Sad mi drug iz Mostara kaze da su pojedinci cak i rasisticki vrijedjali igraca Borca, nije RA, nego sa druge tribine.
Mostarci, nije valjda ovo istina? Ne vidim razlog zasto bi mi lagao, a bio na utakmici.
Nije istina, čista izmišljotina.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Sad mi drug iz Mostara kaze da su izgleda pojedinci cak i rasisticki vrijedjali igraca Borca, nije RA, nego sa druge tribine.
Mostarci, nije valjda ovo istina?
ja mu bacio 2 kila banana
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
Da su ovo uradili lešinari bili bi prozvani četnicima, nacionalistima, lažnim Srbima itd.
Samo kažem.
Da su Lešinari ovo radili, oni bi pjevali o ratku, Srebrenici i sličnim gadostima. Ovi iz RA su ušli zbog lopova sudijskog i što im je prekipilo, ne iz mržnje prema nekom narodu.
Hahhahahahahha navijaci veleza-najgluplja sorta ljudi sta je razlog da li je ozracen taj dio gdje obitavaju ta prasuma gdje ispoljavaju svoje krikove ko bi ga znao.njih ne treba nesto posebno planski unistavati oni sami sebi skoce u stomak.dovoljno je da ih upalis(figurativno pisem naravno) i oni sami tinjaju i pregore hahahhahahaa.stvarno se nadam da ce kazna biti DRAKONSKA jer ovo dugo nije vidjeno u civilizovanom drustvu.oduzeti im sve bodove sto su do sad osvojili nek krenu od nule i 10 utakmica bez publike i novcana kazna.ponavljam predivno mi je vece
Od pobjede protiv AEK-a do mogućeg izbacivanja iz lige, top.
Nece ih izbaciti sigurno nego ce im uzeti 9 bodova i vratiti skroz na zacelje tablice. Takvi su propisi.
Uz to igrat ce do proljeca bez publike.
A svi neutralni pogledajte utakmicu vratite, ako nadjete vise od dvije mini greske sudije za 82 minute nikada slovo ovdje necu napisati.
Problem je sto su navijaci Veleza ocekivali da ce im se vratiti za onu lakrdiju kada su brutalno pokradeni u BL a ovdje sudija dosao i perfektno odsudio utakmicu sto je izazvalo bijes jer im nisu vratili za kradju kada nisu mogli preci 30 metara od gola zbog sudija u BL.
Ima utakmica svako moze pogledati. Ovo sto su uradili navijaci Veleza je jedna od najvećih sramota u BH fudbalu. Skontat Ce dok se ohlade kroz koji dan.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Hahhahahahahha navijaci veleza-najgluplja sorta ljudi sta je razlog da li je ozracen taj dio gdje obitavaju ta prasuma gdje ispoljavaju svoje krikove ko bi ga znao.njih ne treba nesto posebno planski unistavati oni sami sebi skoce u stomak.dovoljno je da ih upalis(figurativno pisem naravno) i oni sami tinjaju i pregore hahahhahahaa.stvarno se nadam da ce kazna biti DRAKONSKA jer ovo dugo nije vidjeno u civilizovanom drustvu.oduzeti im sve bodove sto su do sad osvojili nek krenu od nule i 10 utakmica bez publike i novcana kazna.ponavljam predivno mi je vece
Nece ih izbaciti sigurno nego ce im uzeti 9 bodova i vratiti skroz na zacelje tablice. Takvi su propisi.
A svi neutralni pogledajte utakmicu vratite, ako nadjete vise od dvije mini greske sudije za 82 minute nikada slovo ovdje necu napisati.
Problem je sto su navijaci Veleza ocekivali da ce im se vratiti za onu lakrdiju kada su brutalno pokradeni u BL a ovdje sudija dosao i perfektno odsudio utakmicu sto je izazvalo bijes jer im nisu vratili za kradju kada nisu mogli preci 30 metara od gola zbog sudija u BL.
Ima utakmica svako moze pogledati. Ovo sto su uradili navijaci Veleza je jedna od najvećih sramota u BH fudbalu. Skontat Ce dok se ohlade kroz koji dan.
Avenija, haj ohladi zivota ti penal koji nije sviran na Radoviću i faul iz kojeg je Borac poveo.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
1. Penal za Velež.
2. Faul Grka u napadu, koji je sviran kontra i nakon kojeg je pao gol.
3. Barem 5 prekršaja Zakarića, a nema žutog kartona.
Eto, ovo će biti dovoljno.
Oduzimanja bodova neće biti jer pravilnik to ne nalaže. Nikada i nikome nisu oduzimani bodovi za ovakve stvari. Kazna će biti (do 5.000KM) i vjerovatno 5-6 utakmica bez publike, što će nakon žalbe biti spušteno na 3, kao i svima, uvijek.