Herero je napisao/la: ↑21 sep 2021, 23:14
izdzezveubrazil je napisao/la: ↑21 sep 2021, 23:12
Herero je napisao/la: ↑21 sep 2021, 23:11
Seljakluk i primitivizam nadomak Mostara, fuj!
Mene bi bilo stid javljati se na taj način. Pa vas su iskasapili prošle sezone i bez Evrope ostavili u Banjaluci. Brzo ste to zaboravili. I opet će, kad im stanete na žulj, a ti onda kmeči.
https://sportsport.ba/fudbal/sergej-jak ... ski/398842
**** e, kmeče, dok gospoda to prime muski
Hajmo na mali kurs logike, **** li ti učiteljicu. Dakle, ti ovdje tvrdiš da je Sergej Jakirović gospodin koji je to primio muški, jer je rekao ovo:
Nisam vidio ništa i nemam ništa komentarisati. Za ono što bih rekao mogao bih biti kažnjen
Zar ovo ne znači da je čovjek **** koja neće reći onako kako jeste jer se boji kazne?
Odnosno, da se služimo tvojom logikom, on je ovdje i više nego kmečao, jer je rekao tačno ono što je trebao reći, da je utakmica bila toliko sramotna da je ne vrijedi ni komentarisati.
Da se razumijemo, nisam ja nekakav duševni jad, meni je bilo krivo i kad ste vi pokradeni, bio je u toj utakmici jedno dvometarski ofsajd Vranješa, ali svejedno. Nemojte se iznenaditi ako vas ovi kojim čudom stignu za 5-6 kola. Misliš da ste jači od sudija, ali samo sačekaj, pa će ti se samo kazati.
Osim što je poznat kao neko ko ne trpi autoritet, Vico je poznat i kao neko ko saradnike povali dok si rekao keks. Pa ako vam se malo približe, **** ste ježa u leđa i postajete najveći neprijatelji.