FK Crvena zvezda

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Ko je Zvezdi u ovome trenutku najpotrebniji ?

Dragan Dzajic
16
10%
Nebojsa Covic
15
10%
Zoran Stojadinovic
9
6%
Gazprom
92
59%
Svi
23
15%

Ukupno glasova: 155

Devil
Moderator
Kontakt:

Re: FK Crvena zvezda

Post Postao/la Devil » 14 jan 2011, 21:34

Pazi brate ja to nikada ne bih uradio,Vule vec ima 27 godina i davati neke pare za njega ne bi sada valjalo jer ne bi doneo preterani kvalitet,nama treba neki mladi stoper do 25 godina ili bas suvi kvalitet kao Salata(mada i on ima 25 godina).Mi imamo stopere Vilotic,Deni,Ady i kao budali samar bi nam dosao stoper tipa Ivanov,ili eventualno neko od ovih ostalih reprezentativaca.

Sto se tice Despotovica,ja i dalje imam misljenje bez obzira sta Nikolovski kaze da je za sve kriva uprava,oni su momku morali dati puni ugovor jer je napunio 18,i tako se osigurati na njega,ali ne oni to nece prece im je da u napadu dodje neki novi Salas,Barcos,Jestrovic a ne da igra dete kluba.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 15 jan 2011, 14:22

Slovan ce najverovatnije prihvatiti ponudu Rostova za Salatu koji odlazi u Belek gde se Rostov priprema na zavrsne dogovore. :evil:

A jutros pricam sa likom koji je bio na treningu juce kaze da Borja nema kondicije ni za leka,svi ga prestigli za celi krug na trcanju. :lol: :lol: :lol:
Jbt nisu valjda opet doveli nekog pacenika i oprali kakve pare na njemu. :roll:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 15 jan 2011, 18:18

http://slobodnadalmacija.hr/Nogomet/tab ... fault.aspx

Ko li je ovo jbt,otpisani stoper,crnogorskih korena,23 godine.Definitvno nije nas. :lol:
Jedini crnogorci su Reljic i Vesovic no niti jedan stoper nije,otpisani nadam se da je "Psiho" i da se neko zeznuo u pisanju za godine i za poreklo. :lol: :lol:
Ako nije ostaje nam jedino neko iz Sopota,ali opet ne znam.

BOjan Djordjevic pred vratima Novog Pazara,da li se to konacno i njega resavamo. :?

edit:
Salata ipak ne moze u Rostov. 8-) :lol:

I za kraj jos jednom

slika
:lol: :lol: :lol:

edit:Jos slika sa treninga.
http://www.redstarbelgrade.com/newscont ... &News=2819

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 17 jan 2011, 15:44

Danas su momci otisli na pripreme u Budvu.Tamo bi trebalo da ostanu od 27.januara kada se vracaju u Bg i onda 1.februara idu put Antalije.
U Budvi cemo odigrati tri prijateljske tekme,protiv Zete(19),Sutjestke(23),i Grblja(26).
Put Crne Gore krenulo je 29 igraca.
Stamenković, Dmitrović, Bajković, Ninkov, Mikić, Adi, Tošić, Reljić, Ignjatijević, Savio, Isah, Milovanović, Kadu, Koroman, Evandro, Vešović, Binić, Jeremić, Kaluđerović, Borha, Jevtić, Perović, Trifunović, Lazović, D. Srnić, S. Srnić, Mijailović, Bogdanović i S. Đorđević.

Ovo mi se nikako ne svidja,samo 1 krstenog stopera imamo(Ady),te imamo jednog retarda(Djordjevic),a kao ispomoc bi trebao da je Mikic.Takodje najbolje resenje u ovom trenutku bi bilo da se Savio pomeri nazad na stopera.
Levi bekovi su olicenje. :lol:
Imamo dva potpuna retarda i Tosica.Ja bih najvise voleo da vidim Tosica u sredini,ali onda kuku majci po levoj strani ko ce nam organizovati napade,ili ne daj Boze centrirati. :lol: Zato bi pravo resenje bio Volkov koji je dobar u ofanzivi ali bgm i u defanzivi.Zadnji nam treba pod hitno,jer ja nenameravam da gledam Gumu i Stelta nikako,nadam se da ce to da shvati i Robi te ce da forsira Isaha,odnosno poslednji put da pravo da dovede Bozica.
Ostalo je dobro.
Dakle nama pod hitno treba stoper i zadnji,a nebi bilo lose kada bi prodali retarde na levoj strani(sto neocekujem)a doveli nekog krstenog beka za rezervu Tosicu.Takodje nebi bilo lose probati dovesti Milenkovica,ugovor mu istice na leto a nama bi pravo dobro dosao.

