Posto grade sistem gdje se ne mozes obratiti za pravdu strukturama u savezu i drzavi, sta su ocekivali?
Da se vjecno suti i glumi kurban?
Morali su znati da ce im se pokazati zubi. Vrlo vjerovatno sve cesce. Sami su izmjestili sistem odlucivanja, moci i provodjenje pravde izvan struktura sistema, u cemu je problem sada.
Sabriji varnicio akumulator. Polovan, klemao ga vise puta. Problematican akumulator do pm.
To je to. Sami su urušili sistem, nije niko više levat da vjeruje u njega.
Posto grade sistem gdje se ne mozes obratiti za pravdu strukturama u savezu i drzavi, sta su ocekivali?
Morali su znati da ce im se pokazati zubi. Vrlo vjerovatno sve cesce. Sami su izmjestili sistem odlucivanja, moci i provodjenje pravde izvan struktura sistema, u cemu je problem sada.
Sabriji varnicio akumulator. Polovan, klemao ga vise puta. Problematican akumulator do pm.
Morali su znati da ce im se pokazati zubi. Vrlo vjerovatno sve cesce. Samo su izmjestili sistem odlucivanja, moci i provodjenje pravde izvan struktura sistema, u cemu je problem sada.
Ma samo se cekalo ko ce prvi upasti. Ako kazna bude 5-10 hiljada i 3-5 utakmica bez navijaca, vjerujem da ce neko drugi upasti ako bude ofirno sudjenje
Gle i jos salju ponosno slike upaljenog auta kao da je svaki od njih licno bio prisutan.i sto je najjace oni kontaju da ce se sudija usrati i da ce se sve sudije sasrati i da ce oni lafo pokazati da nema zajebancije i da ce sudije odjednom suditi bez greske.oni misle da su nesto pozitivno postigli time i uletanjem pa ne ne ovo je vic.SEMSO TEBI NEPRIJATELJI NE TREBAJU PORED OVAKVIH PRIJATELJA NE DAJ AE BRATE
Sad mi drug iz Mostara kaze da su izgleda pojedinci cak i rasisticki vrijedjali igraca Borca, nije RA, nego sa druge tribine.
Mostarci, nije valjda ovo istina?
ja mu bacio 2 kila banana
Pitam nekoga ko je bio na utakmici da mi potvrdi je li istina ili nije. Mada, ne vidim razlog da mi ovaj laze za svoj klub. Samo mi ofirno zvuci sve to, bas ono wtf
Evo Sabrija ako ti se ne ogadi sudjenje da znas za drugi put
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
Bespotreban upad R. A. i prekid meča. Igrači Borca nisu ništa krivi i morala im se obezbijediti sigurnost.
S druge strane sve pohvale za ovu akciju. Tako se to radi.
Šteta je ako se Sabrija izvukao al bože moj, biće još lijepih prilika...
Tek se očekuje zdravstveni bilten. Nisu dobre informacije.
Sad mi pise kolega da ima lomova Sabrija il taj drugi...spotako se os bananu na cesti vjerovatno u panici kad je zbog instalacija izbio pozar.
Crnjak je sto ga opet vracaju za Mostar u hitnom prevozu.
Zadnja izmjena: mostar_mo, dana/u 22 sep 2021, 01:06, ukupno mijenjano 1 put.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više