NK Čelik Zenica

Moderator/ica: GracanicaAA

Steelman
Kontakt:

Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la Steelman » 21 sep 2021, 18:07

habuba je napisao/la:
21 sep 2021, 17:11
noke21 je napisao/la:
21 sep 2021, 09:47
Ja sam taj sto je izrekao tu kontroverznu tvrdnju i jos uvijek stojim iza nje. Svedjana ima mozda 9-10 u toj grupi. Ovih iz St. Louisa 5-6, a toliko su u stanju da naprave. Sad zamisli da se udruze "zenicani" iz jos 20 gradova/drzava u svijetu i da daju po 5000, to je 100k laganice. Poenta naravno jeste u tome da bez obzira kako to gledali ta ukljucenost moze i mora biti veca. To je samo realno analiziranje stanja.
Nemozes se oslanjati na dijasporu. Njima hvala za svaki doprinos, ali mi u Zenici treba da budemo stub kluba, a ne dijaspora.
Nas treba da bude 2000 u prosjeku, pa cak i ovoj ligi koju igramo.
@steelman, @batistuta, da vam ovako svima odgovorim. Nije, ni prije, ni sada, niti ce biti upitno to da Zenica (oni koji su u Zenici) trebaju da budu stub kluba. Ja kao neko ko je u dijaspori istovremeno odbijam tvrdnje da se dijaspora treba osloboditi te odgovornosti. Ne mozes nesto voliti, s necim se identificirati, biti spreman i da se pobijes za to a da ovako mehko nastupas i nisi spreman da stojis iza tih ideala i finansijski. Kao "dijasporac" meni to ide na krc i nije mi prihvatljiva ta klasifikacija, niti mi je prihvatljivo da budem zadovoljan trenutnim ucescem dijaspore u oporavku naseg kluba. Zbog toga mislim da to moze i mora i vise i bolje. Ovo nije dovoljno, niti sluzi na cast bilo kome iz dijaspore.
Napisat cu ti onako najrealnije kako jest. Ne moze se nikog tjerati, ali evo taj osjecaj za klub je ono sto pokrece ljude i tu se jasno vidi ko je kakav.

Slazem se habuba s tobom da dijaspora moze bolje, ali ne mogu u dijasporu biti uperene sve oci, dok je s druge strane nekom iz Zenice tesko izdvojiti ista. Navijaci kluba iz Donje Gračanice, Klopča, Gradišća, Radakova, Velike Brode su pokazali da i ostatak Zenice sigurno moze bolje. Ima ljudi iz centra grada i ostalih kvartova koji pomazu, ali moze to bolje ako vec tako gledamo. Ipak Čelik najvise zavisi od samih Zeničana koji su ostali u Zenici i tu je poenta stvoriti taj mentalitet davanja za klub. Drugi mogu biti dodatak, ali Čelik se mora najvise oslanjati na samu Zenicu.

Respekt svima i hvala svakom sto pomaze, ali Čelik nije iz Minhena, Štokholma, Beča nego iz Zenice i to moraju sami Zeničani shvatiti koji i danas zive u Zenici. Mozda ljudi ne mogu izdvojiti 1200 KM, ali organizuj se u grupe od 20ak ljudi i izdvoji po 60 KM, na kraju na taj nacin i gradske ekipe mogu pomagati klubu. Medjutim jok, stisni se, dijaspora ce... To je mentalitet grebanja.

Ne prozivam ljude koji ne mogu i nemaju nego one stipse i stiskavce koji imaju, a ne zele pomoci, ali niko kao oni kad se spomene Čelik. Pozamasan broj je takvih. To je bezobrazno glediste ako vec zelimo da nam klub bude uspjesan, a da ne spominjem da su u proslosti ekipe iz glavnih gradskih kvartova gledali kako da se ogrebu i kako da ogule klub. Naravno, mnogi momci su iskreni iz svih kvartova, ali taj mentalitet gdje je svako malo neka ekipa gledala da zavrne klub treba u potpunosti iskorijeniti. A kako drugacije to iskorijeniti nego sto jacim utvrdjivanjem mentaliteta koji se bazira na davanju i otporu prema pokusaju bilo kakve vrste zavrtanja! Iz toga razloga komplet Zenica mora shvatiti da je davanje za klub ono sto cini jedan iskreni navijacki mentalitet i da okosnica kroz sva djela za Čelikov uspjeh prije svih mora biti sama Zenica!