АК99
Kontakt:

Post Postao/la АК99 » 18 jan 2011, 03:03

Bogdanović i Savio nisu otišli u Budvu :D

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 18 jan 2011, 15:57

Nakon Augenthalera 1991. konacno da i nas Bog pogleda. :lol: :lol:
Guma odlazi,kako stvari stoje destinacija je Spartak Nalchik koji je spreman kako sam ja cuo od ortaka da da 400000 eura sto bi bila najveca prevara posle Lekica. :lol: I odmah pokusati staviti u ugovor,da se do kraja karijere ne vraca na Marakanu(ni kao navijac :lol: ).
Sto se tice Savia on odlazi u Chinu,prema nekim informacija mislim da odlazi kod Cire ali to jos nije sigurno.Onako u neku ruku mi je zao sto Savio odlazi.On nije imao neke fudbalsko znanje,ali je imao srce,vece nego ijedan Srbin u Zvezdi i uvek je pruzao maksimum.Neka mu je sretno u karijeri i hvala mu za sve,nikada necu zaboraviti gol Dzombi. :twisted:

Dakle prelazni rok je lepo poceo,jos da nam je nekoga prevariti za Psiha i Brigela i ovaj prelazni rok bi bio najbolji u poslednjioh 10 godina. :lol: A onda se polako sa Robiem resavati i ostalih (polu)igraca Reljica,Milovanovica,i uvoditi mlade u ekipu pre svega mislim na Nakatu.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 19 jan 2011, 22:13

slika-slika

Prva tekma na pripremama odigrana je u Golubovcima protiv domace Zete a pobedili smo sa 2:0 golovima Lazovica i Brigela. :lol: :roll:
Koliko mogu da primetim Robi je krenuo sa nekom 4-5-1 formacijom,koja se zbog samih predispozicija igraca lagano transformise u 4-3-3.To je izgledalo nekako:

---------------Stamenkovic----------------------

----------Paja---Tosic---Ady---Reljic----

--------------Deki------Isah--------------

---Vesovic--------Evandro-----Koroman---

-------------Kaludjerovic---------------------

Drugo poluvreme je sastav izmenjen te je izgledao:

---------------Bajkovic------------------

Binic---------Psiho------Tosic----------Brigel--

Lazovic----Cadu---Mijailovic-------D.Srnic----

------------Perovic-----Jevtic---------

Dakle moze se videti da je Robi odmah od starta krenuo sa nekom najjacom postavom kakva bi otprilike mogla da bude u proletnom delu.Veoma me raduje da je Darko postigao gol te nadam se da ce da dobije vise minutaze,a od momaka koji su gledali mec cuo sam da je Mijailovic doktorski odigrao mec storaduje.
Evandro je kazu solidno odigrao,imao jedan prelep potez kada je dvojici na centru probacio kroz noge i poslao loptu Kokiju.Vesovic takodje veoma dobro odigrao i mogao bi da zaigra vise.
Drugo poluvreme bolje bilo,a prvi gol je pao nakon sto je Mijailovic povukao loptu i poslao pravovremen pas Lazovicu koji pogadja.Kazu da je Psiho opet komican bio,bas kao i Milovanovic(to moze i da se predpostavi).
Malo slika:
http://sportskacentrala.com/fudbal/zvez ... ezda01.jpg
http://sportskacentrala.com/fudbal/zvez ... ezda03.jpg
http://sportskacentrala.com/fudbal/zvez ... ezda05.jpg
http://sportskacentrala.com/fudbal/zvez ... ezda07.jpg
http://sportskacentrala.com/fudbal/zvez ... ezda10.jpg

Uglavnom ja jedva cekam snimak na SOS-u pa da vidim na cemu smo,a bice da li veceras ili sutra ne znam.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 20 jan 2011, 00:38

http://www.****/s195231/Sport/Fudba ... eckog.html
Evo neki isecak sa najboljim prilikama,no nista dok se ne pogleda snimak.

ediT http://www.sportske.net/vest/domaci-fud ... 35745.html :?

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 20 jan 2011, 14:50

Od Jagosa nista demantovao je te stvari sto mi je veoma drago.
Alania je dovela dva nova stopera,da li se to blizi odlazak Ivanova uskoro cemo da saznamo,takodje citao sam da je Salzburg krenuo u remont ekipe te da ce da se odrekne Dudica i Afolabia jer im na leto isticu ugovori pa je ovo zadnja prilika da se moze klepiti koja para.

