seljakluk uvijek ispliva na povrsinu, veceras u Vrapcicima, sutra ko zna gdjetutankamon1905 je napisao/la: ↑21 sep 2021, 22:25
Jedino u cemu uzivamo je to sto su pred citavom BiH pokazali koliki su seljaci. Rezultat je apsolutno nebitan jer ni jedni ni drugi nisu ove sezone konkurencija.
Premijer liga BiH - aktuelno
- jozospricalo
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Mile Peharu? Ulete huligani, Mile, igrac Zrinjskog podapinje Dzani Durakoviću da padne i da ga huligani stignu i likvidiraju. Pa ko je neki dan bacio kamen tezine kao kugla da ubije igraca Veleza?tutankamon1905 je napisao/la: ↑21 sep 2021, 22:25Jedino u cemu uzivamo je to sto su pred citavom BiH pokazali koliki su seljaci. Rezultat je apsolutno nebitan jer ni jedni ni drugi nisu ove sezone konkurencija.Neutral je napisao/la: ↑21 sep 2021, 22:21Najjaci navijaci Zrinjskog. Ljudi prosle godine osteceni od Borca, a sada uzivaju zbog Veleza. Hajde sportski rivalitet ali mislio sam da ste normalniji od ovoh mitomana.Banjalucki je napisao/la: ↑21 sep 2021, 22:12Sva fama zbog jednog slobodnog udarca...traze penal koji nio bio, pokusavaju dati go sudija nije dao znak, vrište na svaki start, tuše sudiju od početka utakmice, mala.djeca pljuju i jebu majku cetnicku sa tribina, flase bacaju na igrace, zalecu se na protivnicke igrace, zalecu se na trenera koji nije poprijeko pogledao nekoga, primaju go iz velemajstorkog poteza...o cemu pricate momci, sve je jasno, mrznja vam je jaca od relnosti...
Gospoda iz zapadnog Mostara. Sta ima seljaci.
Taj gad zenicki vam ne smije napustit stadion
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Na stranu pod.j.evavanje i prepucavanje,dudic bi ispao frajer kada bi podnio ostavku veceras
Tako je i drugima bilo dok vas je begic proglasavao sampionom kuge. To je isto.visokohz je napisao/la: ↑21 sep 2021, 22:21Tako će nam biti i dalje,dok je Vice na čelu saveza nema ovdje napretkaelvirbaljic je napisao/la: ↑21 sep 2021, 22:15Kako bas svaka utakmica borca, minimalno jedan gol poklonjen od sudija. Jedva je cekao da svirne na 16 metara, faula nije vidjelo. Nepodrzavam ovaj ulazak navijaca, al pun **** vas je. Svaka utakmica sudijska lakrdija na stetu protivnika.Banjalucki je napisao/la: ↑21 sep 2021, 22:12Sva fama zbog jednog slobodnog udarca...traze penal koji nio bio, pokusavaju dati go sudija nije dao znak, vrište na svaki start, tuše sudiju od početka utakmice, mala.djeca pljuju i jebu majku cetnicku sa tribina, flase bacaju na igrace, zalecu se na protivnicke igrace, zalecu se na trenera koji nije poprijeko pogledao nekoga, primaju go iz velemajstorkog poteza...o cemu pricate momci, sve je jasno, mrznja vam je jaca od relnosti...
Najjace je kako stave muslimana svaki put kad Borac igra u gostima da se pokriju hahahaha
Gospoda iz Banjaluke komentarise, a razbili kamenom glavu pomocnom sudiji prije par sezona.
Regularnija je liga bila kad se nije mogao uzeti bod u gostima.
Regularnija je liga bila kad se nije mogao uzeti bod u gostima.
- tutankamon1905
- Kontakt:
Tim vise. Godinama su glumili kako se to njima ne moze desit, gospoda iz vrapcica. Evo nas u 2021. Godini i bome desilo se. Ali naci ce se opravdan razlog za upad, da ne ispadne veliki seljakluksamirr je napisao/la: ↑21 sep 2021, 22:26tacno ovo kad citam covjek bi rekao Mile Pehar igro za Capljinu kad ste vi pravili probleme ?tutankamon1905 je napisao/la: ↑21 sep 2021, 22:25Jedino u cemu uzivamo je to sto su pred citavom BiH pokazali koliki su seljaci. Rezultat je apsolutno nebitan jer ni jedni ni drugi nisu ove sezone konkurencija.