Naglasava se lokal patriotizam i to da je Čelik zenicki, puna usta Zenice, e pa onda treba biti ono o cemu se prica. Budi pravi, ne budi pi.cka i stipsa za svoj klub! Busanje u prsa bez pokrica je u stvari suplja prica. I to se ne smije opravdavati i braniti tim ocekivanjima od dijaspore. Dijaspora je tu sigurno da pogura i naravno da i oni mogu bolje, ali prvenstveno se Zenica mora zauzeti jos vise za svoj Čelik.

Ovo sve spominjem iskljucivo iz navijackog i simpatizerskog ugla, dok privredni subjekti kao sponzori trebaju biti tu i zbog drustvene odgovornosti za lokalnu zajednicu u kojoj egzistiraju i naravno zbog poslovnih prilika kroz marketing koji klub pruza. I oni iz Zenice svakako mogu bolje.

Sve nas zajedno ako iskreno volimo Čelik treba da nosi volja za doprinosom klubu kroz razna djela kako bi klub sto vise napredovao, kako bi bio uspjesniji i kako bi dosli do onog o cemu svi sanjamo - lijepa atmosfera zbog kluba, puno i sretno Bilino, masa buseva nasih navijaca na gostovanjima, druzenje, trofeji, evropske tekme na Bilinom, evropska gostovanja! Sve to krece iz epicentra, iz Zenice i u stvari bez obzira odakle ko bio ako iskreno voli klub onda treba da gleda da to sve krece od nas samih! Ta ljubav za Čelik zahtijeva davanje svih nas individualno u sopstvenim mogucnostima!
Veličina, FK i šina,
Tradicija, suština
I kičme disciplina!

BAŠ ČELIK

Celicni
Kontakt:

Post Postao/la Celicni » 21 sep 2021, 18:10

Steelman je napisao/la:
21 sep 2021, 18:07
habuba je napisao/la:
noke21 je napisao/la:

Nemozes se oslanjati na dijasporu. Njima hvala za svaki doprinos, ali mi u Zenici treba da budemo stub kluba, a ne dijaspora.
@steelman, @batistuta, da vam ovako svima odgovorim. Nije, ni prije, ni sada, niti ce biti upitno to da Zenica (oni koji su u Zenici) trebaju da budu stub kluba. Ja kao neko ko je u dijaspori istovremeno odbijam tvrdnje da se dijaspora treba osloboditi te odgovornosti. Ne mozes nesto voliti, s necim se identificirati, biti spreman i da se pobijes za to a da ovako mehko nastupas i nisi spreman da stojis iza tih ideala i finansijski. Kao "dijasporac" meni to ide na krc i nije mi prihvatljiva ta klasifikacija, niti mi je prihvatljivo da budem zadovoljan trenutnim ucescem dijaspore u oporavku naseg kluba. Zbog toga mislim da to moze i mora i vise i bolje. Ovo nije dovoljno, niti sluzi na cast bilo kome iz dijaspore.
Napisat cu ti onako najrealnije kako jest. Ne moze se nikog tjerati, ali evo taj osjecaj za klub je ono sto pokrece ljude i tu se jasno vidi ko je kakav.

Slazem se habuba s tobom da dijaspora moze bolje, ali ne mogu u dijasporu biti uperene sve oci, dok je s druge strane nekom iz Zenice tesko izdvojiti ista. Navijaci kluba iz Donje Gračanice, Klopča, Gradišća, Radakova, Velike Brode su pokazali da i ostatak Zenice sigurno moze bolje. Ima ljudi iz centra grada i ostalih kvartova koji pomazu, ali moze to bolje ako vec tako gledamo. Ipak Čelik najvise zavisi od samih Zeničana koji su ostali u Zenici i tu je poenta stvoriti taj mentalitet davanja za klub. Drugi mogu biti dodatak, ali Čelik se mora najvise oslanjati na samu Zenicu.

