sprcio mater lazljivu pa pogledaj snimak ..3 sekunde poslije se jos guraju sto znaci da u tom trenutku lopta nije jos ni upucena vec zauzimaju poziciju prije izvodjenja
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
Spin cisti. Sakom ga je pred mojim ocima opaliomostar_mo je napisao/la: ↑21 sep 2021, 23:41Hocete li ga proglasit svetim i mošti mu pronosat na Kosovo i pjevati o slavi junačkoj njegovoj ? a mitomani?Simpatizer je napisao/la: ↑21 sep 2021, 23:38Nogom u glavu dobio Lukic.
Vico, j.bi ih za sva vremena!
Hoćete al sa kosovskim tablicama !

Max Allegri
Ne pamti, jelde. Zaboravilo se kako su nekad lešine iz BL sa tribina upali na teren i fizicki napali igrace sarajava. To ništa ha.ZaNjuBoriSe je napisao/la: ↑21 sep 2021, 23:38E ovo se ne pamti. Da navijaci napadaju sportiste. Nadam se suspenziji vrapcica do kraja sezone i zestokoj novcanoj kazni.U narednim danima biće poznati kako epilog utakmice, tako i kazne koje će sigurno da uslijede kad je domaća ekipa u pitanju, a kako saznaje MONDO, pojedini igrači Borca bili su fizički napadnuti!
Naime, prema saznanjima našeg portala, jedan navijač Veleža je, nogom u glavu, udario napadača Borca Jovu Lukića u trenucima kad je želio da se povuče u svlačionicu!
Kako smo uspjeli da saznamo, jedan dio igrača Borca uspio je odmah da pobjegne sa terena, jedan je ostalo – ali su ih okružili domaći igrači koji su željeli da ih odbrane od napada svojih pristalica.
Svaka država u kojoj imaš preko 200 srba na kraju ima unutarnje pizdarije. I ove u koje su otišli ko jeftina radna snaga će da najebu kad za 100 godina ih proglase svetom srpskom zemljom gdje su im preci krvarili! Republika srpska austrija, hoćemo nezavisnost i oootcepljenje od Beča!!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Jaooo vaskrslih opančara sa Manjače, vidi se da su rezultat navijači, upokojeni nakon Linfilda vaskrsli poslije Veleža
-
- Kontakt:
Ma ne bojim se ja da ce se ista promijenit, jer da hoce i da zele, stali bi i Sloboda i Zeljeznicar i Sarajevo uz Velez ali djelima, i u dogovoru. Da se konacno stane ovakvom uredjenju Saveza u kraj, i da konacno pocnemo funkcionisati kao normalne drzave, barem sa sportske strane
Ovako bi mi mogli najveci papci ispasti, i zbog 4R i zbog ovog vcrs.
Ovako bi mi mogli najveci papci ispasti, i zbog 4R i zbog ovog vcrs.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Prema novim saznanjima, srpsku nejač su pokušali preusmjeriti za Sarajevo, da ih bacaju lavovima u pionirskoj dolini.
O **** li im Risto Đogo majke mitomanske, a i onima koji na forumu dopuštaju ovo njihovo iživljavanje.
O **** li im Risto Đogo majke mitomanske, a i onima koji na forumu dopuštaju ovo njihovo iživljavanje.
-
- Kontakt:
Bice ovdje posla za UEFU, 2021 godina, a oni ne dozvoljavaju gostujucoj ekipi da napusti stadion tri sata nakon sto su izgubili.
"JOŠ OD 1926"

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Će bude Banovića podosta.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
Tacno se vidi da je taj juzni dio drzave duze bio pod turcima, za razlilku od nas sa sjevera gdje je Austrija prije dosla. Primitivizam nevidjeni.
Vi bi opet u apartmane i hotele?
Evo qurčine malo. Ima da se suočie s Vicićima brk u brk!
Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!
- Simpatizer
- Kontakt:
Pored svetog Stojana tesko. Ali hocemo i Jovine kad vam zabije do grla kao kapiten.mostar_mo je napisao/la: ↑21 sep 2021, 23:41Hocete li ga proglasit svetim i mošti mu pronosat na Kosovo i pjevati o slavi junačkoj njegovoj ? a mitomani?Simpatizer je napisao/la: ↑21 sep 2021, 23:38Nogom u glavu dobio Lukic.
Vico, j.bi ih za sva vremena!
Hoćete al sa kosovskim tablicama !

Blokirajte ljude koji propagiraju pokret djikanistana. Bit ce vam lakse.
Pa ovo je SNSD forum, vlasnici foruma su odavno prodali obraz onima koji su ih klali do neki dan.
Govorim da je bio faul za Velez. Ruke Isica uopste nisu u dodiru sa ovim ****, dok on vec ruku stavlja i sprema se da napravi scenu jer zna da ce mu svirati.
Borac prije rata gospodski klub bio, većinom navijači bošnjaci, ukraden nakon rata. Većina ovih sadašnjih navijača Borca što pišu po temi u kući imaju bijelu tehniku što su od komšije bošnjaka u ratu "prenijeli" iz kuće, a stara im nosi zlato na kojem je ugravirano "Emina".
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, club21, EastMadness, Fudo, Hrammm1921, HyperOS, iliyaa8, jurisicduska, mma_hz, MokraKifla, PeppermintSA, Pitaristok, r3m1, Rauber33, ristagrad, Rodman, Shategabri, WeekendOffender, xinxee i 138 gostiju.