Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ovdje treba dat lovu momcima da se nalupaju balijski placenici od sudija koje podmicuje Vico , to je jedino rjesenje !
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
- Tristan
- Kontakt:
Slazem se, da Sarajevo prvo krene sa tom praksom u Banjaluci za vikend.
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
Velez treba kazniti za primjer drugima, 10 000 KM i 10 utakmica bez gledaoca.
A ljepote kada se blokiraju svi djikani. Mitomaniji nije mjesto na sportskom forumu. Zrinjevce mogu razumiti, docekali pet min da sarkasticno pisu, ali vjerujem da su i sami svjesni da ce im se isto desiti kao i prosle sezone.
- Simpatizer
- Kontakt:
Nogom u glavu dobio Lukic.
Vico, j.bi ih za sva vremena!
- ZaNjuBoriSe
- Kontakt:
E ovo se ne pamti. Da navijaci napadaju sportiste. Nadam se suspenziji vrapcica do kraja sezone i zestokoj novcanoj kazni.U narednim danima biće poznati kako epilog utakmice, tako i kazne koje će sigurno da uslijede kad je domaća ekipa u pitanju, a kako saznaje MONDO, pojedini igrači Borca bili su fizički napadnuti!
Naime, prema saznanjima našeg portala, jedan navijač Veleža je, nogom u glavu, udario napadača Borca Jovu Lukića u trenucima kad je želio da se povuče u svlačionicu!
Kako smo uspjeli da saznamo, jedan dio igrača Borca uspio je odmah da pobjegne sa terena, jedan je ostalo – ali su ih okružili domaći igrači koji su željeli da ih odbrane od napada svojih pristalica.
Kad sam bio mali,
Poklone mi slali...
Poklone mi slali...

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Da je bilo u Banjaluci, bilo bi registrovano 3-0 za domaće (već viđeno). I čuj ti đikana "ovo se ne pamti". Pa imbecilu jedan, vaši su to radili davnih dana. I bilo bi super da se drže tog pravila o suspenziji, jer je kvota 1,05 da će takvo sranje sljedeći put da bude u BL.
Šteta je samo što ga nije usmrtio. U tom smislu, nek se počinilac pronađe i kazni zbog bijednog udaranja. Sljedeći put neka bude jače i neka nas usreći za jednog četnika manje na ovom svijetu.
Navijači Zrinjskog - prilično ishitreni komentari. Vi ste ludi ako mislite da ovakva situacija vama odgovara. Ove godine vam se malo uvlače, a vidjet ćemo dugoročno. Fakat mi je nejasno da mislite da vam je bolje šurovati sa vlasima i da ćete od toga koristi imati

- Simpatizer
- Kontakt:
Boj na Kosovu je bio prosle sezone.
-
- Kontakt:
I niko drugi ne zna za to vec slucajno banjalucki portal mondoZaNjuBoriSe je napisao/la: ↑21 sep 2021, 23:38E ovo se ne pamti. Da navijaci napadaju sportiste. Nadam se suspenziji vrapcica do kraja sezone i zestokoj novcanoj kazni.U narednim danima biće poznati kako epilog utakmice, tako i kazne koje će sigurno da uslijede kad je domaća ekipa u pitanju, a kako saznaje MONDO, pojedini igrači Borca bili su fizički napadnuti!
Naime, prema saznanjima našeg portala, jedan navijač Veleža je, nogom u glavu, udario napadača Borca Jovu Lukića u trenucima kad je želio da se povuče u svlačionicu!
Kako smo uspjeli da saznamo, jedan dio igrača Borca uspio je odmah da pobjegne sa terena, jedan je ostalo – ali su ih okružili domaći igrači koji su željeli da ih odbrane od napada svojih pristalica.

- jozospricalo
- Kontakt:
P. S. predlazem da u prvoj sezoni Superlige probosanskih klubova igraju ekipe koje najbolje horski otpjevaju himnu BiH (onu vazecu, bez tekstajozospricalo je napisao/la: ↑21 sep 2021, 23:30Nemaju za kifle, a osnivali bi superligu hahahhaHasicuVratiSe je napisao/la: ↑21 sep 2021, 23:14Treba osnovati superligu probosanskih klubova, liga 10 iz koje bi u roku 3 sezone izasla najmanje jedna ekipa koja bi igrala grupe evropskih takmicenja !!!!!

Hocete li ga proglasit svetim i mošti mu pronosat na Kosovo i pjevati o slavi junačkoj njegovoj ? a mitomani?Simpatizer je napisao/la: ↑21 sep 2021, 23:38Nogom u glavu dobio Lukic.
Hoćete al sa kosovskim tablicama !
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
Samo treba kaznit dobro, jbt kakvi klosari napadaju igrace, odmah u drugu ligu poslat i ko god tako slicno uradi, ma gasi ligu ba yebo ovo
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- Tristan
- Kontakt:
Pijacari, gledacete utakmice sa predionice do kraja sezone.
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
Oni u "srce Srbije" mogu samo da ih vodaju ko kerove, ko i zvaničnike im tamomostar_mo je napisao/la: ↑21 sep 2021, 23:41Hocete li ga proglasit svetim i mošti mu pronosat na Kosovo i pjevati o slavi junačkoj njegovoj ? a mitomani?Simpatizer je napisao/la: ↑21 sep 2021, 23:38Nogom u glavu dobio Lukic.
Hoćete al sa kosovskim tablicama !

Baš nogom u glavu? To je neki kickbokser čim je mogao čovjeka od 1,90m spucati nogom u glavu.ZaNjuBoriSe je napisao/la: ↑21 sep 2021, 23:38E ovo se ne pamti. Da navijaci napadaju sportiste. Nadam se suspenziji vrapcica do kraja sezone i zestokoj novcanoj kazni.U narednim danima biće poznati kako epilog utakmice, tako i kazne koje će sigurno da uslijede kad je domaća ekipa u pitanju, a kako saznaje MONDO, pojedini igrači Borca bili su fizički napadnuti!
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Kakvi fasisticki komentari, a sta drugo ocekivati od potomaka Handzar divizije.
Zato ćemo ti staru malo pobliže pregledati na pijaci.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
- JohnCleese
- Kontakt:
Sa svakim novim "otkrivanjem" prljavstina sa vecerasnje utakmice navijaci Borca sami sebi skacu u stomka jer je Vico daleko najdgovornija persona za ova zbivanja...
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...