Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Odrađivao i za Azmira. Nikakav autoritet plus ima problema sa vidom. Nosi sočiva kao Jakupović onomad, ne znam kako dobija dozvolu.
-
- Kontakt:
Meni ovaj Vehabovic nije jasan,em sto je seljak em sebi skodi nije da mi je zao al brate iskontroliraj se malo,ako se ne varam na Grbavici poslje penala pljesce sudiji dobija karton,sad opet radi prigovora dobija karton.
Daj neko pravilo? Uostalom sta ce ti pravilo, penal kao kuci ne svira a nepostojeći faul svira.
Max Allegri
Za sudije je samo rijesenje ono sto su u Širokom uradili Valjicu,kad su mu poslije utakmice napravilali sacekusu na cesti,kad su preprjecili put.
Bogami nakon toga se dugo vremena druga prica svirala na domacim utakmicama Širokog. Sto se kaze lijepi strah.
Bogami nakon toga se dugo vremena druga prica svirala na domacim utakmicama Širokog. Sto se kaze lijepi strah.
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 21 sep 2021, 21:05, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
**** ti četničku majku. Mrš u srbiju.Banjalucki je napisao/la: ↑21 sep 2021, 21:00Jel sada svima jasno nakon ovih kadrova koji seljačići primitivni su domaćini na stadionu vrapčići!?
- Banjalucki
- Kontakt:
Negiramo penal u vrapčićima, slavimo go !
BANJA LUKA U SRCU VRBAS U VENAMA
Fašisti iz šeher Banja Luke, jel vas stid bolan, bolan?ZaNjuBoriSe je napisao/la: ↑21 sep 2021, 21:03Nadam se da niko iz regiona ne gleda ove kromanjonce iz Vrapcica.
Sramota za sport.
A ja vi nemate obraza..
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Iduca je Borac-Sarajevo. Mi smo spremni vec

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- kupus army
- Kontakt:
Svakom ko odobrava i ismijava se večeras na račun Veleža hebem mrtve!
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Jedina ispravna stvar. I nažalost, ovo se mora desiti Širokom ili Zrinjskom da bi se sredile stvari. Oni nisu pizdurine ko ove ostale ekipe pa da nešto kao protestuju u prazno. Ljudi znaju kako s ovakvom stokom mora da se postupa. A i ova stoka četnička valjda ima kompleks od šahovnice i uspomene na traktorijadu.
To je to. I ovo što rade navijace Veleza od mene imaju ogroman respekt s mafijom ne moze drugacije !
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
-
- Kontakt:
+1Hantraga je napisao/la: ↑21 sep 2021, 21:06Jedina ispravna stvar. I nažalost, ovo se mora desiti Širokom ili Zrinjskom da bi se sredile stvari. Oni nisu pizdurine ko ove ostale ekipe pa da nešto kao protestuju u prazno. Ljudi znaju kako s ovakvom stokom mora da se postupa. A i ova stoka četnička valjda ima kompleks od šahovnice i uspomene na traktorijadu.
Željezničar za život cijeli!
- JohnCleese
- Kontakt:
A bogami daleko je Zenica, jos dalje Banja Luka

Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Za ovoliko prigovora tri crvena bi dobili dosad u bilo kojoj evropskoj ligi, zasto se to tolerise nije mi jasno, a od prve sekunde se prigovara i namjerno stvara pritisak.
Pola ovog foruma treba banovat.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Ovo ce samo unjeti tenziju i nervozu medju igrace Veleza. Tek ce im sada biti je.beno igrati. Sami su sebi sada digli haos i tenziju.
- FKS -
-
- Kontakt:
Niti je penal bio,niti je faul bio kod gola nije balet.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 15 gostiju.