Premijer liga BiH - aktuelno

Feridaga
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Feridaga » 21 sep 2021, 22:34

Ovd godine je jedina sreca sto vise klubova ima racunicu i ambicije za razliku od prosle godine.Znaci morat ce vici dobro napet **** da se izbori evropa.

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 21 sep 2021, 22:35

tutankamon1905 je napisao/la:
21 sep 2021, 22:31

Tim vise. Godinama su glumili kako se to njima ne moze desit, gospoda iz vrapcica. Evo nas u 2021. Godini i bome desilo se. Ali naci ce se opravdan razlog za upad, da ne ispadne veliki seljakluk
Ulete navijaci i u Engleskoj i posutaju se na tribinama , ne serite bar vi kamenjari sa hegama od prija par dana!
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 21 sep 2021, 22:35

RedBlue je napisao/la:
21 sep 2021, 22:33
Gledaj ti koji su to seljaci oni pozivaju na linc jednog covjeka, nije vam ovo Avganistan kromanjonci jedni, 21. vijek je alo.
Nemojte vi o 21. vijeku. Popunili ste pola Bosne masovnim grobnicama.

jedanjeborac
Kontakt:

Post Postao/la jedanjeborac » 21 sep 2021, 22:35

RedBlue je napisao/la:
Gledaj ti koji su to seljaci oni pozivaju na linc jednog covjeka, nije vam ovo Avganistan kromanjonci jedni, 21. vijek je alo.
Još najjače čovjeku zapinju za religijsku pripadnost.Kakve to veze ima. Koja paranoja. Nazivaju čovjeka izdajnikom, čovjek nije uopšte uticao na ishod... Svašta trpi tastatura. Podsjeća me malo na talibane i oni imaju takav rezon za vlastite neuspjehe. Mislim na ove što kukaju bez osnova, ne na sve ljude koji nisu zadovoljni ishodom.
Za Srbiju!

elvirbaljic
Kontakt:

Post Postao/la elvirbaljic » 21 sep 2021, 22:35

jedanjeborac je napisao/la:
Vanja8 je napisao/la:
21 sep 2021, 22:28
Jadno je da pojedinci se zgrozavaju upadom navijaca i aminuju kradje koje se konstantno desavaju u korist ovog kluba iz B.Luke...

Kad smo mi upozoravali na ovo,pojedini klubovi su nasli ispriku eto kako nece da se oni bore za FKS, drugi se nadali stadionima, a dobili qrcinu,treci iscekivali pozajmice iz NS BiH, a dobili kao i ovi sto su se nadali travnjacima i rekonstrukcijama...

RA neka ste upali i Steta sto ne namlatiste ono zenicko g.ovno...
Apsolutno netačno.
Borac je večeras bio bolja ekipa 83 minuta.
Borcu večeras niko ništa nije poklonio, već je taktički razbio manji mostarski klub.
Nezadovoljni time huligani su odlučili bijes i vlastite frustracije iskazati tako što su napali protivničke igrače. Sekjuriti služba nije reagovala što će reći da je sve planski bilo organizovano.
Zaslužuju veliku kaznu, a što se mene tiče želim im sve najgore u budućnosti kao klubu. Jer godinama počivaju na jugoslovenskim zaslugama, al džabe kad nisu odmakli dalje od Vrapčića.
Svaka čast za izbacivanje AEK-a, ali ako će kukati nakon svakok kola i svakog poraza...
A i svi vi koji ovo isključivo posmatrate kroz prizmu nacionalnog konteksta.
Nejedi gofna, jeftine su kifle !
Tuzla City / Sloga Simin Han

Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la Hantraga » 21 sep 2021, 22:35

RedBlue je napisao/la:
Ne pozivamo na linč jednog čovjeka, nego na kakav zemljotres koji će sravnati vas genocidaše da valja. **** li vam sveti Sava sve, nakotilo se ovdje na forumu i ne popušta. I onda još kaže "nacionalno usmjereno", a trobojke agresorske ovuda okačilo. I ono nekome priča da je kromanjonac, najnazadniji narod u Evropi.

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 21 sep 2021, 22:36

Vanja8 je napisao/la:
21 sep 2021, 22:28
Jadno je da pojedinci se zgrozavaju upadom navijaca i aminuju kradje koje se konstantno desavaju u korist ovog kluba iz B.Luke...

