Pa vi valjda vi u Kninu i okolini i niste baš predugo bili pod Turcima? Ali ima ko vas je isprašio kako treba
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Post je postao/la RedBlue, koji/a je na tvojoj listi ignoriranih.
Prikaži post.
Keep going
Jedan od deset sto je davno zavrsio u odabranu raju mitomanistana.
Prikaži post.
Keep going
Jedan od deset sto je davno zavrsio u odabranu raju mitomanistana.
- Tristan
- Kontakt:
Losi vam ovi frizideri, nikakvi.joker90 je napisao/la: ↑21 sep 2021, 23:50Borac prije rata gospodski klub bio, većinom navijači bošnjaci, ukraden nakon rata. Većina ovih sadašnjih navijača Borca što pišu po temi u kući imaju bijelu tehniku što su od komšije bošnjaka u ratu "prenijeli" iz kuće, a stara im nosi zlato na kojem je ugravirano "Emina".
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
joker90 je napisao/la: ↑21 sep 2021, 23:50Borac prije rata gospodski klub bio, većinom navijači bošnjaci, ukraden nakon rata. Većina ovih sadašnjih navijača Borca što pišu po temi u kući imaju bijelu tehniku što su od komšije bošnjaka u ratu "prenijeli" iz kuće, a stara im nosi zlato na kojem je ugravirano "Emina".
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Pa kupi novi papkone, ne moraš opet komšiju zakopat za isti..Tristan je napisao/la: ↑21 sep 2021, 23:52Losi vam ovi frizideri, nikakvi.joker90 je napisao/la: ↑21 sep 2021, 23:50Borac prije rata gospodski klub bio, većinom navijači bošnjaci, ukraden nakon rata. Većina ovih sadašnjih navijača Borca što pišu po temi u kući imaju bijelu tehniku što su od komšije bošnjaka u ratu "prenijeli" iz kuće, a stara im nosi zlato na kojem je ugravirano "Emina".
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
MostarskiSin
- Kontakt:
Trebali ste utakmicu gledati od 1 minute pa onda srati obojica. Igras kuci i imas sudjenje 30:70 i primis gol iz prekida koji nije ni f od faula. Odradio posao u prvom poluvremenu, u drugom iskusno priveo kraju. Drugi gol uopste nije sporan.Convicts1988 je napisao/la: ↑21 sep 2021, 22:54Ma 100% si upravu. Vazda sudija kriv ovo ono, golu nisu mogli prići bar u drugom poluvremenu što sam gledao. Brukaju se samo.avenija je napisao/la: ↑21 sep 2021, 22:52Mozes li mi navesti ijednu gresku sudije?
Pa kako bolan niste realni ljudima citavo poluvrijeme niste mogli doci u sansu da uopste sut uputite prema golu. Evo iskreno reci jel istina. Sta vam je tu sudija kriv?
Ljudi vas momački iskusno cekali spucali kontru i cao.
Dosta vala kmečanja samo na ove zato sto su nacionalisti i četnici. Usao sam namjerno da gledam citavo poluvrijeme, Velez nemocan, sudija fantastičan bez greske. Navedi gresku ako je ima. Barem jednu.
Mi i ovako losi smo bili bolji u svim segmentima od njih, imali smo igru i par sansi, 2 puta nam dosli do gola i to je to.
Za ove sto se nadaju da ce Hasic istupiti nek se ne nadaju bezveze.
- forza_juve
- Kontakt:
A dajjoker90 je napisao/la: ↑21 sep 2021, 23:50Borac prije rata gospodski klub bio, većinom navijači bošnjaci, ukraden nakon rata. Većina ovih sadašnjih navijača Borca što pišu po temi u kući imaju bijelu tehniku što su od komšije bošnjaka u ratu "prenijeli" iz kuće, a stara im nosi zlato na kojem je ugravirano "Emina".
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
Upravo tako.... vidjeniji Vulturesi su bili uglavnom Bošnjaci , a bagra se ložila na Zvezdu i Partizan !joker90 je napisao/la: ↑21 sep 2021, 23:50Borac prije rata gospodski klub bio, većinom navijači bošnjaci, ukraden nakon rata. Većina ovih sadašnjih navijača Borca što pišu po temi u kući imaju bijelu tehniku što su od komšije bošnjaka u ratu "prenijeli" iz kuće, a stara im nosi zlato na kojem je ugravirano "Emina".
Pa kad im je Zvezda došla na u proslavu , niko im nije u kopu bio , svi presli da navijaju za Zvezdu !
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
Ostavio ih Šemso bez napadača, a napunio glavu kojekakvim inicijativama. Ljudi zadnju organiziranu akciju odigrali prošle sezone. Pijačarstvo označava posebno mentalno stanje nalik transu.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Vecina postova nedvosmisleno ukazuje da je mrznja prevladala.
