od pola sektora onog prema istoku ogradama pregrade.Raonffa je napisao/la: ↑22 sep 2021, 00:02Pa dobijali ste sektor O i full zdenku, zadnji derbi pred navijačima na Grbavici (onaj 5:2) je takav raspored bio, bilo vas je sigurno 3 hiljade tada, dok koliko se sjećam za sljedeći derbi na Koševu (1:3) ne znam da ste dali zapad, čak ni jug nije bio full popunjen.
Doduše za jug nisam siguran je li prosto nije bio popunjen zbog nezainteresovanosti ili zato što niste dali cijeli kapacitet, tako da ne mogu sa sigurnošću tvrditi, ali derbi je bio izuzetno važan i sumnjam da jug nije mogao biti skroz ispunjen, ali nebitno.
Uglavnom dobijali ste maksimum na Grbavici, sektor O i zdenku plus još tampon zona sa obje vaše strane direktno na štetu Želje (zbog gubitka navijača na tim dijelovima), ne znam šta bi vam više čovjek dao jbg![]()
Tako tampon zona nije problem, zato se i ne mogu dogovoriti. Ovako bi trebali dobijati svaki derbi na Hasetu, samo da obezbjede slovo G ili LJ.
Ma nemoguće je to yebiga, znam ja o čemu ti pričaš ali to će tako biti jedino kada se Grbavica (nekada) dodatno nadogradi.PeakyBlinders je napisao/la: ↑22 sep 2021, 01:20Tako tampon zona nije problem, zato se i ne mogu dogovoriti. Ovako bi trebali dobijati svaki derbi na Hasetu, samo da obezbjede slovo G ili LJ.
Što neko prije napisa, zatvorit ih dok se ne dogovore.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.