Kad smo mi upozoravali na ovo,pojedini klubovi su nasli ispriku eto kako nece da se oni bore za FKS, drugi se nadali stadionima, a dobili qrcinu,treci iscekivali pozajmice iz NS BiH, a dobili kao i ovi sto su se nadali travnjacima i rekonstrukcijama...

RA neka ste upali i Steta sto ne namlatiste ono zenicko g.ovno...
Apsolutno netačno.
Borac je večeras bio bolja ekipa 83 minuta.
Borcu večeras niko ništa nije poklonio, već je taktički razbio manji mostarski klub.
Nezadovoljni time huligani su odlučili bijes i vlastite frustracije iskazati tako što su napali protivničke igrače. Sekjuriti služba nije reagovala što će reći da je sve planski bilo organizovano.
Zaslužuju veliku kaznu, a što se mene tiče želim im sve najgore u budućnosti kao klubu. Jer godinama počivaju na jugoslovenskim zaslugama, al džabe kad nisu odmakli dalje od Vrapčića.
Svaka čast za izbacivanje AEK-a, ali ako će kukati nakon svakok kola i svakog poraza...
A i svi vi koji ovo isključivo posmatrate kroz prizmu nacionalnog konteksta.
Rece lik kome je potpis "za Srbiju"...
Objektivnost na prvom mjestu :puke: :puke: :puke:

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 21 sep 2021, 22:36

21 sep 2021, 22:26
Jackk je napisao/la:
21 sep 2021, 22:23
Od kud ovoliko četničke bagre na forumu? Svaki drugi post od njih.

Ovo je očekivano, desilo bi se prije ili kasnije.
Liga ne može funkcionisati sa četnikom na čelu Saveza. Unakazio je Reprezentaciju, ogadio je svima. Na pravom je putu da ligu ugasi. Sve po četničkim naredbama iz RSa.
A vi se i dalje pravite slijepi i krivite navijače Veleža kojima je dosta ovoga.
Evo ga prvi srbomrzac foruma. Bravo.
Ne zaboravi Hantragu. U njegovim porukama ljubavi se uziva. :mrgreen:

Isic sa rukama na ramenima brata Panajotisa i to ne bi trebao biti faul. Al' ga je brat momacki navukao. :kafa:

Vrapcicani krecu sa centra kao u rukometu, bez sudijskog znaka za nastavak igre, i to bi trebalo dozvoliti. :kafa:

Onaj pada u sesnaest tako sto se nabija na Zakarica i to bi trebao biti penal. :kafa:

@ Antifa, lijepo sam ti napisao da bi moglo biti kmecanja. :mrgreen:

Hilton30
Kontakt:

Post Postao/la Hilton30 » 21 sep 2021, 22:36

Ma rekoh ja Velež i Sarajevo seljački klubovi. Ne znaju podnijeti pošten poraz. Borac, Zrinjski, Željo, krema bh. fudbala. Uskoro se tu možda ubaci jaka Tuzla City. :salut:

Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la Hantraga » 21 sep 2021, 22:37

21 sep 2021, 22:35
RedBlue je napisao/la:
Još najjače čovjeku zapinju za religijsku pripadnost.Kakve to veze ima. Koja paranoja. Nazivaju čovjeka izdajnikom, čovjek nije uopšte uticao na ishod... Svašta trpi tastatura. Podsjeća me malo na talibane i oni imaju takav rezon za vlastite neuspjehe. Mislim na ove što kukaju bez osnova, ne na sve ljude koji nisu zadovoljni ishodom.
Genocidno kopile, kako je živjeti znajući da si dio genocidnog naroda? Kako je otići negdje kad znaš da te gledaju kroz prizmu genocida? Kako je živjeti u zemlji koju ne doživljavaš svojom i gledati ličnu kartu zemlje koju mrziš? Nazadni đikani!

costacurta08
Kontakt:

Post Postao/la costacurta08 » 21 sep 2021, 22:37

RedBlue je napisao/la:
:urnebes:
Ajde.
Velja Nevolja bi već znao kako riješiti problem.