Respekt svima i hvala svakom sto pomaze, ali Čelik nije iz Minhena, Štokholma, Beča nego iz Zenice i to moraju sami Zeničani shvatiti koji i danas zive u Zenici. Mozda ljudi ne mogu izdvojiti 1200 KM, ali organizuj se u grupe od 20ak ljudi i izdvoji po 60 KM, na kraju na taj nacin i gradske ekipe mogu pomagati klubu. Medjutim jok, stisni se, dijaspora ce... To je mentalitet grebanja.

Ne prozivam ljude koji ne mogu i nemaju nego one stipse i stiskavce koji imaju, a ne zele pomoci, ali niko kao oni kad se spomene Čelik. Pozamasan broj je takvih. To je bezobrazno glediste ako vec zelimo da nam klub bude uspjesan, a da ne spominjem da su u proslosti ekipe iz glavnih gradskih kvartova gledali kako da se ogrebu i kako da ogule klub. Naravno, mnogi momci su iskreni iz svih kvartova, ali taj mentalitet gdje je svako malo neka ekipa gledala da zavrne klub treba u potpunosti iskorijeniti. A kako drugacije to iskorijeniti nego sto jacim utvrdjivanjem mentaliteta koji se bazira na davanju i otporu prema pokusaju bilo kakve vrste zavrtanja! Iz toga razloga komplet Zenica mora shvatiti da je davanje za klub ono sto cini jedan iskreni navijacki mentalitet i da okosnica kroz sva djela za Čelikov uspjeh prije svih mora biti sama Zenica!

Naglasava se lokal patriotizam i to da je Čelik zenicki, puna usta Zenice, e pa onda treba biti ono o cemu se prica. Budi pravi, ne budi pi.cka i stipsa za svoj klub! Busanje u prsa bez pokrica je u stvari suplja prica. I to se ne smije opravdavati i braniti tim ocekivanjima od dijaspore. Dijaspora je tu sigurno da pogura i naravno da i oni mogu bolje, ali prvenstveno se Zenica mora zauzeti jos vise za svoj Čelik.

Ovo sve spominjem iskljucivo iz navijackog i simpatizerskog ugla, dok privredni subjekti kao sponzori trebaju biti tu i zbog drustvene odgovornosti za lokalnu zajednicu u kojoj egzistiraju i naravno zbog poslovnih prilika kroz marketing koji klub pruza. I oni iz Zenice svakako mogu bolje.

Sve nas zajedno ako iskreno volimo Čelik treba da nosi volja za doprinosom klubu kroz razna djela kako bi klub sto vise napredovao, kako bi bio uspjesniji i kako bi dosli do onog o cemu svi sanjamo - lijepa atmosfera zbog kluba, puno i sretno Bilino, masa buseva nasih navijaca na gostovanjima, druzenje, trofeji, evropske tekme na Bilinom, evropska gostovanja! Sve to krece iz epicentra, iz Zenice i u stvari bez obzira odakle ko bio ako iskreno voli klub onda treba da gleda da to sve krece od nas samih! Ta ljubav za Čelik zahtijeva davanje svih nas individualno u sopstvenim mogucnostima!
Jarane u tebe uvijek romani 2 metra.Treba mi samo cijeli dan za tvoj post. :D

Cod
Kontakt:

Post Postao/la Cod » 21 sep 2021, 18:16

Upaliti će se semafor .

