Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Mislim da s centra mozes krenuti ako su svi protivnicki igrači van terena u ovakvoj situaciji? Je li tako pravilo?
Još jednom samo da izrazim nadu i molbu Bogu da cjelokupna ekipa Borca sa svepripadajućom upravom i eventualno navijačima još večeras izgubi život negdje u kanjonu Neretve. Četnici i dušmani ove države, drugoligaši bijedni.
I gledaj šta ih se nakotilo ovdje na forumu i ono nekome priča da je seljak. Genocidna ****.
I gledaj šta ih se nakotilo ovdje na forumu i ono nekome priča da je seljak. Genocidna ****.
Zadnja izmjena: Hantraga, dana/u 21 sep 2021, 20:52, ukupno mijenjano 1 put.
Yebemmm vam mrtveeeeee majke cetnicke.
Zadnja izmjena: DembaBa21, dana/u 21 sep 2021, 20:52, ukupno mijenjano 1 put.
+1Hantraga je napisao/la: ↑21 sep 2021, 20:51Još jednom samo da izrazim nadu i molbu Bogu da cjelokupna ekipa Borca sa svepripadajućom upravom i eventualno navijačima još večeras izgubi život negdje u kanjonu Neretve. Četnici i dušmani ove države, drugoligaši bijedni.
I gledaj šta ih se nakotilo ovdje na forumu i ono nekome priča da je četnik. Genocidna ****.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Jeste ali nije bilo finog snimka jesu li svi bili vani.
- ZaNjuBoriSe
- Kontakt:
Mi protiv ovakvih primitivaca tesko da smo igrali...pa cak i u kupu protiv nizeligasa.
Kakvi su ovo smecari jbt zivot. Al ljudi sami krenuli s centra na prazan gol

Kakvi su ovo smecari jbt zivot. Al ljudi sami krenuli s centra na prazan gol

Kad sam bio mali,
Poklone mi slali...
Poklone mi slali...
Ovo isto ponasanje sam vidjao jedino u Prijedoru kad dolazi Borac ali i oni su se emancipovali u medjuvremenu. Glume klovnove od pocetka utakmice i onda se cude kad dobiju cirkus.
Gdje si to bio prošle sezone da mi je znat? Džon obraz.Banjalucki je napisao/la: ↑21 sep 2021, 20:51Al ovo smijanje i lafo hvatanje za glavu na svaku sudijsku odluku...kakvi seljačići matero...
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Smrad Sabrija Topalović, bošnjak koji se prodao gici zeljkovicu
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
-
- Kontakt:
Ne znam za to pravilo. Cak nisam ni gledao u tv kada se to desavalo pa necu nista reci. Ako ima neko da okaci to pravilo da se lopta nakon gola moze izvesti bez sudijskog zvizduka....
- Banjalucki
- Kontakt:
gle upaljenih glavaledesma je napisao/la: ↑21 sep 2021, 20:52+1Hantraga je napisao/la: ↑21 sep 2021, 20:51Još jednom samo da izrazim nadu i molbu Bogu da cjelokupna ekipa Borca sa svepripadajućom upravom i eventualno navijačima još večeras izgubi život negdje u kanjonu Neretve. Četnici i dušmani ove države, drugoligaši bijedni.
I gledaj šta ih se nakotilo ovdje na forumu i ono nekome priča da je četnik. Genocidna ****.

- bhpremijerliga12
- Kontakt:
Moze se krenuti ako su svi igraci protivnickog tima na svojoj polovici i ako slave na svojoj polovici, jer se na to gleda kao da su se vratili, ali van terena ne znamworchester je napisao/la: ↑21 sep 2021, 20:55Ne znam za to pravilo. Cak nisam ni gledao u tv kada se to desavalo pa necu nista reci. Ako ima neko da okaci to pravilo da se lopta nakon gola moze izvesti bez sudijskog zvizduka....
pjevaju jedna si jedina 

- forza_juve
- Kontakt:
Ja ne znam da li iko gotivi ovaj borac osim njihovih navijača, šta više ja mislim da navijači drugih klubova im žele sve najgore pa kako i ne bi kada su lopovi, stoka, krkani, cetalji, ma dno dna od ekipe
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
gdje ima sudija produzi 3 minute svira kraj nakon 2 ?
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Kakve seljačine Dudić i pomoćnici
Totalno su žnj klasa. Polusvijet.
Gdje karton za ovo udaranje u 45min nad Kulasinom.
Prekidaj ovo, tri nula za goste. Divljaci jedni.
Prekidaj ovo, tri nula za goste. Divljaci jedni.
Trenutno korisnika/ca: Balorda, Bordotim, gh0stHZ, Hrammm1921, MElloo, NazorUso, NeSamSafetee, OsmanhodzicBuco, Vanja8, Venom i 55 gostiju.