Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Sad je morao biti žuti za Zakarića.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jesu li vec istupili?
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Jest da ih nekada bicnem malo tj odgovorim na njihove nakaradne forumske prozivke tipa propali kao Celik,ode Nam i slicne nebuloze al ova lakrdija sudija je zalosna. Grbic na Kosevu osakati Sarajevo sudjenjem i pored nase lose igre samo je on falio,Siroki 2 puta protiv Borca sudijske lakrdija i nije mi ih zao jer gledaju samo sa strane kako ih nemilice kradu bukvalno svaku tekmu ce isti klubovi biti osakaceni,nikad gore sudjenje definitivno nije bilo. Kaze Vico kaznjavamo sudije i slicno lik nakon svih lakrdija nikog nije suspendovo makar 2 meca Begic je za njega olicenje postenja onda mozete zamisliti kakav je tek Vico spodoba. Dajte sudjenje normalno svima da se moze gledat ovo malo fudbala sto je ostalo
Ma brate ko god, ali bukvalno ko god da nam sudi tamo, zaklat ce nas... borac prvak i ove sezone sto posto, jednostavno protiv ovoga se ne moze igrati
- Antipolitika3
- Kontakt:
Mi ove godine imamo kvalìtet da ovakvog Borca karinjdjamo u sred BL a lani su nas pokrali zesce nego Veleza pa smo sutili a zasto?AlemC85 je napisao/la: ↑21 sep 2021, 21:14Vi ste najveće kurve jer se ulizujete Vici da vas pogura. Vi i Borac ste ista g.ovna.Antipolitika3 je napisao/la: ↑21 sep 2021, 21:12Borcu se uvali pet komada a ne da se hvata za glavu i gadja sudija i protivnicki igraci.
Mogao bi Velez dobru kaznu za ovo popusit a da derbi sa Zrinjskim bude bez gledatelja ako ovako nastave iducih 45min
Od Orasja pa na ovamo boli nas kita
Vico je kokain ovisnik a mi bolje nismo ni zasluzili jer nam je sve u drzavi u kur
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Vico donjeo dasak Jugoslavije u BiH nogomet. Imas povlastene i one koji su protiv vlasti i nisu povlasteni, uz to pijune koje vrebuje karijerom, jer novac je prolazan, a dobar poso u drzavnoj firmi, Uefa licenca itd nisu.
Opet kazem stari rezim, samo kolilo se ja sjecam vecini bosnjaka je tad bilo divno i krasno, okle sad ovo
Opet kazem stari rezim, samo kolilo se ja sjecam vecini bosnjaka je tad bilo divno i krasno, okle sad ovo

Pa svi su oni isti dosli radi pljacke, svojih đepova, namjestanja utakmica i prvenstava.Cesc44 je napisao/la: ↑21 sep 2021, 21:25Vico donjeo dasak Jugoslavije u BiH nogomet. Imas povlastene i one koji su protiv vlasti i nisu povlasteni, uz to pijune koje vrebuje karijerom, jer novac je prolazan, a dobar poso u drzavnoj firmi, Uefa licenca itd nisu.
Opet kazem stari rezim, samo kolilo se ja sjecam vecini bosnjaka je tad bilo divno i krasno, okle sad ovo![]()
Sta rade reprezentaciji je dovoljan dokaz kakve su im namjere.
Mjau !
- Banjalucki
- Kontakt:
Protiv cega, protiv seljackog kmecanja od prve minute i pritiska na sudiju, protiv seljackog pokusaja da se da go a sudija nije dao znak da se krene...protiv kmecanja da je penal koji malo djete vidi da nije bio...
BANJA LUKA U SRCU VRBAS U VENAMA
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Mi igramo s njima sljedecu čini mi se, jadna nam majka
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Doći će i vama kraj klošari banjalučki, samo polako.
Nikad u historiji ove lige nije se odvratnije kralo, a vi kad padnete, baš ćete da padnete. Onako kako ga Vico zabija drugima, vama će ga duplo zabiti. Molite Boga da vam klub uopšte ostane kad završi ova ekipa sa vama.
Nikad u historiji ove lige nije se odvratnije kralo, a vi kad padnete, baš ćete da padnete. Onako kako ga Vico zabija drugima, vama će ga duplo zabiti. Molite Boga da vam klub uopšte ostane kad završi ova ekipa sa vama.
- Meraak1921
- Kontakt:
Brate cisti faul mozda i za zuti Prsesa, svi skacu psuju nije faul.. kakvi mongoli
Ćosić ima ubjedljivo najbolji vrisak u Premijer ligi.
Evo covjek skrsi svog saigraca i faul za Velez.
- Banjalucki
- Kontakt:
Kad budeš više objektivan nego što mrziš Borac onda možemo pričati...a to da ste seljacine to je zapisano kao default !izdzezveubrazil je napisao/la: ↑21 sep 2021, 21:32Doći će i vama kraj klošari banjalučki, samo polako.
BANJA LUKA U SRCU VRBAS U VENAMA
-
- Kontakt:
Pretpostavit ću da si ti pretpostavio da navijam za Velež, pa da ti kažem da si promašio ceo fudbal, što bi se reklo.
Nije zbog toga sviran faul zekane.
Kako ti nije dosadno trollat?
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Pa naravno da kmece ljudi kad ih kradete na kucnom pragu, ko sto kradete i sve druge i ko sto cete i nas iduce kolo... ne kontam koji ti je cejf gledat i navijat za kriminal i prevaru i korupciju?!Banjalucki je napisao/la: ↑21 sep 2021, 21:27Protiv cega, protiv seljackog kmecanja od prve minute i pritiska na sudiju, protiv seljackog pokusaja da se da go a sudija nije dao znak da se krene...protiv kmecanja da je penal koji malo djete vidi da nije bio...
Lukicu sviran nepostojeci ofsajd.
Trenutno korisnika/ca: 7republictz i 23 gosta.