PonosniSmogovci
Kontakt:

Post Postao/la PonosniSmogovci » 21 sep 2021, 18:21

Steelman je napisao/la:
21 sep 2021, 18:07
habuba je napisao/la:
noke21 je napisao/la:

Može li se znati jesi li ti dijasporac ili živiš u Zenici? Ti zaboravljaš da Zeničani žive u najsiromašnijem velikom gradu u najsiromašnijoj državi na svijetu. Gradom s vjerovatno najvećim brojem dilera, lopova i prevaranata. Da se razumijemo akcija 12. igrač je možda nešto najbolje što se moglo napraviti i mislim da je idealna za dijasporu. Eto ti primjer momci iz Švedske i Amerike. Puno se lakše može skupiti ekipa od 5 ljudi u svakom gradu dijaspore koji će izdvajati po 10€ nego 5 u Zenici. Žalosno, ali to je realnost.

@Celicni kad se samo sjetim njegovih postova kad je bilo Kanton ili ne. Čitaš po dana minimalno

Steelman
Kontakt:

Post Postao/la Steelman » 21 sep 2021, 18:35

Celicni je napisao/la:
21 sep 2021, 18:10
Danas je generalno vrijeme citanja naslova i povrsine. Nisam tu da udovoljim tom kriteriju zaglupljivanja. Bez uvrede prema tebi da ne shvatis pogresno, ali to je danas cinjenica. Inace, kome smeta, neka preskoci. Ovaj forum je dosta pomogao u gradjenju svijesti kroz godine, a ona se ne gradi one linerima. Ljudima treba crtati, objasnjavati i sto vise ponavljati da shvate neke stvari.

Cinjenica je da i Zenica i dijaspora mogu bolje. Daleko je Bosna i Hercegovina od najsiromasnije drzave na svijetu. Upravo sam ti Ponosni smogovce napisao da su momci iz zenickih predgradja pokazali da se moze, ali carsija je i dalje tanka. Nije da se ne moze, samo je stvar da li neko ima volju ili trazi izgovor.
Zadnja izmjena: Steelman, dana/u 21 sep 2021, 18:36, ukupno mijenjano 1 put.
Veličina, FK i šina,
Tradicija, suština
I kičme disciplina!

BAŠ ČELIK

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 21 sep 2021, 18:35

Celicni je napisao/la:
21 sep 2021, 13:17
BatistutA19 je napisao/la:
21 sep 2021, 12:01
Svaka cast dijaspori koja pomaze klub malo vecim novcem kao 12 igrac i veliki im respekt i kapa do poda i naravno svim 12 igracima i sponzorima.
Al naravno da moze i koje u Zenici doprinijet koliko moze pa nek mjesecno 2 upaljaca kupe 2000 navijaca Celika a da ne pricam vise nesto to je 10 000 KM samo na upaljjacima i zamisli za godinu 120 000 KM samo na upaljacima.
Samo treba naviku stvorit neku i da se probodi narod jer mnogi spavaju i cekaju kad ce se Celik vratit u PL i svi ce se oni vratit Celiku i trebaju da se vrate al treba ih i budit polahko i samo nastavit ovako pravim putem ici i doci ce sve na svoje mjesto akobogda.
Bitno je da je zaustavilo propadanje kluba,da ne idemo u dugove nove,da vracamo dugove ,da sve vise i vise sponzora ima i da se raja lagano vraca Celiku , pa cak i po drustvenim mrezama nema onih pljuvackh komentara kao nekad, ma ni pola.
Narod ces privlaciti dobrim rezultatima tj. pobjedama i lagano kad budes ulazio iz lige u ligu.Neka pobjedimo sad 3-4 utakmice za redom i uzmemo 1. mjesto sto se isto gleda mnogo koji smo na tabeli kod ovog naroda, i nek klub objavi tabelu preko drustvenih mreza, mediji isto tako, glat ces imati ako ne 1000 dusa na stadionu, onda priblizno 1000.A isto sam siguran prodato vise i donatorski karti.Tako da to ti je sva suština i realnost.Mi imamo opet najbolju publiku i posjecenost na stadionima inače globalno.Jer nama malo fali.Sjeti se samo kad smo bili 1. na tabeli sa 7 bodova u Premier ligi.Koga god sretnes cujes o Čeliku pričaju.Groznica cijeli grad tresla.Zato sam govorio moramo paralelno raditi i ako nisu primarni rezultati.Jer nismo mi švabe, takva nacija i mentalitet a to nije samo kod nas.Vidices samo abd kad uđemo u 1. Federalnu .Po svim segmentima cemo za 50% više napredovati.Premier liga ide u sjenu zbog nas.
Ma slazem se da ces jedan dio publike i to taj najveci dio publike samo vratit pobjedama i prelascima u visi rang ,to mi svi znamo da je to rako ne samo kod nas nefo svugdje u ex yu.
Al ovo sam najvise reko da ko je i u Zenici moze doprinijet sa 2 upaljaca mjesecno ak takve malo treba probudit pricom i uzivo i na fb i svugdje pa ce taj dalje sirit tu pricu..Ma bice ovo dobro akobogda samo treba sabura i podrsku davat i igracima i trenerima kakvi gd su bolje nemamo i nasi su a naravno pojacavat se kad god se moze al dok je tu treba ga podrzat