- jedanjeborac
- Kontakt:
Apsolutno netačno.Vanja8 je napisao/la: ↑21 sep 2021, 22:28Jadno je da pojedinci se zgrozavaju upadom navijaca i aminuju kradje koje se konstantno desavaju u korist ovog kluba iz B.Luke...
Kad smo mi upozoravali na ovo,pojedini klubovi su nasli ispriku eto kako nece da se oni bore za FKS, drugi se nadali stadionima, a dobili qrcinu,treci iscekivali pozajmice iz NS BiH, a dobili kao i ovi sto su se nadali travnjacima i rekonstrukcijama...
RA neka ste upali i Steta sto ne namlatiste ono zenicko g.ovno...
Borac je večeras bio bolja ekipa 83 minuta.
Borcu večeras niko ništa nije poklonio, već je taktički razbio manji mostarski klub.
Nezadovoljni time huligani su odlučili bijes i vlastite frustracije iskazati tako što su napali protivničke igrače. Sekjuriti služba nije reagovala što će reći da je sve planski bilo organizovano.
Zaslužuju veliku kaznu, a što se mene tiče želim im sve najgore u budućnosti kao klubu. Jer godinama počivaju na jugoslovenskim zaslugama, al džabe kad nisu odmakli dalje od Vrapčića.
Svaka čast za izbacivanje AEK-a, ali ako će kukati nakon svakok kola i svakog poraza...
A i svi vi koji ovo isključivo posmatrate kroz prizmu nacionalnog konteksta.
Za Srbiju!
da, to je nevjerovatno !
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
Ovo samo kod nas ima hahahahah
Ljudi ti gospodski takticki uvale dva gola, dok ti 80 minuta kruzis oko gola, imas posjed non stop, nista ne uradis, i trazis krivicu u sudiji
Ljudi ti gospodski takticki uvale dva gola, dok ti 80 minuta kruzis oko gola, imas posjed non stop, nista ne uradis, i trazis krivicu u sudiji

Ne znam, kako igraju ja bih veci bijes usmjerio ka rukovodstvu, treneru i igracima.
Osim ako je uspjeh jednu sezonu biti bitan u ligi i vratiti se u sivilo.
Osim ako je uspjeh jednu sezonu biti bitan u ligi i vratiti se u sivilo.
Zadnja izmjena: Kajzer10, dana/u 21 sep 2021, 22:33, ukupno mijenjano 3 puta.
Sabrija ništa se do zore prije tebe ne smaklo, amin. Pa veći je on četnik nego pola ovih početnika na forumu...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
-
- Kontakt:
Avenija sto se onda bunis kad Jelic unakazi Celik?
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Gledaj ti koji su to seljaci oni pozivaju na linc jednog covjeka, nije vam ovo Avganistan kromanjonci jedni, 21. vijek je alo.
Gledao sam prvog poluvrijeme pa okrenuo da gledam Dzeku da li je ono bio penal to mene zanima
Na terenu ovo na forumu vas naziva talibanima bez sankcija boga mi pušimo ga kolektivno svi

Zadnja izmjena: 90minut, dana/u 21 sep 2021, 22:34, ukupno mijenjano 1 put.
Od S,H i B komponente u savezu i sudijskoj organizaciji najvece smece i izvrsioci radova su ovi iz B komponente.
Cast par castnih izuzetaka.
Zadnja izmjena: Hajdeee, dana/u 21 sep 2021, 22:36, ukupno mijenjano 2 puta.
- FKS -
Trenutno korisnika/ca: 10.Skoro, amypitar, Balorda, Bordo10, CAZIN, Fudo, Giuseppe1, Guest1945, hazarder, JavierBosnia, Maestro^^, OsmanhodzicBuco, perodeformero, Semper, Sheyi, supervizor, Venom i 101 gost.