Upitam se ponekad koliki pacijent moras biti da bi je svakodnevno isticao.
Ta mrznja polako ali sigurno ubija Bih.
Ako su ovi poput jokera i hantrage zaista ovako hrabri i u realnom zivotu onda je drustvo i bolesnije.
Ako su ovi poput jokera i hantrage zaista ovako hrabri i u realnom zivotu onda je drustvo i bolesnije.
sorry , ko ce sve to vise pohvatat !
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
-
MostarskiSin
- Kontakt:
Rutinski i lagano.
Šteta što su huligani prekinuli meč u Mostaru.
Borac bolji, znao šta želi svakog trenutka, sudjenje blago domaćinsko, ali navikli smo.
Ako bude sve kako treba, imamo najkvalitetniji tim i borba za titulu do zadnjeg kola.
Nadam se da će Savez adekvatno kazniti huliganske poteze mostarskih navijača.
Pa je li moguce sta ljudi pisu
Šteta što su huligani prekinuli meč u Mostaru.
Borac bolji, znao šta želi svakog trenutka, sudjenje blago domaćinsko, ali navikli smo.
Ako bude sve kako treba, imamo najkvalitetniji tim i borba za titulu do zadnjeg kola.
Nadam se da će Savez adekvatno kazniti huliganske poteze mostarskih navijača.
Pa je li moguce sta ljudi pisu
- Simpatizer
- Kontakt:
Da se vratimo na temu.
Hoce li vec sutra kazniti nejac ne bi li tabela poprimila nesto ljepsi izgled? Daleko da toga da ce dobro izgledati, ali polako...
Hoce li vec sutra kazniti nejac ne bi li tabela poprimila nesto ljepsi izgled? Daleko da toga da ce dobro izgledati, ali polako...
HAJ FAJV
Vrabcici sramota bh fudbala i drustva
Šta nije istina od navedenog i šta je bolesno? Ne vidim da pozivam na neke sukobe, pa da se piše o nekoj hrabrosti i tastatura huliganima. Za Borac se ovo sve zna, kao i za navijače istog...Shadows je napisao/la: ↑21 sep 2021, 23:57Vecina postova nedvosmisleno ukazuje da je mrznja prevladala.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Biće to lijep ep, tj. mit, uz gusle, kako je hrabri Jovo Lukić jedne septembarske noći sam porazio hiljade pobješnjelih turaka nakon što je kukavički pogođen nogom u glavu.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Trideset godina vi sebe ubjeđujete da nešto "ubija BiH", a svjesni ste da ćete do kraja života u njoj živjeti i da gdje god maknete iz nje, za svakoga ste samo "Bosanci" i ništa drugo. Svjesni ste da za bilo kakav administrativni problem morate u Sarajevo, glavni grad države, ono isto Sarajevo koje ste prije 25 godina izgubili. Svjesni ste da kad i ovaj bijedni klub za koji navijate igra u Evropi, pored njega stoji zastava BiH. I da će to tako biti vječno. Onda je muka pogolema.Shadows je napisao/la: ↑21 sep 2021, 23:57Vecina postova nedvosmisleno ukazuje da je mrznja prevladala.
4R je zayebancija obicna, inicijativa bez ikakve snage.killafrommanilla je napisao/la: ↑21 sep 2021, 23:46Ma ne bojim se ja da ce se ista promijenit, jer da hoce i da zele, stali bi i Sloboda i Zeljeznicar i Sarajevo uz Velez ali djelima, i u dogovoru. Da se konacno stane ovakvom uredjenju Saveza u kraj, i da konacno pocnemo funkcionisati kao normalne drzave, barem sa sportske strane
Ovako bi mi mogli najveci papci ispasti, i zbog 4R i zbog ovog vcrs.

Ko neka friendly varijanta da se predsjednici nađu jednom mjesecno, malo popiju, pojedu, izdaju neko saopštenje i tako to. Inicijativa bez ikakve snage, iza koje ne stoji nikakva stvarna moć.
Sutra da svi ti klubovi istupe iz lige, pa Vico bi to jedva docekao. Upravo to i jest cilj te njegove ekipe - oboriti domaci fudbal, ukinuti ga, da nas UEFA banuje ili da sami ukinemo ligu, svejedno. Frajer nema veze sa sportom, Dodik ga je postavio sa jednim ciljem, uništiti zajednicki fudbal u BiH...kasnije da se razdvoje lige svak na stranu, srbi u svoju RS ligu, ovi vamo u federaciju, kao što je bilo prije 2001. godine. To je plan.
Valjda je to jasno ko dan.