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 21 sep 2021, 18:36

Dijaspora svakako pomaže klub sa priličnim iznosima i to nije upitno. Naravno da je I lakše izdvajati novac iz dijaspore nego iz Zenice.

Ovdje @Steelman potencira nešto drugo. Grupe koje su ušle u akciju 12. igrač, Robijaši Gračanica, Robijaši Klopče i Robijaši Gradišće su grupe od po 20 ljudi koji uplaćuju ukupno po 100 ili 200 KM mjesečno. Čovjek vam potencira, gdje su takve grupe sa Jalije, Odmuta, Mokušnica, Crkvica, Babine rijeke...? Nije da se ne može sakupiti 20-ak momaka...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 21 sep 2021, 18:39

Standardna suplja kad je Zenica u pitanju upravu je steelman..to siromašno ovo ono nema se jos samo mala djeca puše tu pricu..samo sad trenerku navuces na sebe patike i prodjes pored 10 nargila barova i vidis kako se nema para, pa onda pored 10 kladionica..sve puno do vrha. I za sve se ima para ali kad Čeliku treba petica aaaa siromašni smo nemamo, Nedam lopovima. Jednostavno smo šupački grad.

Ali gledam i takvi smo bolji od drugih..

Evo Sloboda Posusje 300 gledalaca premijer liga identične velicine gradovi...nas ce biti 3x vise u 3x nizem rangu.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 21 sep 2021, 18:41

Mozda nam je Olgun poslo para i ocistio dugove i deblokiran racun il da nije Fudo uplatio rate za stadion :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 21 sep 2021, 18:42

@Steelman je jedina osoba na ovom forumu komplentom ciji post moras procitati do kraja koliko god velik post bio zato sto je svaki kvalitetan...da je ovakvih sto vise ljudi u klubu i oko kluba ne bi se brinuo za buducnost kluba :bow:

Steelman
Kontakt:

Post Postao/la Steelman » 21 sep 2021, 18:59

Mnogi fino pisu sto zna imati dobre efekte, pa i sad kad ima mimoilazenja u misljenjima. Normalno je sve to. Bitno da je konstruktivna rasprava, jer na kraju nije poenta u nama kao individuama nego da sve uvijek rezultira u interesu kluba.
Veličina, FK i šina,
Tradicija, suština
I kičme disciplina!

BAŠ ČELIK

Celicni
Kontakt:

Post Postao/la Celicni » 21 sep 2021, 19:10

Steelman je napisao/la:
21 sep 2021, 18:35
Celicni je napisao/la:
21 sep 2021, 18:10
Danas je generalno vrijeme citanja naslova i povrsine. Nisam tu da udovoljim tom kriteriju zaglupljivanja. Bez uvrede prema tebi da ne shvatis pogresno, ali to je danas cinjenica. Inace, kome smeta, neka preskoci. Ovaj forum je dosta pomogao u gradjenju svijesti kroz godine, a ona se ne gradi one linerima. Ljudima treba crtati, objasnjavati i sto vise ponavljati da shvate neke stvari.

