FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
RAJA ko želi da ide a nema sa kim javite se u privatnu poruku da organizujemo se i svi koji žele da idu nek se jave u pp da idemo zajedno.... SVIII
Kad sa Sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi a tvoje horde će tebi pjevati i na kraju svijeta tebe bodriti ♥️
Čuvajte se svi lopovi iz kluba jednog dana će doći i vaš kraj...
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
De ljudi ne lupajte, problem je boravišna, nisu ih oni pravili, i yebo vas oni otisli su svi, proslost su ljudi, nemojte da sad o njihovom losem radu pricamo po 10 stranicaNajvecaRadosti je napisao/la: ↑21 sep 2021, 19:49Strasno......Kasume i kompanijo ublehasi jedni unazadili ste nas za 100 godina...Sramota sta rade momcima,mene bi stid bilo vise.Ovo je do nas i nikoga drugog.Mene je sramota...
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Pa brt koliko se to cekaju te boravisne dozvole da mi je znati??Cekaju ih 20 dana pise se kako im je samo to potrebno....GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑21 sep 2021, 20:43De ljudi ne lupajte, problem je boravišna, nisu ih oni pravili, i yebo vas oni otisli su svi, proslost su ljudi, nemojte da sad o njihovom losem radu pricamo po 10 stranicaNajvecaRadosti je napisao/la: ↑21 sep 2021, 19:49Strasno......Kasume i kompanijo ublehasi jedni unazadili ste nas za 100 godina...Sramota sta rade momcima,mene bi stid bilo vise.Ovo je do nas i nikoga drugog.Mene je sramota...
Ja nikad ne spominjem ni Sabrinu ni Kasuma ni ostalu kompaniju,vrlo rijetko ces vidjeti mene da pisem o njima i dok su bili tu.Mene zanima Sarajevo,i navijam za Sarajevo.Nisam navijac ni Sabrine ni Kasuma
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ma sve ok, nego glupo ljude spominjati prvenstveno jer nisu vise dio kluba, + nisu krivci jer ih konkretno za ovu tekmu nema, yebu te boravisne, sto toliko dugo pojma nemam.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑21 sep 2021, 21:06Pa brt koliko se to cekaju te boravisne dozvole da mi je znati??Cekaju ih 20 dana pise se kako im je samo to potrebno....GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑21 sep 2021, 20:43De ljudi ne lupajte, problem je boravišna, nisu ih oni pravili, i yebo vas oni otisli su svi, proslost su ljudi, nemojte da sad o njihovom losem radu pricamo po 10 stranicaNajvecaRadosti je napisao/la: ↑21 sep 2021, 19:49
Strasno......Kasume i kompanijo ublehasi jedni unazadili ste nas za 100 godina...Sramota sta rade momcima,mene bi stid bilo vise.Ovo je do nas i nikoga drugog.Mene je sramota...
Ja nikad ne spominjem ni Sabrinu ni Kasuma ni ostalu kompaniju,vrlo rijetko ces vidjeti mene da pisem o njima i dok su bili tu.Mene zanima Sarajevo,i navijam za Sarajevo.Nisam navijac ni Sabrine ni Kasuma
Ismir je obecao preko 40 hiljada maraka premije ako sutra pobjede !
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- hordasDoboj
- Kontakt:
Sklonila se malo elmemi
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Možda završava papire na biroVu

Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
Samo PL FK Sarajevo
128 Utakmica
20 Golova
15 Asist
Ko sam ja?
128 Utakmica
20 Golova
15 Asist
Ko sam ja?

-
- Kontakt:
Ma to je Hebibović, daj šta teže.
- NisamInSajder
- Kontakt:
Sablić je rekao da smo kompletni izuzev dva igrača koji trebaju riješit papirologiju svaki dan.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
-
- Kontakt:
Retardirani Kasum je prošle sedmice izjavio, da ce Lazić i Ševelj vjerovatno biti dostupni za Leotar, a ako ne tad, onda ce sigurno biti registrovani za derbi 

Sta je ovo u Mostaru
Ne pratim utakmicu ali po reakcijama publike izgleda da 'kuhinja' uveliko pocinje da radi.

Ne pratim utakmicu ali po reakcijama publike izgleda da 'kuhinja' uveliko pocinje da radi.
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, amypitar, keli, Lecler, Mocvara1991, MokraKifla, riki46, skoJaa, Vanja8 i 75 gostiju.