Sada mozda bi i dobro bilo dovesti Dudica kao jednog backupa,ne bi se morali izuti previse,a kada se vrate Vilotic i Deni mogao bi da sedi na klupi.Jeste da covek ima smec kao Djula u najboljim danima,ali mogao bi pomoci,mozda i najbolje prelazno resenje.

edit:Mugosa do leta u Jagodini.

Rajevac
Kontakt:

Post Postao/la Rajevac » 22 jan 2011, 00:45

Nista od povratka Dudica, isto tako nema nista od transfera Ivanova.Imam informacije iz kluba da ce mediji saznati koji je stoper u pitanju tek posle dogovora oko transfera.Dzajic im dao par saveta u neformalnom razgovoru sa Lukicem, Adzicem i Vasiljevicem da ne dizu cenu igracima kroz medije, sto je bila velika greska sa Salatom.Da su radili a ne hvalili se u medijima kako su doveli standardnog stopera Slovacke, danas bi Salata vec bio u Crnoj Gori sa Robijevim pulenima spremajuci se za JSL.Kako sad stoje stvari u pitanju je domaci stoper.

АК99
Kontakt:

Post Postao/la АК99 » 22 jan 2011, 13:41

Guma je neuništiv :o

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 22 jan 2011, 13:55

& je napisao/la:Guma je neuništiv :o
Jbm li mu kevu gumenu malopre mi rekose. :lol: :cry: :cry:
Propade nam prevara godine,hajmo pokusati naci novu zrtvu da ga utalimo nekome,mada takav se igrac ne prodaje lako. :cry:

p.s.Blazic raskinuo ugovor.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 22 jan 2011, 23:12

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 23 jan 2011, 04:27

@devil & co., da nije ko slucajno kupovao retro 1991 dres CZ? Kakav je kvalitet i gde se moze naci? Koja je cena? Je li od Pume original ili kakva obicna majicica sa potpisima? Hvala.

Robi, gazi boraniju!!!

mitraforza
Kontakt:

Post Postao/la mitraforza » 23 jan 2011, 13:58

Devil je napisao/la:http://www.****/tg4439/Foto/Kopakabana_u_Budvi.html
Fotke su prejebenica. :lol: :lol:
Devile daj bože da griješim,al mi se nešto čini da je ovo praktično ona situacija kad je Zvezda jedne godine dovela 6-7 brazilaca i kad su iz Dubaija stizale iste slike,a na terenu ih nigdje nije bilo . :roll:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 23 jan 2011, 14:11

mitraforza je napisao/la:
Devil je napisao/la:http://www.****/tg4439/Foto/Kopakabana_u_Budvi.html
Fotke su prejebenica. :lol: :lol:
Devile daj bože da griješim,al mi se nešto čini da je ovo praktično ona situacija kad je Zvezda jedne godine dovela 6-7 brazilaca i kad su iz Dubaija stizale iste slike,a na terenu ih nigdje nije bilo . :roll:
Mi nikada nismo bili u Dubaiju na pripremama. :lol: Bar ne u poslednjih 5 godina.
Ali otprilike znam na sta mislis,generacija Barcosa,Moline,Salasa i Lucasa.Realno tada nismo imali trenera da to sve poslozi,tada je samo Barcos bio los igrac,Molina je perverzan igrac,sada kada bi opet dosao u Zvezdu bio bi jedan od najboljih igraca JSL,to su svi i videli u prvom delu osim nase uprave,Salas je isto tako jedan odlican krilni napadac koji bi imao mesta uvek u ekipi ali je on sa nekom povredom dosao kod nas sto ovi nasi iz uprave nisu znali. :roll: .A Lucas je pruzao veoma dobre partije u nasem dresu sve dok mu nisu ustanovljeni problemi sa srcem.

Gledao sam snimak tekme sa Zetom,moze da raduje pristup igri,pogotovo me raduju ovi mladici Mijailovic i Lazovic koji su odlicno odigrali i za ocekivati je da ih Robi gurne vise u vatru od svojih predhodnika.Djordjevic je ponovo bio smesan,i molim Boga da i danas bude igrao samo da pokaze Robiju da nije za Zvezde a kamoli za kapitena.

Danas igramo protiv Sutjeske u 14:00,mislim na stadionu Grblja i cekacemo prvo vesti od ovih koji su dole i gledaju,pa onda i na SOS-u pogledati snimak.