Cinjenica je da i Zenica i dijaspora mogu bolje. Daleko je Bosna i Hercegovina od najsiromasnije drzave na svijetu. Upravo sam ti Ponosni smogovce napisao da su momci iz zenickih predgradja pokazali da se moze, ali carsija je i dalje tanka. Nije da se ne moze, samo je stvar da li neko ima volju ili trazi izgovor.
Uvijek moze bolje.Svi bi tuđim k.urcem katran mjesali, pa ce tako kupit donatorsku kartu al tek onda kad Čelik bude u Premier ligi, cekaju sada da vide sta ce bit s Čelikom, hocel isplivat ili potonuti, da mu nebi propale 2 KM.

HarisZe
Kontakt:

Post Postao/la HarisZe » 21 sep 2021, 19:17

FUDO UPLATIO KOMPLETNU SUMU !!! UZ TO MITTAL POSTAJE GENERALNI SPONZOR !!
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 21 sep 2021, 19:26

Hajd RZ 88 pogadjaj i ti za sutra ,ti si svakako u upravi kluba u nekom odboru pa da mirnije spavamo :mrgreen: :mrgreen: ,mozda Almir zna al nece napisat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Haris i ja sam napiso za Fudu i za Olguna al ta za Mital bi bila dobra a da ne bude da nas je jos neko tuzio :mrgreen: :mrgreen:

habuba
Kontakt:

Post Postao/la habuba » 21 sep 2021, 19:29

HarisZe je napisao/la:
21 sep 2021, 19:17
FUDO UPLATIO KOMPLETNU SUMU !!! UZ TO MITTAL POSTAJE GENERALNI SPONZOR !!
Mozda nece sutra to objaviti, ali sam siguran 100% da ce i tome doci vrijeme :)

almir2018
Kontakt:

Post Postao/la almir2018 » 21 sep 2021, 19:41

21 sep 2021, 19:26
Hajd RZ 88 pogadjaj i ti za sutra ,ti si svakako u upravi kluba u nekom odboru pa da mirnije spavamo :mrgreen: :mrgreen: ,mozda Almir zna al nece napisat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Haris i ja sam napiso za Fudu i za Olguna al ta za Mital bi bila dobra a da ne bude da nas je jos neko tuzio :mrgreen: :mrgreen:
Bati de strpite se malo do sutra 😂😂

rz88
Kontakt:

Post Postao/la rz88 » 21 sep 2021, 19:49

Imam zabranu pisanja po forumu :rol: :rol: vidimo sve sutra u 12 :D
Život nema smisla ako teče bez tebe, mi smo ponos Zenice, Čelik ti si nama sve!

zamorano
Kontakt:

Post Postao/la zamorano » 21 sep 2021, 19:55

Sad ce ti RZ88 napisat znam sve al nije za foruma,strpi se do presice :D Ako pale semafor il reflektore bem ga nismo Eke radi toga da se saziva pres,Eka nek upali i semafor i reflektore bez presa :D Nadam se da je nešto krupnije :) Da nismo prodali kakvog igrača za 100000 km :think: Salčina možda :urnebes:
::::SAMO ČELIK::::

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 21 sep 2021, 20:34

Tvrd je Čelik. :salut:

Hocemo pobjedu!!!
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 21 sep 2021, 20:43

zamorano je napisao/la:
21 sep 2021, 19:55
Sad ce ti RZ88 napisat znam sve al nije za foruma,strpi se do presice :D Ako pale semafor il reflektore bem ga nismo Eke radi toga da se saziva pres,Eka nek upali i semafor i reflektore bez presa :D Nadam se da je nešto krupnije :) Da nismo prodali kakvog igrača za 100000 km :think: Salčina možda :urnebes:
Ma zna on sve al eto nije za foruma mozda slavi vec negdje ,i ja se nadam da je dobar haber i nesto krupnije.Koga ces ovdje prodat svi bi dobrog kvalitetnog brzog da zna podvalit loptu i da zna zabijat golove al da je dzaba :mrgreen: :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.