Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Posušje - Borac: lakrdija, i četnici se smijali šta sudija radi Posušju.
Rudar - Borac: lakrdija, direktno prozivanje, samo što nisu utjerali loptu u gol.
Velež - Borac: penal za Velež nesviran, faul nepostojeći za gol Borca.
I onda ono nekome soli pamet. A da ne pričamo o 13 žutih kartona za Velež (naspram 30 i više kod nekih konkurentnih ekipa). Svaka čast.
Rudar - Borac: lakrdija, direktno prozivanje, samo što nisu utjerali loptu u gol.
Velež - Borac: penal za Velež nesviran, faul nepostojeći za gol Borca.
I onda ono nekome soli pamet. A da ne pričamo o 13 žutih kartona za Velež (naspram 30 i više kod nekih konkurentnih ekipa). Svaka čast.
Ne opravdavam ovo od navijaca Veleza, ali opet dupli arsini na sceni.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Čut ćemo se krajem maja.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Borac ispao od Linfielda, Leotar im bod odnosi iz BL, Posusje im odrzi cas fudbala, a onda naglo “buđenje”, naravno praceno sa skandaloznim sudijskim odlukama i gle cuda, uvijek su te odluke pro Borcu.
Isto prosle sezone. Modrica Maxima je postenije uzela titulu.
A u pravu je kolega, koliko ih se nakotilo na forum da smrdi.
Isto prosle sezone. Modrica Maxima je postenije uzela titulu.
A u pravu je kolega, koliko ih se nakotilo na forum da smrdi.
naravno, svi su bili na polovici i niko nije bio van terena i to nije smio po pravilima prekinuti sudija koliko god da je fair ili nije fair.
a fer je kad oni zabiju iz poklonjenog slobodnjaka i kad ne svira cist penal za Velez !
Zadnja izmjena: mostar_mo, dana/u 21 sep 2021, 22:41, ukupno mijenjano 1 put.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
- ElCartel11
- Kontakt:
Kad smo mi igrali kod Listice i kad se prekinulo bukvalno nas natjerali nazad na teren ili bi mi izgubili 3:0 
A danas ove prodane duše jedva docekale prekid i odmah gotovo . Majku vam ebem treba ovim sudijama i delegatu jednu sacekusu napraviti tako ce se i ostali smiriti.

A danas ove prodane duše jedva docekale prekid i odmah gotovo . Majku vam ebem treba ovim sudijama i delegatu jednu sacekusu napraviti tako ce se i ostali smiriti.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Ovaj kriminal se mora prijaviti UEFA.
Dok se bude glava zabijala u pjesak chetalj ce kolo voditi.
Dok se bude glava zabijala u pjesak chetalj ce kolo voditi.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Već idući vikend banjalučka publika će demonstrirati kako jedna skupina treba da se ponaša na tribinama.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Druže ja sam prije 2-3 godine saznao iz pouzdanog izvora ko je Vico i šta se sprema kad preuzme Savez. Ono što Dodik radi ovih dana a to je pokušaj rušenja države, to Vico radi u Savezu i sportu. Cilj im je sve što ima prefiks državni urušiti, i dovesti nas pred ustavnu krizu gdje tek nastupaju veliki problemi. Savez Dodik - Čović u politici je Vico - Beus u FSBiH a cilj im je isti - Urušiti ili pokušati srušiti državne ustanove kao što je Savez. Ko to ne vidi njegov problem.Vanja8 je napisao/la: ↑21 sep 2021, 22:28Jadno je da pojedinci se zgrozavaju upadom navijaca i aminuju kradje koje se konstantno desavaju u korist ovog kluba iz B.Luke...
Kad smo mi upozoravali na ovo,pojedini klubovi su nasli ispriku eto kako nece da se oni bore za FKS, drugi se nadali stadionima, a dobili qrcinu,treci iscekivali pozajmice iz NS BiH, a dobili kao i ovi sto su se nadali travnjacima i rekonstrukcijama...
RA neka ste upali i Steta sto ne namlatiste ono zenicko g.ovno...
-
- Kontakt:
Nisam gledao utakmicu, ali ako je bilo sudijske krađe onda neka su ušli na teren i prekinuli utakmicu. Biće kazni za Velez sigurno ybg.
S druge strane stiče se utisak da nesto ne štima na relaciji Red Army i predsjednik kluba Hasic, da li su tu prste umijesali neki koji bi se rado vratili u Velez i radili po starom. Nadam se da to nije razlog, jer je Velez krenuo ići u pozitivnom smjeru zadnjih godina.
S druge strane stiče se utisak da nesto ne štima na relaciji Red Army i predsjednik kluba Hasic, da li su tu prste umijesali neki koji bi se rado vratili u Velez i radili po starom. Nadam se da to nije razlog, jer je Velez krenuo ići u pozitivnom smjeru zadnjih godina.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Pantelija je napisao/la: ↑21 sep 2021, 22:37Halo strucnjak ako su igraci protivničkog tima svibnja svojoj strani terena makar slavili do jutra, protivnik ima pravo da krene s centra kada hoce i da postigne gol.Devils021 je napisao/la: ↑21 sep 2021, 22:25O kakvim kradjama vi pisete? Jeste gledali vi utakmicu uopste?
Jel pricate o onom SMECARSKOM potezu kretanja sa centra? JESU ONO PROFESIONALNI FER PLEJ FUDBALERI? vidi se ko ih trenira!
Gdje ste ono vidjeli ikada? Bez sudijskog znaka, pa jel igrate rukomet alo mozgovi? I sudija opet kriv, pa sta je njima u glavi sem mrznje?
STRUCNJAK, izvoli citaj!
Sudija MORA dati znak!
koja ikona ebem ti ikonu zar nismo katolici ili pak bogumili?jedanjeborac je napisao/la: ↑21 sep 2021, 22:38Nisam ja kriv što je ikona na tavanu gosn Hantraga. Športski pozdrav.

Ne pustajte ono smece od sudije vani neka starhuje kako ce do Zenice doci
Husref je bio ispod mene odmah i vrti glavom i on i diže ruke !
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
-
- Kontakt:
I UEFA je kriminal žešći kome ćeš prijaviti.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Ljudi uzvikuju kao krmad Ratko Mladic na fudbalskoj utakmici, a vamo pricaju o nekoj “gospodi”.
Posebna sizofrenija.
Kakvu su oni kaznu dobili za to?
Posebna sizofrenija.
Kakvu su oni kaznu dobili za to?

- Simpatizer
- Kontakt:
Nasim igracima ne dozvoljavaju da izadju iz svlacionice.
Bagra!
Bagra!
Trenutno korisnika/ca: Paromlinac i 2 gosta.