@cole ja imam repliku dresa iz 1991.ona se prodavala prosle godine u nasem shopu,cena je negde bila oko 25 eura,ali koliko znam toga vise nema,a ne znam na koje majice puma mislis,ako nadjes neku sliku stavi da probam da skapiram o cemu se radi.

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 23 jan 2011, 15:54

Prvi put cujem za taj SOS :D Jel to kanal ili ? .

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 23 jan 2011, 15:55

Samo F.K.S !! je napisao/la:Prvi put cujem za taj SOS :D Jel to kanal ili ? .
Ne bre DVD koji ti salju nakon svake Zvezdine tekme. :roll: :mrgreen:

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 23 jan 2011, 15:57

Znaci brate znaci bre sto me zajebavas aa? :D Bice nesto od zvezde makar prvo pretkolo europa lige :lol:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 23 jan 2011, 20:09

slika-slika
0:3
Sutjeska – Crvena zvezda 0:3 (0:1)

Strelci: Milovanović u 31. minutu, Kaludjerović u 77. i 89. minutu
Stadion: Grblja u Radanovićima
Gledalaca: 1.500
Sudija: Kojević (Podgorica)

Sutjeska: Lakičević, Durutović, N. Dževerdanović, M. Dževerdanović, Vuković, Bulatović, Bulajić, Nikolić, Todorović, Pejović i Bakoč.

Crvena zvezda: Dmitrović, Reljić, Tošić, Đorđević, Ninkov, Isah, Milovanović, Evandro, S. Srnić, Vešović i Trifunović.
Igrali su još: Stamenković, Ignjatijević, Lazović, Koroman, Binić, Kadu, Jevtić i Mijailović.

Crvena zvezda je i na drugom pripremnom meču u Budvi zabeležila pobedu. Ovoga puta rezultatom 3:0 savladana je ekipa Sutjeske iz Nikšića, na stadionu FK Grbalj pred oko 1.500 gledalaca. Nažalost, utakmica zbog snega nije mogla da se igra na stadionu u Nikšiću iako je tako planirano prvobitno.

Prosinečki je i ovoga puta izveo sastav sa jednim klasičnim napadačem – Trifunovićem, ali su pored njega u fazi napada igrali Vešović i Srnić, dok su Milovanović i Evandro bili iza napadača, a Isah na mestu zadnjeg veznog.

Prvu šansu Zvezda je imala u 15. minutu, kada je Evandro glavom pogodio stativu na centaršut Reljića. Minut kasnije, Evandro asistira Trifunoviću ali njegov šut sa 10 metara iskosa golman brani.

U 31. minutu Crvena zvezda je povela golom Milovanovića sa 20 metara. Deksa je na asistenciju Vešovića snažno šutirao, lopta je na putu do mreže pogodila jednog defanzivca Sutjeske i odskočila taman toliko da prevari golmana Nikšićana.

I u 45. minutu imali smo priliku za gol s obzirom da se igralo uglavnom na polovini Sutjeske, ali golman Lakičević je dva puta zaredom odbranio šuteve Vešovića.

Prosinečki je u poluvremenu promenio maltene čitavu ekipu. Ninkov se preselio na štopera u tandemu sa Đorđevićem, a u igru su u poslednjih pola sata ušli i Koroman odnosno Kaludjerović.

Zaigrao je od 46. minuta i Darko Lazović i u saradnji sa Kaduom i Jevtićem nekoliko puta bio opasan po gol Sutjeske. Upravo je Jevtić u 60. minutu imao pokušaj sa 15 metara posle dodavanja Lazovića i golman je odbranio već viđen pogodak.

U 65. minutu Trifunović je srušen u šesnaestercu i dosuđen je penal za Zvezdu. Staro, nepisano, fudbalsko pravilo dobilo je potvrdu i golman Sutjeske odbranio je penal Trifunoviću iako je naš napadač šutnuo pod prečku.

Ipak, Kaluđerović je u 77. minutu iskoristio sjajan dubinski pas Koromana prilikom jedne polukontre i time je rešio meč, da bi isti igrač u 89. minutu samo potvrdio pobedu na asistenciju Đorđevića.

Utakmicu su posmatrali navijači Zvezde iz Gackog, Herceg Novog i Trebinja koji 90 minuta nisu prestajali sa pesmom.

Crvena zvezda sledeću utakmicu igra 26. januara sa FK Grbalj na istom stadionu, takodje u 14,00 časova.

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.