Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ovo je katastrofa sta rade Velezu,sad pisem sa prijateljicom koja je na tekmi kaze ludnica sta radi sudija,Bosnjo bi prodao mater za pare
- Banjalucki
- Kontakt:
Jel sada svima jasno nakon ovih kadrova koji seljačići primitivni su domaćini na stadionu vrapčići!?
BANJA LUKA U SRCU VRBAS U VENAMA
znači nije problem Gigović, problem je kompletsudijska komisija a zna se ko je to glavni
Istupice iz lige.
Koji klosar od sudije, cist penal nije svirao, a faul za slobodnjak nije bio.
Sramota za Banjalucane koji se ponasaju kao da je sve ovo normala. Mislio sam da ce makar jedan napisati nesto posteno ali takvi su oduvijek, mitomani. Za njih je cista titula i prosle sezone.
Koji klosar od sudije, cist penal nije svirao, a faul za slobodnjak nije bio.
Sramota za Banjalucane koji se ponasaju kao da je sve ovo normala. Mislio sam da ce makar jedan napisati nesto posteno ali takvi su oduvijek, mitomani. Za njih je cista titula i prosle sezone.
U ovom poluvremenu vidjeli smo sve. Nedosuđen penal, gol iz slobodnog udarca, hvatanje za glavu za svaku sudijsku odluku, navijači pjevaju jedna si jedina i jebu Borac i Banja Luku, viču sudijama da su lopovi, Feđa dočekao sudiju ispred tunela, security ga morao uvesti.
Lik je od ponajgoreg sudije Federalke usao u PL zato sto je dobro odradjivao zadatke. Jednu utakmicu dodje pokrade Jedinstvo kuci, sljedeca dva domacinska kola opet on sudi i navlaci Jedinstvu

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Banjalučka kopilad, koji ćete klinac na ovom forumu? Genocidna ****.
- Kockoglavi
- Kontakt:
Smrad banjalucki gico zeljkovic i bosnjak sabrija topalovic iz zenice unistavaju BH fudbal
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Ljudi ovo nema smisla. Proslo kolo Široki, večeras Velež, ko je idući?
- Antipolitika3
- Kontakt:
Zestok derbi ex yu velikana
Da ovo ne bude kao u yugi pred raspad Dinamo Zvezda ,samo jos gostujuci navijaci fale
Mozda Velez nema jak omladinski pogon ali za seljakluk u buducnosti se ne moraju bojati pa djeca od 6 godina sa ograde pljuju sudiju i sta ovo fina gradska raja gadja sudije i goste?cccc
Da ovo ne bude kao u yugi pred raspad Dinamo Zvezda ,samo jos gostujuci navijaci fale

Mozda Velez nema jak omladinski pogon ali za seljakluk u buducnosti se ne moraju bojati pa djeca od 6 godina sa ograde pljuju sudiju i sta ovo fina gradska raja gadja sudije i goste?cccc
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
- tutankamon1905
- Kontakt:
Fino se igrajte, uzet cemo vam loptu
Penala nije vidilo da se ne lazemo, a nije bilo niti faula
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
-
- Kontakt:
Fuj šta rade pogani negatori genocida. **** ti ligu i majku.
Željezničar za život cijeli!
Nema vecih smecara od ovog veleza. Tacka!
kakav dvoboj dva samoprozvana exyu velikana. Ajmo neki X
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- ZaNjuBoriSe
- Kontakt:
Nadam se da niko iz regiona ne gleda ove kromanjonce iz Vrapcica.
Sramota za sport.
Sramota za sport.
Kad sam bio mali,
Poklone mi slali...
Poklone mi slali...
Haha pa znam ja ciji je on sudija, od onog kamiondzije iz Amerike, pratio sam tad ulazak simin sela
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Al bas vece seljadije svijet nije vidio.urlicu kamenjari hahahahha.al drago mi je sto su napunili stadion ne dolazi sampion svaki dan.apaurin my lord apauriiiin
Trenutno korisnika/ca: Balorda, feniksptica, Giuseppe1, kontra, VivaLaLiberta, VolimBiH96 i 34 gosta.