dscile je napisao/la: ↑21 sep 2021, 21:49
qaa18 je napisao/la: ↑21 sep 2021, 20:50
Dokazali su a to je i who na kraju pokusao prikriti izjavom da nije bas sigurno koliko maske stite,al eto ok, znamo da stete jer reduciraju unos kisika al et i to je ok.
Problem je sto kad ovi ljudi zele da debatiraju , da iznesu cinjenice i dokaze ba tim medijima budu odbijeni i budu omalovazavani.
Koliko je ovo ironicno sto si napisao.
Pises istovremeno o nekim cinjenicama i kako maske smanjuju unos kiseonika. A evo ti jedna cinjenica: Maske ne mijenjaju nivoe parcijalnog pritiska kiseonika u krvi ni kod ljudi sa hronicnim bolestima pluca, a kamoli kod zdravih. Naucni radovi na tu temu su fino postavljeni na internetu, samo treba znati gdje traziti.. a cinjenice se sigurno ne traze po youtubeu ili tviter nalozima sizofreno-fasistickih psihijatara.
Rekoh ja vec nekoliko puta, sreca nije bilo interneta prije 50ak godina kada je bas krenula upotreba vakcina u preventivi. Ko zna da li bismo i dalje umirali od boginja i slicnih bolesti.
Vidim da vi za svoje dokaze podastirete te stranice?
Ako je onaj francuski nobelovac, onaj japanac u njemackoj, ili covjek koji je osmislio pcr test fasista prema tvojim rijecima onda vidimo da se ovdje ne smije nista protivno who tvrdnjama izreci a da se ne proglasi za nekoga da je fasista i sizo, to toliko o raspravljanju.
Kome maska ne steti pa nek je nosi, a sam si vjv 10 puta pomislio kako te ista ta maska zayebava i sigurno da si nakon radnog vremena jedva docekao da je odbacis, samo ako si iskren priznaces to.
Sto se tice admina, cijelo ovo vrijeme nastupa s pozicije moci i ucjene u smislu banovanja itd. Pa tako postupaju i propagatori o¥e cijele halabuke. Na kraju krajeva i tema je promijenila ime iz kovid teorije u kovid jer ne odgovaraju svima drukciji pogledi na situaciju!
Zanemaruju se smrti nakon vakcinacije, zanemaruju se nus pojave nakon vakcinacija, zanemaruju se protesti i to solidnog broja ljudi, a s druge strane se napadalo na one koji ne nose maske a evo sad i na nevakcinisane, na sve one koji su iznosili da smrtnost procentualno nije velika, cak je neki dan bio i graf za njemacku i vidjelo se kakva je starosna struktura umrlih.
Svi lijekovi koji su pomagali za lijecenje su postali otpisani i katani, dok je sam predsjedik whoa u najmanju ruku kritican, al prolazi jer je podoban.
Na kraju, nisam antivakser, prebolovo sam koronu, al narativ oko cijele price je vise nego sumnjiv a zabranjuje se bilo kakva kritika na bilo kojem relevantnom servisu. Ko hoce nek se vakcinise, nit mu prigovaram nit podrzavam, svako ima svoj izbor, ali nametanje cijelom svijetu necega je u najmanju ruku besmisleno jer od nameta nema selameta.
Admine, hvala sto si nas otjerao sve do jednog koji imamo imalo drukcije misljenje od whoovskog.
Svi smo mi August Landmesser, a vi se zapitajte ko ste?