Čuj ga "Avganistan"!? :shock:

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 21 sep 2021, 22:37

Devils021 je napisao/la:
21 sep 2021, 22:25
O kakvim kradjama vi pisete? Jeste gledali vi utakmicu uopste?
Jel pricate o onom SMECARSKOM potezu kretanja sa centra? JESU ONO PROFESIONALNI FER PLEJ FUDBALERI? vidi se ko ih trenira!
Gdje ste ono vidjeli ikada? Bez sudijskog znaka, pa jel igrate rukomet alo mozgovi? I sudija opet kriv, pa sta je njima u glavi sem mrznje?
Halo strucnjak ako su igraci protivničkog tima svibnja svojoj strani terena makar slavili do jutra, protivnik ima pravo da krene s centra kada hoce i da postigne gol.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 21 sep 2021, 22:38

90minut je napisao/la:

Gledao sam prvog poluvrijeme pa okrenuo da gledam Dzeku da li je ono bio penal to mene zanima

Na terenu ovo na forumu vas naziva talibanima bez sankcija boga mi pušimo ga kolektivno svi :D
Kazu da jest kao suza , ja sam bio na kontra strani !

Al faul za Borac iz kojeg su dali gol prvi je bio kontra faul, ispred mene bilo !
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 21 sep 2021, 22:38

boyac osvaja i ove godine...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

Jackk
Kontakt:

Post Postao/la Jackk » 21 sep 2021, 22:38

Simpatizer je napisao/la:
21 sep 2021, 22:36
21 sep 2021, 22:26
Jackk je napisao/la:
21 sep 2021, 22:23
Od kud ovoliko četničke bagre na forumu? Svaki drugi post od njih.

Ovo je očekivano, desilo bi se prije ili kasnije.
Liga ne može funkcionisati sa četnikom na čelu Saveza. Unakazio je Reprezentaciju, ogadio je svima. Na pravom je putu da ligu ugasi. Sve po četničkim naredbama iz RSa.
A vi se i dalje pravite slijepi i krivite navijače Veleža kojima je dosta ovoga.
Evo ga prvi srbomrzac foruma. Bravo.
Ne zaboravi Hantragu. U njegovim porukama ljubavi se uziva. :mrgreen:

Isic sa rukama na ramenima brata Panajotisa i to ne bi trebao biti faul. Al' ga je brat momacki navukao. :kafa:

Vrapcicani krecu sa centra kao u rukometu, bez sudijskog znaka za nastavak igre, i to bi trebalo dozvoliti. :kafa:

Onaj pada u sesnaest tako sto se nabija na Zakarica i to bi trebao biti penal. :kafa:

@ Antifa, lijepo sam ti napisao da bi moglo biti kmecanja. :mrgreen:
Ne mogu vas očima smisliti. Da mogu, otišao bih na Island samo da ne budem blizu vas. Gamad licemjerna.
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović

'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”

jedanjeborac
Kontakt:

Post Postao/la jedanjeborac » 21 sep 2021, 22:38

Hantraga je napisao/la:
21 sep 2021, 22:37

Genocidno kopile, kako je živjeti znajući da si dio genocidnog naroda? Kako je otići negdje kad znaš da te gledaju kroz prizmu genocida? Kako je živjeti u zemlji koju ne doživljavaš svojom i gledati ličnu kartu zemlje koju mrziš? Nazadni đikani!
Nisam ja kriv što je ikona na tavanu gosn Hantraga. Športski pozdrav.
Za Srbiju!

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 21 sep 2021, 22:38

Puna podrška Veležu u borbi protiv četničkog kriminalca!
Željezničar za život cijeli!

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 21 sep 2021, 22:39

Eh, malo se zasralo :mrgreen:

Od ove sezone ništa, sreća ogromna lova liježe u decembru, nije niko lud ispaljivati se :mrgreen:
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 21 sep 2021, 22:39

Smjeniti Zeljkovića a Borac izbaciti iz lige zbog namještanja utakmica prošle sezone a vidim da su nastavili i ove jer nema smisla igrati ligu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

elvirbaljic
Kontakt:

Post Postao/la elvirbaljic » 21 sep 2021, 22:39

Sky9 je napisao/la:
21 sep 2021, 22:38
boyac osvaja i ove godine...
Osvaja, ali vicinu kitu.
Tuzla City / Sloga Simin Han

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Beli98, Bing [Bot], Direktorcic, Paromlinac i 40 gostiju.