Bas tako, sudjenje jest lose al ne toliko da se ovo uradi .elvirbaljic je napisao/la: ↑21 sep 2021, 21:58Hmmm, vruca glava, mislim da ovo nije bilo potrebno, sudjenje lose, ali ovaj postupak samo skodi klubu.
Premijer liga BiH - aktuelno
- Meraak1921
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Popuši ga brnjašuZaNjuBoriSe je napisao/la: ↑21 sep 2021, 21:56Gospodski maniri seljaka.
Mrs u 4tu ligu stoko krezuba.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
- Antipolitika3
- Kontakt:
Uh sto ce biti zanimljivo veceras pratit portale.
Dudic vjerovatno napusta a hoce li Semsudin napustit ligu vidit cemo mada realno Velez los veceras 1 udarac na gol i jedan pokusaj glavom preslabo.

Dudic vjerovatno napusta a hoce li Semsudin napustit ligu vidit cemo mada realno Velez los veceras 1 udarac na gol i jedan pokusaj glavom preslabo.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Sabrija će dobit sad tek degenek u svlačionici ! **** si mamu balijsku placenicku
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
Pa ubjedljivo najviše sranja i ubacivanja svega na teren, zasipanja protivničkih igrača i udaranja bilo u Banjaluci u historiji takmičenja

- ZaNjuBoriSe
- Kontakt:
Snimak u kojem momak u crnom drzi paliju i pokusava napasti naseg trenera ce sigurno doci do Saveza.
Nadam se suspenziji stadiona do proljeca. Ne pamtim da su nekad neciji navijaci napali protivnicki tim.
Nadam se suspenziji stadiona do proljeca. Ne pamtim da su nekad neciji navijaci napali protivnicki tim.
Kad sam bio mali,
Poklone mi slali...
Poklone mi slali...
Meni je još gore od sudija to što u ovoj ligi Zajmović, centarfor od 190 cm, poslije duela koji bi izdržala i curica, pada i leži i drži ruke na licu.
Najtuznije od svega Sabrija iz Zenice pomaze cetnicima iz Banja Luke.
Ovakve izdajnike treba javno vjesati.
Ovakve izdajnike treba javno vjesati.
- HasicuVratiSe
- Kontakt:
Joj sad kad nam oduzmu bodove
Svaka čast na pojacanjima ! Sad ce transfer bomba onog kepeca iz igmana, fali nam toga

Svaka čast na pojacanjima ! Sad ce transfer bomba onog kepeca iz igmana, fali nam toga
Džemil Šošon: ako radite na nekom projektu i želite da propadne, samo se meni obratite da to sredim
- tutankamon1905
- Kontakt:
Ne bi valjda gospoda iz vrapcica to uradila??ZaNjuBoriSe je napisao/la: ↑21 sep 2021, 22:02Snimak u kojem momak u crnom drzi paliju i pokusava napasti naseg trenera ce sigurno doci do Saveza.
- HasicuVratiSe
- Kontakt:
A sto mislis da u Zenici nije palo 5 granata cijeli rat ?
Džemil Šošon: ako radite na nekom projektu i želite da propadne, samo se meni obratite da to sredim
Vidi demagoga iz borca hahha tuku igrace po tunelima, nasem igracunglavu navijac razbio, historija napada na igrace na terenu i ono nekome nesto filozofira hahahah
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Jesu li nafatali radioaktivnog Sabriju? Yebo mu Vico komplet DNK.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
Godine 2004., četnici iz Banja Luke utrčali u teren i udarili igrača FK Sarajevo, Mirnela Sadovića.
Hajmo dalje, četnička posla kontra Slavije:
Hajmo dalje, protiv Želje je tih prekida bilo više:
Fašistička gamad i ono se nakotilo ovdje na forumu. Biće opet druga liga, biće opet traktorijada. Kako su pogan narod, genocidna ****.
Hajmo dalje, četnička posla kontra Slavije:
Hajmo dalje, protiv Želje je tih prekida bilo više:
Fašistička gamad i ono se nakotilo ovdje na forumu. Biće opet druga liga, biće opet traktorijada. Kako su pogan narod, genocidna ****.
Cestitke pijacarima
Jesu istupili ?
Jesu istupili ?
Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.
Glupi ako Sabrije prije subote izadje sa stadiona!! Ovake picke od ljudi treba udarati i pljuvati na svakom koraku
- Banjalucki
- Kontakt:
Sva fama zbog jednog slobodnog udarca...traze penal koji nio bio, pokusavaju dati go sudija nije dao znak, vrište na svaki start, tuše sudiju od početka utakmice, mala.djeca pljuju i jebu majku cetnicku sa tribina, flase bacaju na igrace, zalecu se na protivnicke igrace, zalecu se na trenera koji nije poprijeko pogledao nekoga, primaju go iz velemajstorkog poteza...o cemu pricate momci, sve je jasno, mrznja vam je jaca od relnosti...
BANJA LUKA U SRCU VRBAS U VENAMA
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Bing [Bot], ErosViverosViv, laszlo i 14 gostiju.