ja ba lik je argentinac hahahaha
Baš me nešto nervoza uhvati kad ga izbaci, al' hajde valjda ostane 1-2.
Imao je snage još rastrčao se.
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
ja ba lik je argentinac hahahaha
Nisam ništa rekao za 2.poluvrijeme vec za prvo.forgempp je napisao/la: ↑21 sep 2021, 22:17Kako mislis loseg kad je napad bio odsjecen cijelo poluvrijeme, Viola dominirala, pa nije evlija.
Ovo sto radi u drugom pol je cista i sirova fudbalska umjetnost.
Predasistencija, gol glavom izmedju 3 igraca (Nasta, Milenkovic, Biraghi), pustanje one lopte Barelli u onom munjevitom kontranapadu kad je fulao Lautaro...
Uziva Dzekson.
Ma Dzeko ce pauzirati s golovima par utakmica.Goalgetter je napisao/la: ↑21 sep 2021, 23:02Nema sanse protiv Cire za prvog strijelca, nazalost, ovaj ce nakucati sa golovima i penalima opet lagano 25 komada. A i pogotovo jer kad Correa bude opet fit bice vise rotacija kod Intera.
Pretprošle sezone zabio čak 13 golova iz penala i bio prvi strijelac.Goalgetter je napisao/la: ↑21 sep 2021, 23:02Nema sanse protiv Cire za prvog strijelca, nazalost, ovaj ce nakucati sa golovima i penalima opet lagano 25 komada. A i pogotovo jer kad Correa bude opet fit bice vise rotacija kod Intera.
SALAHhurem je napisao/la: ↑21 sep 2021, 23:18Pretprošle sezone zabio čak 13 golova iz penala i bio prvi strijelac.Goalgetter je napisao/la: ↑21 sep 2021, 23:02Nema sanse protiv Cire za prvog strijelca, nazalost, ovaj ce nakucati sa golovima i penalima opet lagano 25 komada. A i pogotovo jer kad Correa bude opet fit bice vise rotacija kod Intera.
Prošle sezone zakazao, zabio samo 4 i odmah tuta.
Lukaku je bez penala bio na 17,18 golova prošle 2 sezone.
...
Dakle, ko zabije najviše penala taj će biti prvi strijelac!!!
Najbliže tome opet Immobile jer sada nema penaldzije Ronalda.
Ne znam kako je one sezone Edin uspio bez penala odnijeti titulu najboljeg strijelca.
Trenutno korisnika/ca: Hightower, napapijri1987 i 36 gostiju.